jungletree

Speedpainting

Kategori:

Holy shit!
Hur blir folk såhär bra?? Det blir exakt som ett foto ju! Och musiken är så bra! Allt är så bra! Watch it, it's so good!!!
Neytiri är så snygg!!

Bästa kommentaren!

Kategori:

Denna kommentar står under någon random video som handlar om Rebecca Black's låt Friday. Jag har haft den på hjärnan hela träningen så nu tänkte jag smitta alla andra också (A)
Rebecca Black - Friday
We we we so excited! We so excited :D

Impossible triangle

Kategori:

Det finns vissa former som folk har ritat som egentligen är omöjliga på riktigt, d.v.s. synvillor. Som denna;
Man blir knäpp att att titta på sånt här! xD
Iallafall så har en kille trotsat alla och faktiskt byggt en!
Värsta coolt!! Jag blir typ yr när jag kollar på den xD
Egentligen är det dock lite fusk... Den är bara såhär cool från en viss vinkel, annars ser den ut t.ex. såhär;
Smart kille ändå som kom på det! :D

Cone Head

Kategori:

Lady Gaga var på American Idol för några dagar sedan och hade på sig denna marvelous outfit;
Weird cone head thing men det är som vanligt coolt. Hon stod uppe på en piedestal hela uppträdandet och framförde Edge of Glory :)

My clone!

Kategori:

Filip har hittat min klon! På T-Shirt stores hemsida finns en person som ser nästan exakt ut som jag! Jag borde få royalties för den har bilden
It's me in my glasses, doing a weird face!

Tenta avklarad

Kategori:

Nu har jag äntligen gjort den sista tentan för detta läsår! Jag kan inte fatta att jag redan har gått ett helt år på högskolan, det var liksom ett ÅR sen jag tog studenten! Skumt... Men detta betyder även att det är sommarlov!!!! Jag ska satsa på att bli brun denna sommar tror jag...
Jag har inga speciella planer för sommaren men jag har tänkt att njuta så mycket det bara går. Jga får helt enkelt ta sommaren som den kommer.
Nu ska jag äta lite och sen träffa Filip på stan för att ta en glass ^^
Jag tycker mycket bättre om strut än våffla... Det känns lite som att jag är den enda som gör det xD Jag gillar att den är så torr, våfflor smakar så mycket (A)

Kiss Cam

Kategori:

Omg ni måse se den här videon! Den är från en hockeymatch och det blir ett avbrott så de filmar folk med sin "Kiss cam" och de två som hamnar i bild förväntas pussa varandra. Spola fram till ca 1.15!

Studying!

Kategori:

Jag sitter mitt uppe i plugg till en tenta på måndag som handlar om SQL och php. Det är inte så svårt men de har gjort om kursen denna termin så att den handlar ungefär 50/50 om de olika sakerna. Förut handlade den mer om php. Iallafall så är det svårt att göra exempeltentorna för att testa sina kunskaper då den nya tentan nog kommer skilja sig ganska drastiskt från den gamla. So wish me luck ya'll!

CoD MW3

Kategori:

En trailer för Call of Duty - Modern Warfare 3 har kommit!
Det kan vara coolt att vara i riktigt städer sådär! Det ser riktigt coolt ut också. I'm excited :D Hoppas att det är lika bra som Black Ops.
Jag gillar loggan de har gjort också, real clever.
I trailern vänder de upp och ner på m:et och det står då WW3. Någon tänkte verkligen till ;) Eller fick en snilleblixt, who knows xD

Vad blir det för mat?

