jungletree

kirbuR

Kategori:

Läs rubriken baklänges ;)
Kolla på Criminal Minds, det är så bra! Det har varit bra avsnitt av många program på sistone, kommer inte på nåt exempel nu, men det har iallafall varit bra :P
Videon för E.T. har kommit!
Katy Perry ft Kanye West - E.T.
Jag är inte så nöjd med videon dock... Känns som att de kunde ha gjort mer, liksom det här var ungefär vad jag förväntade mig. Och sen ändrade de ju i låten också, what is up with that? Det här sänker Katy Perry i mina ögon igen, jag som nästan hade börjat gilla henne ;)

Solglasögon

Kategori:

Har köpt nya solglasögon :D Från JC. Jag har verkligen börjat gilla dem, JC har blivit bra faktiskt. Jag kunde iallafall inte motstå att skapa ett kollage och såhär blev det. Bilderna är inte särskilt snygga men jag är ändå nöjd med kollaget ^^

The bestest of friends

Kategori:

Åhh det här är så fint! Jag vill också ha en såhär bra kompis! Det är ju bästa historien någonsin, man blir bara så glad! Get inspired people! :D

Star looks

Kategori:

Tycker att det nu behövs lite inspiration från den röda mattan. Allt är taget från people.com.
Jag har tydligen blivit besatt av typ orange.. Men det är så snyggt! Love it! :D

Sverige...

Kategori:

Herregud va dåliga Sverige är! Vi vinner med 2-1 mot Moldavien... MOLDAVIEN! Zlatan är den enda som räddar upp laget. Utan honom hade vi förlorat... No joke...
Såg bästa intervjun med Zlatan igår! Jag trodde jag skulle dö xD
Hahaha asså reportern är ju skum men Zlatan är klockren! xD Han är sjukt rolig xD

Stackars!

Kategori:

Hahaha stackars målvakt! xD

HM + Virkade saker

Kategori:

Virkade saker kan lätt se så snälla ut och det är inte riktigt jag. Men ändå så gillar jag verkligen deras nya virkade plagg!
Kenza har den här västen men jag tyckte inte riktigt hon använde den rätt. Eftersom den har långa fransar tycker jag absolut att den ska användas med låga byxor, som i HM:s reklam ovan :)
Har varit besatt av dem här virkade shortsen sen jag såg dem första gången! Jag vet inte riktigt varför men jag vill verkligen prova dem och se hur dem ser ut! Om inte annat så är det ju ett perfekt plagg för stranden! Men det känns som att man kan glida omkring i dessa och vara bekväm en hel dag ^

Dramaten

Kategori:

Jag har blivit som en gammal tant :D
Jag gick idag och handlade med en dramaten, ni vet en sån vagn som gamla människor drar bakom sig? Som denna;
Dramaten
Om ni undrar över namnet så kommer det från att den används till att Dra maten, clever huh?
Att gå med denna och en fanny-pack and my cool image is done! :D

Vår vår vår!

Kategori:

Det är så soligt och fint ute! Luften är frisk och lätt och lagom kylig. Det får mig att vilja vara ute!
Fick en sudden urge att typ åka longboard, I don't even know how to! Jag vet knappt vad det är, det låter bara coolt xD Jag har alltid velat kunna åka skateboard också... Jag vill liksom röra på mig nu. Kanske borde hämta cykeln hos mamma. Det ända problemet är ju att det typ är backar överallt så så fort jag ger mig ut kommer jag behöva bestiga dem någon gång... Damn you hills...
Jag i framtiden ;)

Bei Maejor

Kategori:

Bei Maejor - Upside Down 2
Det är så synd att låten är så kort, den borde vara 5 minuter lång! Så bra är den!

Lady Gaga - You and I

Kategori:

I don't know when this song came out, if it's new, if it's old, all I know is that it's awesome!
Lady Gaga - You and I

Top Shop

Kategori:

Jättecool tröja! Freaking expensive though, 135 £!

Sns clothing

Kategori:

Sns (Sneakers n stuff) har faktiskt bra kläder! När jag är där så kollar jag aldrig på deras kläder typ men på deras hemsida hade de ju snygga saker. Lite surprising faktiskt.
De här 2 klänningarna skulle vara jättetrevliga i sommar! :)
Och varför inte dessa? ;)
Happy Socks
Så fina Happy Socks! Man blir faktiskt glad av dem ^

Pizza time!

