jungletree

How to Love

Kategori:

Ibland gör Lil Wayne seriösa låtar som inte handlar och girls sex or money. Och ibland lyckas han riktigt riktigt bra också ;)
Lil Wayne - How to Love
Väldigt stark video faktiskt. Fast d va typ svårt att se skillnad på mamman och dottern xD Men andra gången jag kollade så fattade jag bättre :) Kan dock ha berott på att jag pausade i en halvtimme mitt i  första gången och typ glömde bort vad den handlade om (A)

Great songs

Kategori:

Jag märker att typ allt jag lägger ut här är typ låtar och videor xD Så jag tänkte fortsätta på det spåret och lägga ut lite till låtar (A) Just because I love it! :D
David Guetta ft. Nicki Minaj - Turn Me On
Awesome, awesome song från David Guettas nya album "Nothing but the Beat". Den bästa delen är Nickis rap! Love!
Lil Wayne ft. Drake - She Will
Bästa beatet på länge! Det är så skönt! Det är bara att sitta stilla och lyssna och njuta. Great song. Bästa från Lil Wayne på ett tag tycker jag!

Cheers

Kategori:

Kom på att jag inte har lagt ut Rihannas senaste video här till låten Cheers (drink to that). Jag kommer ihåg att jag ett tag tyckte att det här va bästa låten på albumet :)
Rihanna - Cheers (Drink to that)

Sonic generations

Kategori:

Wow! Ett nytt spel kommer som heter Sonic generations! De har typ lagt ihop nya och gamla sonic och man kan nu välja hur man vill spela.
Bästa ju! Alla nostalgiker kan spela som de vill och alla nya kan spela på det nya (konstiga (A)) sättet. Jag vill typ spela det (A)

Fly!!

Kategori:

Nicki Minaj ft Rihanna - Fly
Deras hår i videon är amazing! Speciellt Rihannas! It was beautifully made! :D

EMINEM!!!

Kategori:

Eminem ft. Bruno Mars and Royce da 5'9 - Lighters
I have like THE biggest Eminem fetisch right now. He is awesome! This is the video to his song Lighters.
"Had a dream I was king, I woke up - still king"

I <3 Dr Martens

Kategori:

Dr Martens är ngra av de snyggaste kängorna out there! Jag har inte riktigt fått till dem som jag vill när jag har provat dom, men med lite övning går det nog ;) Anywho, bästa skorna de kommer ut med nu!
Är de inte fina?? Det ser ut som leksaksskor :D Jag vill ha dem i alla färger!
Dessa är också så snygga, vill ha dem också (A)
Ahhh Dr Marten, your shoes are too cool for school! Too tough to bluff! <--- What song is that...?

Waist - Up

Kategori:

Såhär såg jag ut idag, from the waist - up ;) Jag är för lat för att ta bilder under dagen och såhär på kvällen ser jag inte längre ut som jag gjorde tidigare :P Så det här är vad man får nöja sig med, såhär på kvällskvisten ;)
Jag älskar det här halsbandet jag hittat i min smyckeslåda! Hade glömt bort det. Det känns som ett sånt halsband man kan ha på sig varje dag :)

Driving 101

Kategori:

I can totally do this soon! Jag har övningskört på motorvägen idag :) Jag tycker själv att jag e värsta bra (A) Jag behöver bara öven en massa massa :) Men det är roligt tt köra nu, inta alls lika läskigt som förut :P
Tänk va cool jag är när jag får körkort :D I'm so cool! :D

A skate illustration

Kategori:

Jag som tyckte att jag va värsta cool om typ kan hoppa på en skateboard xD Jag kan hoppa ibland, och bara om jag e stilla... Jag tycker fortfarande att jag e lite cool trots att jag har sett denna, men det tappade lite charmen att kunna hoppa. Tänk om man kunde göra som honom!

Session One

Kategori:

Jag har blivit kass på att uppdatera.. Sorry Y'all.. Har jobbat typ varje dag och efter det har ijag inte haft lust att sitta vid datorn alls.. Men det hindrar mig inte från att lyssna på musik ;)
Eminems album Recovery är så bra! Bästa albumet! Min favoritlåt just nu är Session One, beatet är det bästa jag hört på länge och the rap gör den inte sämre ;)
Eminem - Session One ft. Slaughterhouse

Give me the muny!

Kategori:

Perhaps the worlds most addictive chorus!
Nicki Minaj - Muny
Låten är värsta bra! Tänker gå runt att sjunga "mun mun muney" hela dagarna nu :D (A)