Kategori:

Jag älskar att titta på matlagningsprogram medan jag äter och idag var inget undantag. Jag lyckades tajma in "Vad blir det för mat?" med Per Morberg. Jag hatade honom, han svettas ju så mycket och behandlar inte riktigt maten med vördnad. Jag har slutat hata nu! Han är ju värsta rolig! Han e skön, bryr sig inte om vad folk tycker och svettas lika mycket som jag! Lovely! :D
Hur gott ser inte det där ut att vara??
Klippen har helt rätt titeln "Per Morberg äger i köket"

En snabb runda på Topshop

Kategori:

Ett halsband! :D

My official favorite song

Kategori:

Okay it's final, this is my favorite song from Born This Way(for now (A));
Lady Gaga - Bloody Mary

Do as I say

Kategori:

For real, Lady Gagas album är värsta bra! Jag tog inte med mig någon musik på tåget imorse och då satt jag och saknade hennes låtar. Här kommer några av mina favoriter;
Lady Gaga - Scheiße
Lady Gaga - Bad Kid
Lady Gaga - Americano
Okej det gick inte att välja favoriter, alla e typ bra xD Men lyssna på dessa och sen på alla andra låtar! (A) You'll love it ;)

Pretty Woman

Kategori:

Pretty Woman är på 9an just nu! :D Bästa filmen! Julia Roberts is so cool, the movie is awesome and once again, the movie is awesome!
Och hon är så fin! Hon ser inte ut som de vanliga "pretty people" utan hon ser speciell ut. Jag tycker att hon är sjukt snygg!

Born This Way

Kategori:

Jag fick ju Lady Gagas skiva Born This Way i goodie-bagen från hennes Secret Listening Party. nu har jag haft den i bakgrunden när jag har gjort mina skoluppgifter och all jag kan säga är att den är sjuk bra! :D
Jag gillar alla låtar! De skiljer sig från varandra lagom mycket, så att de ändå hör ihop, och alla låtar har ett element som är coolt eller som man fastnar för! Jag kan verkligen rekommendera hennes album!

Coolt cover också! :D

SMK

Kategori:

Jag gick en liten stund förbi stadshuset i lördags där Slagsmålsklubben spelade. Det var roligt :) Jag hade aldrig hört dem förut faktiskt så det var roligt att äntligen få göra det! De var bra :)
Hade lite tid över innan jag gick tid så jag tog lite egobilder ;)

Secret Listening Party!

Kategori:

Jag och Filip var på the Secret Listening Party av Lady Gagas nya skiva Born This Way i fredags! Det var riktigt roligt! Det var en massa kända personer där som Amir(gaybloggen), Babsan, Lina (som var med i Paradise Hotel) m.m. Asså inte största kändisarna alltså men ändå folk man känner igen ^^
Vi blev fotade och jag blev värsta ful som vanligt xD Men jag tänker ändå visa bilden som jag har tagit från Universal Music.
I seriously have chinese-eyes när jag ler xD Men mitt läppstift va fint (A)
Det bästa på hela kvällen var att vi fick en goodie-bag! :D

Famous on Youtube

Kategori:

Haha I'm so lame men jag måste bara skryta om min toprankade kommentar på Youtube :D Den är inte ens rolig men kul att folk gillar den ;)
Kommentaren är på detta videoklipp från Total Blackout ^^
I'm so famous! (on Youtube, and only in Sweden cause other people don't understand the comment)

Hair

Kategori:

Lady Gaga har en ny låt :)
Lady Gaga - Hair
I en intervju sa hon att Willow Smith inspirerade henne att whip her hair back and forth ;)
Ofcourse she's awesome as usual :) Jag gillar nästan aldrig hennes låtar första gången jag hör dem utan typ andra eller tredje. Det är typ en konstig grej jag har för mig (A) Men nu tycker jag att den här låten är värsta bra!

Secret Listening Party

Kategori:

Imorgon ska jag gå på ett Secret Listening Party ;) Haha det är så roligt namn xD
Det är Lady Gagas nya skiva Born This Way som släpps och Filip vann 2 biljetter so we're going! Jag vet inte riktigt vad det innebär att han vann men jag hoppas att vi får coola saker och så (A)
Dresscode är sitt alterego eller Lady Gaga lookalike. Så det måste ju betyda att jag kommer passa in perfekt med det här håret ;) Asså det går inte bort xD så skum färg har jag nu! Det är tur att alla kommer va skumma imorgon (förmodligen) för då sticker jag inte ut precis lika mycket ;) Det ser faktiskt helt okej ut, det är bara utväxten som är det hemska! jag kan nog inte färga det på några dagar dock, det måste typ vila.... Så jag kommer se ut som en nektarin i håret i några dagar framöver xD