Kategori:

Haha Pizza time, the line from Mysteriet på Greveholm - the game. Remember? xD
Jag har köpt pizza idag, första gången jag har ätit det på väldigt länge! Det va gott, det passade mig idag :)
Nu kollar jag på Chasing Liberty. Not  great movie.. Jag vet inte riktigt varför jag tycker den är dålig, men den liksom saknar nåt. Men det är ändå en lagom dålig film när man känne sig lite trött och på pizza humör liksom.
Aah sweet pizza....

DeStorm

Kategori:

One of the funniest people on Youtube ya'll! You better check him out! He's so talented, funny, awesome and great. My new favourite.
You see, he's good!
You see, he's funny ;)

Tortilla

Kategori:

Jag gjorde nyss en väldigt god tortilla de patatas men glömde ta kort på den.. Den var värsta fin också i min fina Skepphults stekpanna (A) Men ni får nöja er med denna bild på någon annans tortilla de patatas.
En tortilla de patatas är en omelett med potatis :) Det receptet jag hade innefattade även lök, paprika och tomat. Jag hade tyvärr inget av the above så min blev med potatis och bladspenat xD Men det var gott ändå.

Cleaning lady

Kategori:

Nu har jag städat värsta mycket hemma! Jag bor värsta litet och det tar inte ens lång tid att städa, men ändå tar det emot. Nu har jag iallafall storstädat köket, vilket inte låter som värsta grejen, but i can tell you it took me like an hour! So good day for me today :D
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Väntar på att disken ska torka så att jag kan ställa in den i skåpet och sen ska jag nog dammsuga.. Och sen handla kanske. I'm such a hosewife!

Retro/Grade - Reset

Kategori:

Retro/Grade - Reset
Totally awesome song I just happened to find on youtube. Great coincidence!

The Fanny Pack

Kategori:

Jag kan inte hjälpa att jag älskar midjeväskan! Och nej, det är inte bara för att Rihanna har en, utan det är ett så coolt plagg! Kolla in Sea of Shoes inlägg när hon använder sin fanny pack. It's so cool!
Jag har själv en ill-gul ryggsäck som kan bli transformed into a fanny pack från Nike. Jag måste verkligen använda den nu till våren och sommaren!

2 in 1

Kategori:

Jag har glömt att visa den här bilden! För någon vecka sen så bläddrade jag igenom Metro och tyckte mig se något konstigt. Det var en liten bild uppe i ett hörn som såg ut som denna;
Asså jag menar inte att vara sån, men är han inte väldigt lik någon annan med mustach sådär...?
För er som inte ser, It's Daniel Adams-Ray såklart! Det som var i Metro var en reklam för en spelning han ska göra någonstans (kommer inte ihåg var).
Oooh and other good news, jag är klar med VG-uppgifterna i programmeringen! Den sista var faktiskt svår, men med lite jobb så klarade jag det. Med lite hjälp av mamma såklart ;)

Rihanna Magazine Covers

Kategori:

Jag har Rihanna fever! Hennes album Loud är så bra, jag hittar en ny låt jag tycket om typ varje vecka! Fastnade verkligen för hennes cover of Vouge nu också. Bestämde mig för att göra ett kollage av en massa tidningsomslag som hon har prytt :) Min favorit är Elle längst upp till höger. Anyone has a favourite? :)

Jordan's & Vans

Kategori:

Ahh sweet shoes... Det är två sorters skor som jag verkligen vill ha just nu!
Gula Vans
Come on! Aren't they awesome? Liksom what's not to like? De är gula, det är Vans, det är Vans, de är gula, etc. I could just go on and on!
Jordan's
Can you hear the angels singing? I can! Inte nog med att de är awesome, de får foten att se så snygg ut! If I find these somewhere, they're defenitely gonna be my next pair of shoes! De kommer va snygga till allt :D

Long time no see

Kategori:

Nu var det länge sen jag la upp några Wulffmorgenthaler.
Hahaha den sista e priceless xD

Ann vs. Chelsey

Kategori:

Kollar på finalen av Americas Next Top Model nu. Är det bara jag eller kan varken Ann eller Chelsey gå? Chelsey tar för korta steg och Ann går bara allmänt inte bra... Synd för de blir ju båda så bra på kort :)
Jag gillar på Ann! Hon är så skum men ändå så söt! Hon tar coola bilder faktiskt, inte vad man förväntar sig när man ser henne! Hon ser ju typ jätterädd ut xD

Colorful clothes!

