jungletree

SYTYCD

Kategori:

This girl is so cool!!! Love her!

Logga

Kategori:

Jag fick i uppdrag att göra en logga för en kille som ska starta en skivbutik med alla sorters musikstilar. Jag tänkte att jag skulle visa den för jag tycker att den blev väldigt bra, även om den är väldigt simpel.
Okej jag vet inte varför den blir gråsvart.... Iallafall är den bara svart, med genomskinlig bakgrund :)

Champagne Showers

Kategori:

Jag gillar verkligen LMFAOs låt Champagne Showers och det har kommit en video till den nu också :)
LMFAO - Champagne Showers
Min favoritdel är när han med afro säger "Shake that bottle and make it ..." och de har gjort det värsta snyggt i videon! Det var riktigt coolt :) Roligt med några som har ett genomgående koncept i sina videor också. Vi får se hur länge de håller på det också ;)

New Hair

Kategori:

Jag har klipp mig idag :D Blev riktigt nöjd!
Som ni ser är det väldigt kort, jag har faktiskt aldrig haft så kort hår förut. I really like it though! Värsta skönt att klappa mig i bakhuvudet också! Det är som babyhår :D

Behind LOUD

Kategori:

En liten video på arbetet bakom Rihannas LOUD tour som jag tyckte var ganska trevlig :) Hon är så cool tycker jag! Jag vill verkligen gå och se henne in concert!!!

Rihanna <--- Länk till videon

Kina Grannis

Kategori:

Tips på Youtube person!!!!
Dålig kvalité men en fantastiskt bra cover! Check her out för hon sjunger riktigt bra och gör bra covers och bra egna låtar!

Thank you!

Kategori:

En remix på Robyns gamla låt. Kommer inte ihåg vad den heter men thank you person who made this remix! It is now a good song! Check it out;
Rye Rye - Never will be Mine ft. Robyn
Båda har cool stil, cool röst och coolt hår! Det kan inte gå fel ;)

Ny video

Kategori:

Lady Gaga - The Edge of Glory
Nu har även denna låt fått en video :) Jag gillade verkligen denna! Det kändes skönt att hon skippade alla danser, dansare, klädbyten, sminkbyten, specialeffekter, ja allt. Hon var bara sig själv och det funkade riktigt bra! Snyggt hår hade hon också ;)

Richard Dean Anderson

Kategori:

Do you recognize this person?
Jag kunde knappt tro att det var han!
MacGyver :D
Hahaha loggan xD Helt sorglig xD I love this show though! Jag kollar på det varje dag (A)

Filip <3 Audi

Kategori:

Han är så sorgligt stolt xD Det är inte ens hans bil xD

Justin Bieber 2

Kategori:

Holy Shit!
Hahaha stackars tjej!!!

Rrrabiosa

Kategori:

Ra ta ta!
The video for Shakira - Rabiosa;
She is freaking hot!! She could strip for me any day ;) Jag älskar hur hon uttalar Rabiosa! But "Come a little closer and bite me en la boca"? Really? xD Boca betyder mun.... Är det bara jag som tycker att det låter som att det skulle göra ont? xD

Friday Redemption

Kategori:

Katy Perry har gjort en låt till hennes låt Last Friday Night.
Katy Perry - Last Friday Night
Wondering whom that friend is? Yes it is Rebecca Black! The Friday girl :D
Way to redeem that mistake!

Stockholmsdag

Kategori:

Har varit i Stockholm typ hela dagen! Jag åkte vid 1 och kom hem nu. Det har dock varit väldigt roligt :) Först träffade jag och mamma han vi ska göra hemsidan åt. Det gick jättebra och det kan bli en riktigt cool hemsida tror jag! Sedan gick vi runt, satte oss och åt på Bagel Street Café som jag faktiskt kan rekommendera! God mat, fräscht, trevlig atmosfär och bra service :) Sedan kom Filip och mamma åkte hem och vi gick runt lite och gick sedan till en park där de hade lite basket- och skatetävlingar. Filip misslyckades med alla hans trick så han vann inte xD
Nu är jag iallafall hemma och trött som en myrslok :) <---Jag vet inte varför jag valde nyss myrslok men det kändes som att det passade in :)
Hahaha tyå jätteful och lite äcklig xD
Vi såg förresten en Audi R8 också! Bästa! Den stod bara där på gatan! Filip höll på att börja gråta medan jag själv coolt bara låste upp den och åkte iväg. Det där sista kanske va lögn, men Filip höll faktiskt på att börja gråta (A) En bild kommer senare :)

Moviestar

Kategori:

Jag har spelat huvudrollen i en väldigt stor film som hade premiär idag. Okay, maybe it's not "väldigt stor" men en kortfilm för en tävling som min kompis ville vara med i :)
Wash Your Car!!!
Jag tycker den blev värsta rolig xD Jag är ju dock lite partisk ;)