Back to Basics

Kategori:

Jag försöker återgå till mitt blonda jag men det går inte så bra xD Jag har färgat det 2 ggr nu och ser ut såhär;
Det var faktiskt inte så många som kollade konstigt på mig, jag trodde att det skulle vara fler xD Själva färgen är inte så farlig faktiskt, den är typ nektarin/beige/orange vilket faktiskt är lite coolt. Doch har jag ca 2 cm utväxt som är lite vitt som min hårbotten xD Så jag ser skallig ut på vissa ställen xD
Nu ska jag färga det igen och hoppas på att få bli blond igen!
Wish me luck!

Jersey Shore

Kategori:

Jag trodde nog aldrig att jag skulle säga det här men I love Jersey Shore! :D Jag kan inte sluta titta! Jag vill bara se mer om mer och mer och mer!!!!!
Jag hatar dock Ronnie och Sammi... But I love Pauly D and Vinny! :D Dem e värsta roliga! Och sen tror jag faktiskt att Snooki är min favorit bland tjejerna, även fast Deena är rolig och Jwoww är cool. Okej nu pratar jag som att jag känner dem xD Gotta stop...
Man kan inte skriva om Jersey Shore utan att nämna Mike också. Han bryr sig typ inte om nåt i livet xD Ändå är han rolig! Har du inte sett serien så måste du kolla! Man fastnar :D

The dog whisperer

Kategori:

Wow, jag har varit så dålig på att uppdatera de senaste dagarna men nu ska jag skärpa mig!
Jag va och såg Cesar Millan(Aka. the dog whisperer) på Hovet i torsdags. Det var så coolt! Han är så duktig och när han rehabiliterade hundarna gick det faktiskt lika snabbt som på tv! Typ 10 sekunder och sen va allt bra xD Det var en jättebra show och bra upplägg. Även fast jag har sett hans program tusen gånger så lärde jag mig ändå nya saker :)
Om ni någon gång får chansen att gå och se honom, gör det! Det var riktigt, riktigt kul! :D

Prom!

Kategori:

People.com har gjort ett litet kollage av hur vissa kändisar såg ut på deras prom!
Tyra Banks

Snooki (Jersey Shore)

Ellen Degeneres
Hahaha Ellens är bäst xD Det enda som kanske är bra är skorna xD Hennes hår!!! Jag vet inte ens vad jag ska säga xD

Ray Ban

Kategori:

Filip har ett par Ray Ban's som jag har planerat att sno inom en snar framtid (A)
Jag kommer va så cool i dessa :) Jag vill förnya mig lite ju, det är tråkigt att ha samma solglasögon varje dag.

Ellen has a twin!

Kategori:

En tjej i publiken hos Ellen Degeneres show ser exakt ut som Ellen! När folk väntade i kö utanför programmet trodde de att det var Ellen som stod där i kön xD
Såhär ser fotot ut :)
Helt fantastiskt ju! Läskigt att de typ har på sig samma kläder också xD

HM + Swedish Hasbeens

Kategori:

HM kommer ut med ännu några skor som de har i samarbete med Swedish Hasbeens. Det var dessa jag fastnade lite för;
De kan vara riktigt coola till mycket saker och är de sköna kan man ju ha dem när som helst egentligen!
Jag vet inte vart denna bild är ifrån men skorna är riktigt snygga till den gula kjolen! Jag tror att man skulle vara glad om man ägde dessa skor :)

The Edge

Kategori:

Lady Gaga har en ny låt! :D
Lady Gaga - The Edge
Även om hennes låtar kanske är lite för popiga för min smak är ju hon så cool att det inte går att låta bli att tycka om henne! She's awesome!