Kategori:

Jag har idag spelat match, vi vann med 2-0 ;) Sen har jag ätit mat och nu ligger jag trött i sängen ^^
Igår firade jag och Filip att vi har varit tillsammans i 2 år :) Vi åt på La Cantina och det var jättegott! Jag åt oxfile med klyftpotatis, ugnsbakade grönsaker och kantarellsås. Awesome! Jag blir nästan hungrig när jag pratar om det (A)
Imorgon blir det en full dag i skolan, från 10 till 5.. Hoppas att vi e så snabba att vi blir klara innan och sen inte måste komma på tisdag. Det är programmering vi ska göra så om vi har fattat så bra som vi tror att vi har gjort så kan det möjligtvis gå snabbt :)
So to the best part - Jag köpte denna på HM igår!
Isn't it great? :D

Rihanna + Vouge

Kategori:

Hell yes! Rihanna in American Vouge looking FAB!
Hon är så snygg! I love her hair too!
Kolla in den här videon också, det är typ behind the scenes of the photoshoot. Jag har typ Rihanna fever xD Hon uppträder i Paris i november, alla bra biljetter är slut här i Sverige, så man kanske skulle åka dit...? (A)

First Person Mario

Kategori:

Do I have to say anything more than first person Mario?
En kille har gjort den här videon. Han finns på Youtube - FreddieW
Han har även gjort den här videon - CoD! :D

CUTE BABY!

Kategori:

I'm generally not a fan of baby videos but this one is great! Epic face! :D

Never Hide

Kategori:

Ray Ban har någon kampanj på deras hemsida som heter Never Hide. Jag har inte förstått vad den handlar om men de hade några riktigt snygga affischer!
Dessa är gjorda av (enligt dem själva) några av världens bästa mönsterdesigners. Men måste man inte bara hålla med?

Sunglasses

Kategori:

Found these great glasses at Urban Outfitters. Jag gillar genomskinliga bågar, det är riktigt snyggt! Det är även coolt när ovansidan är markerad, som här med det gröna och gula. Riktigt snygga!

Här är någon som har målat sina egna Ray Ban's, is this cool or what? Coolest Ray Ban's ever!

Urban Outfitters

Kategori:

Lite nyheter från Urban Outfitters! Love!

American Apparel

Kategori:

American Apparel har värsta bra grejer! Man kan blanda från deras nya sortiment såväl som deras gamla och få ihop riktigt coola grejer!
Jag har tyckt om de här byxorna förut men på senare tid kan jag inte låta bli att tänka på dem! De skulle va snygga till så mycket!

Juste Debout Hip Hop final 2011

Kategori:

Jag har haft så mycket i skolan så jag har inte orkat uppdatera. Men nu är den värsta tentan över och jag klarade den väldigt bra! :D Nu väntar bara en vecka till på denna kurs och sen är den över. Awesome!
So I gave you the semi-finals, now I have to give you the finals!
Les Twins are so good, it's unbelievable! Har du aldrig sett dem dansa så måste du göra det nu! 4 realz!

Cool guy!

Kategori:

I love this guy! Mikhail Prokhorov, the richest man in Russia. Han är helt avslappnad och gör som han vill. Han verkar typ bara ha kul hela tiden. Iallafall nu för tiden ;)
Jag kan rekommendera CBS 60 Minutes, jätteintressanta inslag :) Den med Lady Gaga var hur bra som helst :) Synd att det var så kort bara...

BrittaniLouiseTaylor

Kategori:

Hahaha wow, I can totally relate to this!
I know, it sounds terrible in the beginning. I mean Black Ops doesn't suck! But check it out, you'll se ;)

Juste Debout 2011

Kategori:

I'm baaack!
Vi hade så roligt! Vi gjorde jättemycket men jag kommer typ inte ihåg någonting, men vi gjorde helt enkelt mycket xD
Det bästa under Juste Debout 2011 var lätt Les Twins! De gjorde alla battles roliga! Kolla in den här länken till semi-finalen i Hip Hop grenen. Bästa! Det borde ha varit finalen, det hade varit bäst! Finalen var också bra, don't get me wrong, men semi-finalen va bäst! :D
Jag orkar typ inte berätta mer nu... Men bilder kommer sen :) Vi tog så mycket vi orkade, det blev inte så mycket då såklart men vi har några bra ^^
Don't try to stop reading without checking out that link!