La Populär

Kategori:

Imorgon ska jag och mamma träffa vår första kund!
Jag träffade min systers kompis för ca 1 vecka sedan och nu har han fixat vårt första jobb! Det blir för ett band som heter La Populär. Det känns så spännande och roligt och jag ser fram emot allt som jag kommer lära mig och all kreativitet som kommer få flöda! Don't I sound like a real designer ;)
Möjligtvis uppdaterar jag här under arbetets gång eller så får ni bara se slutprodukten. Hur som, it's gonna happen :D
La Populär - No Valías La Pena

Dance without you

Kategori:

Bästa låten!!
Skylar Grey - Dance Without You
Har lyssnat sönder den här låten men den är fortfarande bra! Love!

Fun and cool

Kategori:

Tänkte visa lite nya inköp jag har gjort :) Jag har känt i några dagar att jag behöver nya saker, för att pigga upp lite.
En klänning från en loppis som sitter perfekt! Det finns snören på sidan så att man kan knyta den i ryggen och jag älskar hur den är i två färger!
Den rosa kavaj (färgen är rätt på den nedre bilden) hittade jag på samma loppis! Den sitter också som att den var gjord för mig och färgen är fantastiskt rolig! Hjälper till att pigga upp vad som helst ju :)
Jag var ute efter ett par sandaler men jag tycker att de är så himla obekväma och platta. Hittade dock dessa och kom på att man kan köpa såna där mjuka hälinlägg att ha i. Det fungerar utmärkt! Då kan man ju köpa alla snygga sandaler men hittar! Dessa är från Scorett och kostar ca 300 :)

Hand tattoos

Kategori:

Jag är inte mycket för tatueringar. Inte att jag har något emot dem men jag förstår inte riktigt hur man inte kan tröttna på den om man har den hela livet. Dock har jag en lite svag punkt för handtatueringar. De tycke jag kan bli riktigt coola! Och man kan göra hennatatueringar så slipper man ha dem så länge ;)
Längst upp till höger är självklart Rihanna då hon alltid ligger ett steg före mig... Hon är irriterande (A) Jag skulle kunna tänka mig något som hennes, men ännu mer liksom. Och henna (A)

Moore

Kategori:

Var på Moores 10 års fest på Café Opera igår med Filip :) Det var riktigt mycket folk och lite kändisar hängde i krokarna ;) Bingo Rimér, som jag tror har köpt hela Moore, var där ofcourse. Jag såg Elita, you know this girl;
Hon var med i Big Brother för några år sen.
Sen kände vi igen en massa folk men kunde inte komma på vilka det var xD Självklart fick vi även goodiebags ;)
Innehållande Bingo Rimérs bok, tidningen Moore, tandkräm, lite presentkort m.m. (Bilden har jag snott från Filip (A))

X-Men - First Class

Kategori:

Kom precis hem från att ha varit på bio med Lena :) Vi tittade på X-Men - First Class. Jag har dock bara sett ettan förut och inte riktigt fastnat för filmen, och denna film hjälpte inte direkt till xD Mycket lame saker och weird stories och allmänt skumma grejer. Storyn kändes kanske inte riktigt klar utan kunde bearbetas lite, och de kunde ha slipat lite på karaktärerna också... And the jokes... Ja, inget jag direkt rekommenderar helt enkelt xD

Egen tygväska

Kategori:

Jag var ute och cyklade idag i solskenet och hade det bra när min tygväska fastnar i cykelhjulet!!! The horror!
Ingen större fara skedd men det blev hål i min fina tygväska från Caliroots! :( Ustället för att tvinga Filip att ta en ny nästa gång han går dit kom jag på den smarta idén att trycka upp min egen! jag har en bild som jag verkligen skulle vilja trycka upp. Min kompis ritade den till mig för två år sedan och jag känner att jag måste göra något med den!
Är han inte söt???
Problemet blev nu att hitta ett ställe där man kan trycka upp endast 1 väska, där väskan är snygg och vit och man kan placera trycket på ett bra ställe. Alla sidor verkar tro att man vill placera bilden typ mitt på väskan... Let me tell you something, that's not true! Dessutom vill jag att bilden ska vara stor (A) Och så måste mäskan typ se ut som min förra också (A) Haha so good luck to me!

Behind the Scenes

Kategori:

Här är lite behind the scenes från Man down också :)

Oh mama, mama

Kategori:

Rihanna har äntligen gjort en video till en av de bästa låtarna på henne album Loud; Man down.
Rihanna - Man Down
Hon är så snygg! Och cool! Och jag älskar hennes hår! Jag skulle också vilja ha sådär långt hår om jag passade i det... Det är snyggt att sätta upp i en stram hästsvans. Iallafall, I love it! It's amazing and cool and tells the story really well.