jungletree

Match

Kategori:

Kom precis hem från en match mot Haninge. Vi spelade 4-4 och det var en ganska spännande match ^^ Funderar nu på vad jag ska äta och att jag måste duscha...
Detta mål är inte från idag men en repris gjordes faktiskt. Riktigt snyggt! Ja, det är mitt lag på riktigt :P
Hon är egentligen högerfotad ;)

The Royal Wedding

Kategori:

Prins William och Kate Middleton gifter sig idag. Hade ingen aning om det, råkade bara bläddra förbi det på TV xD
Allt är så enkelt! Dom har typ inga blommor utan typ bara liljekonvaljer och träd! Skumt... Och hennes klänning är fin men ser lite ut som vilken som helst.. Tydligen är spetsen handbroderad men annars är inte klänningen så fantastisk...
Fancy fancy!

Hell yes!

Kategori:

Vi fick äntligen tillbaka resultatet från tentan i Programmeringskursen! Rick Ross, I'm the boss!!

Som ni ser fick jag alla rätt på duggan. Ching Ching! Och sen fick jag VG på tentan vilket är great. Undrade varför de hade skrivit dit en stjärna så jag gick och hämtade frågepappret från tentan som jag tog med mig då. Max poäng var 24. Rick Ross, I'm the BOSS!
Never heard this song in my life men jag tycker den passar nu iallafall xD

Romwe.com

Kategori:

Jag råkade snubbla in på Romwe.com och hittade dessa roliga plagg. Vissa saker är lite skumma men man gillar dem ändå! I could totally shop here!

Life in a Day

Kategori:

So apparently Youtube did this thing where people could upload videos from their day and then Ridley Scott made a movie about it. Totally cool! It's called Life in a Day and has become a full length movie. I wanna see it!
Totally captivating trailer!

Dennis Quaid is here!

Kategori:

Kom att tänka på det här klippet idag när vi kollade på Thor. This is awesome! Har du inte sett det måste du se det! Man börjar typ gråta xD

Thor

Kategori:

Jag var nyss och såg Thor på bio med Lena. Bra film faktiskt! Den gick lite för snabbt fram men var ändå bra :) Och Thor va RIPPED!
Här är han värsta ful i ansiktet men oroa er inte, han va hot i ansiktet också ;)
Filmen är iallafall värd att se så go check it out!

Stir it well baby

Kategori:

Hahaha fråga mig inte varför jag kollar på intervjuer men Justin Bieber, but this is freaking funny xD Alla tjejer typ dör när han säger "Stir it well baby" xD

Fashion Against AIDS day

Kategori:

Today is Fashion Against AIDS day! Med det menar jag att den kollektionen släpps på HM. Freaking expensive dock. Men det är ändå snygga plagg så dem förtjänas att omnämnas ännu en gång ;)
"I wear, I care"

Kamera

Kategori:

Jag har äntligen fått tag på mammas kamera! Den är inte värsta hi-tech men den tar snygga bilder och det är ju allt jag behöver :) Så nu kanske jag börjar lägga upp bilder jag tagit själv, vi får se ;)
Tog kort på min kära mor idag då hon ska anmäla sig till att vara statist och precis gått med i Facebook(lite motvilligt, men frivilligt)
Wanna hire her for some statist jobb? Holla at me!

Nice Peter

Kategori:

There's this guy on Youtube named Nice Peter. He makes awesome videos. Check him out!

A moose

Kategori:

Jag är så dålig på att blogga när jag är ledig och det är fint väder ute! Men nu när jag måste plugga går det otroligt bra xD
Det har varit en väldigt trevlig påsk. Det är ju så fint väder! Jag, mamma och min syster var ute igår och gick men Spirit (mammas kompis hund) i skogen. Det blev så varmt att vi gick i linne och svettades! Sen kände vi oss tvungna att slå oss ner på några stubbar i skogen bara för att få vila. Det var så härligt i skogen, jag rekommenderar en promenad där om ni har möjlighet. Det coolaste med hela skogsturen var att jag såg en älg! Den stod och kikade fram bakom ett träd, så vi gick en omväg för att undvika den xD
New Boyz ft. Big Sean - I Don't Care
Bästa låten! I love New Boyz!!!

Skinnjacka!

Kategori:

Jag kom på att jag har glömt att säga att jag har köpt skinnjackan! Det blev Jofama by Kenza afterall. Men det var det snyggaste jag kunde hitta faktiskt och jag är riktigt nöjd :) Det blev den gråa :) A picture of me wearing it will eventually end up here ;)
Jag måste dock tycka att jag bär upp den snyggare än vad hon gör (A) Bara för att jag kan xD

Syster yster

Kategori:

Idag har jag varit med min syrra hela dagen. Vi har åkt runt och köpt städsaker, sen kläder och sist var vi bara hemma hos henne och spelade ut Uncharted och lagade mat. Vi lagade mat 2 ggr och den andra gången åt vi cevapcici med stekt potatis, så gott! Love!
Uncharted var kul fast lite läskigt mot slutet. Jag blir inte så lätt rädd längre för spel men jag tycker att det är läskigt när det är mörkt och saker springer emot mig och det var precis det som hände här i slutet! Jag blev typ jätterädd xD
Uncharted: Drake's Fortune
Väldigt roligt spel faktiskt ^^ Man får skjuta och allt men samtidigt leta efter en skatt och utforska härliga miljöer. Det var bara läskigt mot slutet när läskiga besatta människor anföll mig!