PARIS!

Kategori:

Imorgon åker vi till Paris! :D
Jag har packat klart och är redo för att åka. Vi åker hemifrån 05.30 så det känns som att det är dags att lägga sig. Väntar bara på att Filip ska komma hit och sen får jag äntligen sova!
Det känns så roligt att åka till Paris för jag har aldrig varit där. Sen kommer vi ju se en massa bra dans också, och förhoppningsvis hitta lite roliga saker som vi kan ta med tillbaka till Sverige :) Jag lider dock fortfarande av skopanik.. Jag vet alltså inte vilka skor jag ska ha på mig and it sucks! Jag tycker typ inte att något passar just nu, hoppas att det löser sig nån gång nu innan vi åker.

Mystiska plastkulor

Kategori:

När jag kom hem från träningen och skulle duscha hittade jag såna där plastkulor i sport-bh:n, how did they get there? xD Jag hade på mig en t-shirt, en polotröja, en t-shirt till, en underställströja och sen en overall jacka. You see why i'm asking? How? xD
Det här var den jag använde idag :) Från HM. Dom har riktigt snygga och billiga sport-bh:ar faktiskt! Och det är ju typ inne this season också ;)
Alexander Wang gjorde denna och det skapade mycket buzz! Men jag kan faktiskt förstå det, sportmodet känns väldigt aktuellt. Man har liksom lust att klä sig bekvämt nu, och vad är inte bättre än sportkläder? Jag håller med om att det faktiskt är riktigt snyggt med en enarmad sport-bh såhär. HM kommer väl med sin version snart ;)

United State of Pop

Kategori:

För er som inte la märke till det i början av videon i förra inlägget, detta är loggan till Dj Earworms album or song or something;
Jag var bara tvungen att dela med mig av den då jag tycker att den är sjukt snygg! Denna typ av musik passar perfekt ihop med ett sådant typsnitt och det är riktigt skickligt att få ett så barnsligt typsnitt att ändå se så seriöst ut! Cudos to the person who made this.

DJ Earworm

Kategori:

You know that guy who made that awesome Mash Up of the hit songs from like 2009? He's made a new song! Den är inte lika bra som den förra kanske men ändå riktigt bra. Jag tror att det är en sån som man gillar mer ju mer man lyssnar på den :)
DJ Earworm - Don't Stop the Pop
Dj Earworm - Blame it on the Pop
Det här är den gamla. Den har 35 miljoner visningar på youtube!!!

Bildbevis

Kategori:

Jag berättade ju förut om konserten vi va på på Södra Teatern, då Bassekou Kouyate & Ngoni Ba spelade. Efter konserten så ordnade en av de vi gick med så att vi fick träffa bandet lite kort :D
Hahaha jag är typ värsta ful men jag kan ju inte motstå att visa bilden på när jag träffar ett band som detta ;)
Bassekou Kouyate & Ngoni Ba - Jonkoloni (at Jools Holland)
Hans uttal på bandet är fabulous! Han typ lägger till och tar bort bokstäver som han vill! :D

Hår!

Kategori:

Jag börjar vilja göra nåt nytt med mitt hår igen... Det smyger på mig när jag tycker att jag har haft samma frisyr eller färg för länge. Och så vill jag verkligen ha mina hårmodell bilder! Det har gått nästan ett halvår nu, det känns som att det är dags att få dem. Här kommer iallafall lite roliga hårfärger :)
En sån här färg har jag velat ha jättelänge!

Dagens Outfit

Kategori:

Jag hade egentligen inte tänkt att klä på mig idag för jag har suttit och läst till tentan hela dagen. Men sen ringde mamma och frågade om jag ville med på workshopen och då kunde jag ju inte bara säga nej, så då satte jag snabbt ihop något som kändes bra, sminkade mig och fixade håret.
Linnet är det avklippta från Monki, västen är secondhand, shortsen är secondhand jeans som jag har klippt av, och örhänget är från JC.
Blev helt plötsiligt lite pixelinspirerad så det fick bli ett sådant kollage ^^ Blomman blev värsta snäll ju, ganska ful, men ändå snäll :)

Flyt

Kategori:

