jungletree

Same love

Kategori: Musik

Such a beautiful song. Jag känner för lugn musik just nu och då är den här låten ett fantastiskt bra val!
Macklemore & Ryan Lewis - Same love ft Mary Lambert

Jag började gråta första gången jag såg videon. Den är så vacker! Jag kommer med mer Macklemore senare! Fantastisk artist!

Birthday

Kategori: Musik

Damn it! Jag glömde ta bilder igår... Vi firade Mitchells födelsedag and it was fuuun! Grattis till Mitchell igen! :D
 
Vi gick till Spy bar sen och dansade, eller rättare sagt stod nära människor och bumped into them. Satan va mycket folk det var ute igår! Crazy shizzle! Men de spelade faktiskt riktigt bra musik. Jag har aldrig varit där förut så jag blev positivt överraskad. Höjdpunkten var när de spelade A$AP ROCKY - Goldie och precis efter Drake ft. Rick Ross - Lord Knows! My 2 anthems right there! Oh the awesomeness.
 
Meeeen inother new: Som skickade denna låt till mig för några dagar sen. Jag vet verkligen inte var jag har hört den eller varför den fastnade men ever since then har jag velat veta vad den heter. Och så får jag den bara skickad till mig! That's really cool!
 
Have a great day ya'll and enjoy!
Otto Knows - Million Voices

Dancing

Kategori: Allmänt

Det känns som att jag ligger efter och måste uppdatera er på vad jag har gjort den här hösten. Något av det bästa jag gjort i mitt liv är att jag har gått på streetfunk, dancehall och jazz hela hösten. Det är så stört roligt att dansa! Jag saknar det när jag inte är där! Det coola är att man faktiskt lär sig jättemycket på bara en termin. Jag tycker själv att jag har blivit så mycket bättre på allt vad gäller dancehallen och streetfunken. Jag kan typ ta koreografi nu! Det är inte alls lika omöjligt längre som det var i början. Det känns jättebra! Och i jazzen har vi lärt oss snurra! Jag kan snurra två varv kontrollerat ibland. Jag tycker själv att det är värsta coolt!
 
Tyvärr har jag inga klipp att dela med mig från varken jazzen eller streetfunken men nästan alla koreografier vi gjort i dancehallen finns på youtube så here you go! Den vi håller på med nu är högst upp. Och nej, vi behöver inte stå på huvudet haha.
 

Ego i skolan

Kategori: Allmänt

Goddag! Jag sitter i skolan och försöker vara duktig men blir distraherad av annat hela tiden. Så då tog jag lite egobilder på mig själv. Det var så länge sen, it feel goooood ;)
Gör lite reklam för min lip tint också. Jag har 01 från Max Factor och gilalr den jättemycket. Den är perfekt att bara slänga på när man tycker att det saknas lite färg i ansiktet plus att den smakar fantastiskt gott. Jag har använt den som efterrättssubstitut när det har behövts!
 
Där ser ni mitt svarta hår också. Jag trivs faktistk otroligt bra i det!

Unapologetic

Kategori: Musik

Rihannas nya album Unapologetic är ute och det är bra! Mitt första intryck var typ att det var okej men efter att ha lyssnat på det hela dagen så har jag ändrat mig. Det är jättebra!
Rihanna - No Love Allowed

Rihanna - Lost in Paradise

Rihanna ft Mikky Ekko - Stay

Den här sista låten är så bra! Jag kan inte låta bli att bryta ut i modern dans (som jag inte kan dansa) varje gång jag lyssnar på den. Man bara måste hänga med i låten, så mycket känsla i den! Definitivt en av de bästa låtarna på detta album.
 
Get the album!
 
 
 

Thrift shop

Kategori: Musik

Bloggandet börjar bra: Världens bästa låt?
Macklemore & Ryan Lewis - Thrift shop feat. Wanz

Jesus this song is awesome. "Probably shoulda washed this it smells like R Kelly's sheets. Pisssssssssssss". This is my jam from now on!

A fresh start

Kategori: Allmänt

Jag börjar om.
 
Jag hann inte riktigt med att blogga i somras och det blev mer ett tvång än en njutning. Men de senaste månaderna har jag börjat sakna det. Jag saknar att få dela med mig av mig själv!
 
Nu har jag tagit bort alla gamla kategorier som kändes så konstiga och har numera bara tre. Jag tror att det kommer bli bättre. Vi får bygga ut kategoriförrådet allteftersom men att göra såhär känns ändå som att börja om från början, utan att egentligen förlora något.
 
Hade livet nu varit som förr hade jag haft en massa bilder att visa er på mig själv, men icke. Jag har t.o.m. svart hår nuförtiden! Men ingen bild.. Så vi gör såhär tills jag kan börja dokumentera livet i bilder igen: ni får denna låt som är awesome. Den tar det bästa av det gamla och skapar något nytt, precis så som jag hade tänkt göra här. Så hörs vi snart igen!
 
Robin Skouteris - PopLove 2012 Mashup