Judas - The Video

Kategori:

Lady Gagas låt Judas har äntligen fått en musikvideo :) Det gick snabbt dock!
Lady Gaga - Judas
I don't reallt get it... Men man fattar ju typ aldrig hennes videor, men hon är cool ändå!
Jag gillar verkligen hennes new take on the biker "handkerchief as a headband"-hairstyle!
Snyggt sätt att använda näsduken på! I feel a trend coming on! Jag önskar att jag hade långt hår så att jag kunde göra så... (A)

Lookalike

Kategori:

Två personer sm jag tycker är så lika är Anthony(jag tror att han heter så) från programmet The Fashion Show och Snooki från Jersey Shore!
Är de inte lika?

Janelle!

Kategori:

Asså damn jag är fortfarande sjuk! Jag har typ aldrig varit sjuk såhär länge xD 3 dagar är ju värsta länge... Damn you sickness...
Jag funderar på om jag vill åka till Way Out West i sommar :) Kanye West kommer dit så det skulle ju va kul, I love his music! Även Wiz Khalifa, Robyn och Janelle Monae kommer :D Så det är en riktigt bra festival! I really love Janelle Monaes hair (A) Och denna låt :)(Tyvärr går inte videon att bädda in...)
She's pretty :)

Filmdag

Kategori:

Jag har idag varit hemma hos min syster hela dagen och det enda vi har gjort är att kolla på film xD Men det är perfekt när man är sjuk! Filmerna vi har kollat på är dessa(i ordning);
Alla var bra fram till sista... Herregud.... Vi orkade inte ens kolla klart utan stängde av och kollade på fotbollen istället.... Men Inception! Still soo good! Man kan se den ur många ggr som helst!

Reb'l Fleur

Kategori:

Rihanna has a fragrance! Jag vet inte om det här är hennes första parfym men hon har iallafall en nu.
Den heter Reb'l Fleur. Det var en snygg flaska! Och har den vänstra bilden på omslaget på asken. Såhär såg hon ut på premiären för parfymen;
She pretty! :)

Nicki Minaj's hair

Kategori:

In the spirit of celebrating her music, why not celebrate her hair?
Självklart är det peruker, hennes hår hade ju typ ramlat av annars xD Men jag uppskattar verkligen hur hon ständigt ändrar på sitt hår! Rättare sagt, i LOVE it!
Tänkte avsluta med denna bild bara för att det visar 3 extrema frisyrer (2 mer extrema än den tredje) som verkligen funkar och ser bra ut!
Ciara - Nicki Minaj - Amber Rose

NICKI!!!

Kategori:

Jag kan inte sluta tjata om Nicki Minaj för hon är såååå bra! Hon har tillsammans med Ke$ha gjort en remix på Britney Spears "Till the World Ends" och den är sjukt bra! Nicki keeps killing it!
Britney Spears ft Nicki Minaj & Ke$ha - Till the World Ends
Look at her, all cool and everything! And who is that other person? Justin Bieber! My new favourite ;)

Blommor

Kategori:

Jag, mamma och min syster pysslade i trädgården hos pappa i lördags. Vilken förändring det blev! Jag har tyvärr inga bilder från förut, men ni kan se här att vi iallafall har lite fina blommor där :) Det kommer bli riktigt snyggt när allt blommar och växer sen!
You see, nu har jag varit duktig och lagt upp egna bilder :) Premiären är avklarad!

Where them girls at?

Kategori:

Idag har varit en TV och skoluppgiftsdag :) Jag har blivit förkyld igen... Jag tror inte jag har varit sjuk såhär ofta någonsin! Jag fattar ingenting... Men jag hoppas att detta är min sista sjukdom på väääldigt länge!
Valborg var riktigt kul! Det var kul att träffa Amanda, vi sågs typ sist i julas eller nåt. Och sen kom Lena! :D Vi hade riktigt roligt :D
Nu ska jag tipsa om den bästa låten på länge! Nicki Minaj kills it! She the booomb! (that's the expression, right?)
David Guetta ft. Flo Rida ft. Nicki Minaj - Where them girls at?
Det här låter mest likt den version jag har, även om Flo Rida i början låter lite gay (A)