Kom precis hem från en workshop som Jenny Axelsson höll i. Det var väldigt roligt! Hon jobbar som coach och är väldigt mycket inne på the Law of Attraction (Attraktionslagen). Very nice! Just denna workshop handlade om flyt och hur man kommer dit. Jag blev faktiskt inspirerad och känner att jag ska ta tag i mitt liv lite nu! Jag måste börja ha mer kul!
Så check her out om du vill bli lite inspirerad, behöver hjälp att komma igång med det roliga i ditt liv eller bara vill veta mer om något, t.ex attraktionslagen :)
Jenny Axelsson

Early Lil Wayne

Kategori:

Så jag satt och kollade runt på youtube och sökte på konstiga saker på google igår kväll i min vägran att gå och lägga mig. And i come across this!
Destiny's Child ft. T.I. and Lil Wayne - Soldier
Jag visste inte att Lil Wayne va med i den här låten! Och va ung han är. Sen så är han typ mycket större än nu ju, nu e han ju skinny ass!
Lil Wayne now.
A young Lil Wayne
Det kanske inte är jätte märkbart men det syns ändå! Eller är det bara jag?...

RWJ

Kategori:

This clip from Ray William Johnson is so violent and disgusting! I love it! Alla tre klipp är typ läskiga men väldigt roliga också. Just have to share it with you.
If you're sensitive about disgusting, scary stuff - Then just watch one of his other videos, they're awesome!
If not - Watch this!
Ray William Johnson - Bite A Bewb

Lloyd ft. Lil Wayne

Kategori:

Great song! Det känns som att det var länge sen musik i den här stilen gjordes. Det har varit så mycker club-beats på senaste tiden så att det här känns som nåt helt nytt! I love it!
Lloyd ft. Lil Wayne - Miss that Pussy

Jam (Turn It Up)

Kategori:

Kim Kardashian - Jam (Turn It Up)
Yes, it's true. Kim Kardashian has a song. Alla hatar den värsta mycket också! dålig är den inte. Men inte särskilt bra heller...

Toast

Kategori:

Jag impulsköpte en toast-maskin idag. Av alla impulsköp man kan göra, hur ofta händer det att man impulsköper en toastmaskin? xD Det  var dock väldigt gott! Även om någon glömde kryddan i affären... (A)
Nu borde jag plocka fram boken och läsa som aldrig förr! Damn it's hard.. Även om ämnet är roligt så orkar jag typ inte läsa nu för tiden. Jag måste börja få igång min nerd-brain igen! Den kommer behövas till nästa tenta.

Modern Art

Kategori:

Blev inspirerad av mig själv så jag gjorde en tavla också. Den är inspirerad av bakgrunden i kollaget i förra inlägget :)
Modern Art Painting by Me
Jag skulle verkligen kunna tänka mig att ha den här på väggen hemma :) Jag är iallafall nöjd.

Gray Dress

Kategori:

Såhär såg jag ut igår när vi gick på konserten :)
Detta är den gråa klänningen från JC. Jag kunde inte låta bli det mörklila läppstiftet från Make Up Store och örhänget har jag fått av min syster. I really love this dress.

O'Clock

Kategori:

Har hittat några riktigt coola klockor! I would not say no to these ones!
Det bästa är ju att de kommer i en plåtburk! Och sen alla fina färger! Great! :)

African Vibes

Kategori:

Var på en konsert på Södra Teaters igår. gruppen vi såg var Bassekou Kouyate and Ngoni Ba. Awesome! Det var så härlig stämning där, helt avslappnat och jättebra musik. Vi alla var så trötta efteråt, förmodligen för att man blev så avslappnad av hela stämningen.
Bassekou Kouyate - Ngoni Fola
Det här var en av mina favoriter som de spelade. Två till låtar har fastnat men jag hittar bara den ena. Vilket är denna:
Bassekou Kouyate & Ngoni Ba - Torin Torin
Jag önskar att jag hittar den tredje låten också nån gång. Ska anstränga mig för den är jättebra!
Men det var i alla fall en väldigt lyckad kväll och det var riktigt roligt! :)

Swan Lake

Kategori:

Svetlana Zakharova rocks! Det här är typ mitt favoritklipp vad gäller balett. I git so inspired watching that movie so now i just have to show you!
Hennes ben! Hon är sjukt bra, i wish I was her...

