jungletree

Smokey eye

Kategori:

Jag har kollat på endless Michelle Phan videos och tagit åt mig en massa olika sminktips från henne. Hon är så himla duktig! Här gjorde jag ett försök till a smokey eye look i grå/svart skala.
Jag tycker att jag lyckades ganska bra! :) Jag har införskaffat bra penslar och sånt nu och det gör det faktiskt mycket enklare! Men det finns ju en uppsjö av smink så man får helt enkelt samla på sig.
Jag kollade på denna video innan jag gjorde mitt smink och det var bra :) Det är skönt att påminna sig om hur man faktiskt ska göra.

On another note...

Kategori:

Jag förstår inte hur Kina Grannis inte kan vara mer känd! Jättebra låtar, hon är snygg och obviously talented! Här är hennes senaste official video with her own song "The One You Say Goodnight To"
Kina Grannis - The One You Say Goodnight To
Hon gör både covers och egna låtar så check her out! Hon gör väldigt trevlig musik! :D

The Name of the Wind

Kategori:

Jag och som hade en jätterolig utekväll i fredags, vi vaknade sent på lördagen och sen var jag trött resten av dagen xD Jag låg bara hemma hela dagen och läste och det har jag även gjort idag efter att jag kom hem från jobbet :) Bästa boken! It's called "The Name of the Wind" av Patrick Rothfuss. Nu läser jag iof tvåan, och har typ bara kommit 300 sidor. Det är som en Harry Potter för vuxna och i en mer verklig värld än Harrys (även om jag fortfarande tror på Harrys värld (A)). Men denna värld är egentligen tillgänglig för alla, bara att den utspelar sig förr i tiden, jag gissar typ 1600-tal, så vi är liksom födda lite för sent... Anywho, read the book! Tvåan heter "The Wise Man's fear" och är lika bra den!
För att kort sammanfatta vad den handlar om så är det en kille som berättar sin livs historia under tre dagar, varje bok representerar en dag av berättande. Han är en legend men man vet inte särskilt mycket om honom nu utan man lär sig mer och mer om honom ju längre historien utvecklar sig. Allt man vet är att det är "dangerous times" nu och man hoppas få veta varför ju längre man kommer i boken. Awesome book! :D
De är ganska tjocka också, men det är man bara glad för ;) Ettan är ca 600 sidor och tvåan ca 900. Sen får man bara vänta anxiously på trea som förhoppningsvis kommer inom en snar framtid!

Gorgeous!!!

Kategori:

This song is gorgeous! And it's also titled gorgeous ;) I stumbled upon it while shuffeling through all the songs on my iPod, jag har hört den förut men aldrig lyssnat som jag gjorde nu. I love it! My new favourite song! :D
Kanye West ft. Kid Cudi and Reakwon - Gorgeous
Kanye West och Kid Cudi together cannot go wrong! They are a match made in heaven!

This is what rock n roll looks like!

Kategori:

I admit, the only reason I watched this video is because of her hair (A) Låten är väl typ okej, liksom ganska bra, och sen är Lil Wayne me också lookin fine as ever in his red hat (A) Men det bästa är ändå hennes hår, check it out!
Black Porcelain - This is what rock n roll looks like
För er som inte orkar kolla på hela videon;
Jag vill också ha sånt hår (A)

I'm the Best

Kategori:

Okay this is the last one, I swear!
2NE1 - I Am the Best
Början är värsta cool! Och sen måste ni kolla efter ca 2.40 när dom dansar. Värsta snyggt tycker jag! :) And after that they have guns! :D What's not to love about them? :D (A)

I hear angels singing

Kategori:

Aaaaaaaaaaaah (<--- angel music)
Jag vet inte om det här är CL eller Bom från 2NE1, men who cares because her hair is amazing!!!!!!
I love these ppl stylist! Deras hår är alltid värsta snyggt, de har alltid på sig Jeremy Scotts adidaskläder och de är alltid snyggt sminkade! Awesome! Dom har tydligen någon serie också där de själva filmar delar ur deras liv typ och då såg jag att de gå runt med Jeremy Scotts kläder även i vardagen. Lucky/Cool bastards!
Iallafall, det här håret medverkar i videon Can't Nobody;
2NE1 - Can't Nobody
Värsta bra låt! :D Jag verkar ha hamnat i nån sorts 2NE1 bieber fever just nu så vi får se hur länge det håller i sig ^^ <--- somehow it feels wrong to make those smileys when you're listening to asian music... It's a little too much all at once... Och så ska jag och Som gå ut på fredag! How will I survive?? ;)

Hate You

Kategori:

2NE1 har en ny musikvideo och låt as far as i know :) Låten är värsta bra! Och videon är värsta asiatisk ^^ <---- you see what i did there with the asian smiley??
2NE1 - Hate You

My Moment

Kategori:

Rebecca Black has a new song and a new video!
Rebecca Black - My Moment
Not a terrible song, and not a good one. Man skulle tro att alla skulle sluta hata nu när hennes låt inte är sämst men dessa personer finns fortfarande kvar;
HAHAHAHA jag va tvungen att gilla den kommentaren, and I guess a lot of people felt the same way xD och liksom på bara 22 minuter!!! Men jag lovar att massor av personer gör så, hell i almost did it (A) xD
At the moment I'm writing this the scores are like this:
Bättre än hennes förra video iallafall ;) I'll check in later to see what will happen to it :)

Shopping!

Kategori:

Har varit i Stockholm och shoppat hela dagen! Jättekul!
Jag hittade värsta snygga skorna och coola byxor och tröjor och en sjal :D Jag är cool ^^ Jag vill se sista Harry Potter nu också! Den har premiär snart :D It's gonna be great :D Jag har mycket jobb framför mig nu också, och det känns som att sommaren går så snabbt förbi! Det händer mycket nu faktiskt!
Nu vill jag bara ha på mig mina skor (A)

Official girls

Kategori:

Videon har släppts! :D (Dock är jag lite seg, men det räknas ändå!)
David Guetta - Where Them Girls At ft Nicki Minaj and Flo Rida
Den är typ skum... Men Nicki är alltid cool så who cares? :D

Högklackat

Kategori:

Jag vill ha nya högklackade skor men jag har inte hittat några jag vill ha :O Jag tycker alltid att jag bara ser en massa högklackade skor överallt annars som jag vill ha men nu när jag verkligen vill ha några hittar jag inga... Damn irony.... Några skor jag verkligen tycker är snygga är dessa silverfärgade från Topshop. Finns dock inte på deras sida, bara som en bild i headern... Soo, where can I get them?
Visst är dem coola! :D

Sverige - USA

Kategori:

Bästa matchen på TV just nu! Det är Sverige - USA i fotbolls VM. Damer alltså :) Värsta bra match! Och vi leder med 2 - 0 i halvlek ;) So all is well!
Jag fyllde år igår :) Now I'm old :) Och jag har fortfarande inte gått till systemet (A) Men det kommer i sinom tid ;) Vilket betyder till min födelsedagsfest då jag kan köpa vin till maten xD

Födelsedag!

Kategori:

Jag fyllar år idag :D Tänk att jag blir 20! Jag är liksom inte tonåring längre... That's weird!
Har haft en bra dag! Jag har inte gjort någonting nyttigt alls :) Jag blir firad av familjen först på söndag och jag har inte ens orkat organisera nåt för kompisar (A) Jag ska dock ta mig i kragen (<-- Wow maybe you get more Swedish when you're older :D) och fixa nåt! So friends, look out! A birthday party might be coming your way soon! ("soon" meaning any time, not necessarily being any time soon :))
Jag tror att jag och Filip ska gå ut och äta lite snart dock :) Om det inte blir för sent... Haha mitt liv är och har varit lite sorgligt idag xD Men jag ser det ändå mer som min födelsedag på söndag än idag, det är ju liksom då jag får presenter ;)
Wow, remember when I had red hair? That feels like a long time ago!
Okej nu börjar jag bli för random, TTYL!
PZ! (which stands for peace)