Black Swan

Kategori:

Jag såg Black Swan idag, totally weird movie! Asså den va typ äcklig jättemånga gånger, liksom så att man tittade bort. Yes I'm a coward men om ni ser den förstår ni varför! Creds to Natalie Portman though for her ballet-skills! Hon dansade riktigt bra faktiskt, hade inte förväntat mig det.
Natalie Portman is HOT!
Även om filmen va skum och jag typ blev förvirrad hela tiden så gillade jag den tack vare baletten. Det var länge sen jag såg balett nu och jag saknar det, I wanna dance too. And the music, great!
Klipp från Black Swan
Weird, I know, men visst dansar hon bra! :)

Summer from Weekday

Kategori:

Everthing is from Weekday. One could really go crazy in that store for this summer! I want all of it. This is the look i belive in for this Spring/Summer, os as they like to call it in fashion S/S ;) But plain white and grey items with a touch of color. Awesome!
Ljusa färger tror jag verkligen är en stor grej denna sommar och vår och det känns väldigt bra! jag blev typ emo-svart över vintern så nu känns det behövligt att ha på sig ljusa färger, för att liksom höja humöret lite :) Så en shoppingdag på Weekday skulle inte sitta fel (A)
Love the nail bracelets! And the yellow tank! Det mesta, om inte allt, komemr från Cheap Monday. the cheap force to be reckoned with ;)

Bragokex

Kategori:

Det var länge sen jag åt Bragokex faktiskt, så idag bestämde jag mig för att köpa några. Självklart valde jag dem med med chokladöverdrag och nu kan jag inte sluta äta dem! Så gott!
Bragokex
Nu slinker Mad Men reklamen förbi här på TV och det är dem som spelar Mad World. Varje gång jag ser reklamen tänker jag att jag måste skaffa den låten, den är så himla bra!
Gary Jules - Mad World
Typ cool video också! Kräver lite fantasi men det är ändå coolt när man ser vad dem gör :)

Two tone hair

Kategori:

Jag har blivit jätteinne på two tone hair! Såg en bild i en tidning idag som totally made my dreak come true. det var en snygg mohawke på en tjej och the mohawk var blond medan det rakade på sidan var färgat silvergrått! Jag har typ drömt om den frisyren själv så jag blev värsta förvånad att se den i en tidning. Jag har dock inte tidningen och jag hittar inte bilden men jag visar istället några andra coola two tone haircolors :)
I was so jealous of Lady Gaga when she had her yellow hair... I want it too!!

Born This Way

Kategori:

The video is here!
Lady Gaga - Born This Way
Jag vet inte riktigt hur men den här videon fick mig att inse att Lady Gaga is hot! När hon går framåt och håller i sina trosor någonstans i mitten, HOT! I totally get that she was a stripper before, I mean, who wouldn't wanna see her naked? ;)

Sönderklippt linne

Kategori:

Blev så trött på det här linnet så jag klippte sönder det för ett tag sedan, this is the result;
Om extreme amateur posing var en sport skulle jag absolut vinna! ;)
Nu går linnet iallafall att använda, och blev mycket snyggare tycker jag! Och nej jag har inte svarta jeans igen, utan mörkblåa, men dom blir svarta i mitt dåliga ljus (A)

Masterchef

Kategori:

Lagade ännu en gång stekt riven potatis men stekt ägg och ajvar till lunch (A) It's so good! Typ krispigt och olika smaker :) Det går så snabbt också vilket alltid är ett plus.
Kollade nyss på Sveriges Mästerkock. Som Quickfire Challenge skulle de laga en bearnaise-sås. Jag tyckte så synd om domarna som som behövde smaka på bearnaise-sås på det sättet, liksom bara med en sked ner i en skål. Eww! Okay, I'm not the biggest fan of the bearnaise men come on, sauce like that is not good... The sauce has to have a friend :)
Hängmörad biff med Bearnaise av Per Morberg
Jag måste dock erkänna att that looks pretty good Mr. Morberg. I would not say no to that dinner! Dock skulle det vara mycket godare med lite pommes frites till. Okay I'm getting hungry now... Damn you cooking shows!

Ljushuvud

Kategori:

I just made this picture.
It's kind of weird but I like it anyway. This is my first step towards becoming some weird artsy person whom makes art that no one understands :)

Croissant och Yoghurt

Kategori:

Det var min frukost och lunch idag. Good stuff! Jag kanske någonstans deep down förbereder mig inför Paris, cause I'm leaving in less than 2 weeks!!! Suck on that you ppl staying in sweden!! :D
Me looking sad
I will not look like this in Paris though! ;) Wow I really have nothing to say... Men jag ser fram emot Paris" Och då ska jag ta en massa bilder och sluta va sucko med att ta bilder. It will be great!
Toodles :)