I'm in love with Judas

Kategori:

Lady Gagas nya låt; Judas. Awesome song! Lite skum, som alltid med hennes låtar, men man kan inte låta bli att gilla den.
Lady Gaga - Judas

Blommor

Kategori:

Vi hade ju seriepremiär idag och matchen slutade 0-0. Vi spelade bra dock så det var roligt :)
Jag blev förvånansvärt utnämnd till matchens lirare och fick dessa jättefina blommor! :D
Värsta fina och gula såhär i påsk :)

Lagfest

Kategori:

Jag ska strax gå till bussen och åka ut i skogen för att gå på lagfest :) Vi får tacos! Så det bådar redan gott ;) Sen vet jag inte vad som händer, det återstår att se :P Såhär ser jag ut iallafall :)

Famous

Kategori:

Jag hamnade i LT igår, så ful! xD Och jag låter värsta kaxig också! De typ la orden i min mun! xD
Vi höll på med en värsta jobbig övning när dom ville ta bilden, så jag var värsta trött och andfådd xD

LT

Kategori:

Idag på träningen kom LT och fotograferade och intervjuade MIG! Jag har gjort ganska många mål på träningsmatcherna så det är nog därför. Det som jag tror de är imponerade av är att jag en match gjorde 6 mål xD Jag vet inte hur det hände men jag blev fri många gånger, mer vet jag inte xD
Iallafall så borde reportaget om laget/mig komma typ imorgon eller torsdag :) Okej det kanske kommer på fredag, eller jag vet inte, kommer tidningar på röda dagar? Whatever! Jag kommer iallafall att vara otroligt ful i tidningen om några dagar så check it out ;)
I'm so famous ;)
Hamstereyes!

Gul klänning

Kategori:

Idag har jag på mig den gula klänningen jag köpte igår :)
Klänning är från HM och kostar 99kr :)

Love Hurts

Kategori:

Snubblade över en låt på youtube som är riktigt bra!
Christopher Charles ft. Chuckie A - Love Hurts
I really really love the rap! Jag gillar inte hur han som sjunger uttalar somebody som somebodaay xD Men annars är låten riktigt bra! Värd att lyssna på.

Rihanna on American Idol

Kategori:

Rihanna uppträdde på American Idol med hennes låt California King Bed.
Jag vill sååå ha biljetter till hennes konsert när hon kommer till Stockholm i November! I love her! Hon är så bra och hon har så fint hår! Jag är typ besatt av hår har jag märkt xD Men hon ändrar sitt hår tillräckligt ofta och gör riktigt coola frisyrer. I wanna see her in concert!

Påskstämning

Kategori:

Jag köpte en massa roliga saker idag på stan! Jag var inne på HM och köpte en gul klänning, fjäderörhängen och en turkos ring. Jag har för dåligt ljus och dålig kamera så jag kan inte ta någon bild men jag har ju på mig det eventually så då får ni se dem :) Köpte även en vattenkanna så att jag kan vattna min rabatt här precis utanför fönstret och sen köpte jag lite påskpynt för att komma i lite påskstämning. Så nu finns det små kycklingar lite överallt i lägenheten! :D
Aww en kyckling :D

Bläää

Kategori:

Jag skrev nyss ner vad jag måste läsa i de två böcker som är kurslitteratur.
Asså herre gud! Jag hade ingen aning om att det var såhär mycket att läsa xD Jag har försökt undvika det värsta mycket också! Och nu ångrar jag mig xD Det är nog dags att sätta igång... Men det är ju så tråkigt när det är så fint väder ute! :)
Keeping my spirits up!

Gårdagens outfit

Kategori:

Detta hade jag på mig igår. Visste inte vad jag skulle göra så jag klädde på mig och sen blev det så att vi städade i min systers trädgård xD Så jag kanske var lite overdressed for the occasion xD Men men, jag trivdes bra i kläderna iallafall.
Här har jag på mig min röda lip tint från Max Factor. Jag har den som heter 01, och den ser otroligt röd ut men ger ett ganska naturligt och trevligt resultat :)
Jag ska börja ta bättre foton om jag någon gång kommer ihåg att ta mammas kamera när jag är hos henne.

Lip Tint

Kategori:

De har börjat göra jättemycket reklam för Max Factors Lip Tint. Jag köpte en röd sådan för 1-2 månader sedan och jag kan säga att jag verkligen rekommenderar d! Det ser ungefär ut som en tuschpenna och det känns ganska konstigt att rita på men det är riktigt snyggt!
Den tillför bara lite extra färg till läpparna utan att få det att se ut som att man har läppstift på sig. Naturligt och bra!
Jag tror tyvärr inte att jag har någon bild på när jag använder den... Men nästa gång jag tar på den ska jag ta kort så ni får se skillnaden :)

Britney Spears

Kategori:

Jag har inte gillat Britney Spears låtar på jättelänge. Hennes remix tillsammans med Rihanna av S&M var inte bra tyvärr...
Rihanna ft. Britney Spears - S&M (remix)
A part of the worlds relationship with Britney could be described like this:
Haha han är så rädd :D

Skinn

Kategori:

Jag har blivit riktigt sugen på Jofama by Kenza skinnjackan. Enda affären som har den här i närheten har den inte inne i svart eller i min storlek och beställer man den via dem så måste man köpa den. Typ skumt och dåligt. Det betyder ju egentligen att jag ska köpa en skinnjacka för 2000:- osedd och oprovad. Men den är så fin!
Den finns även i denna fina gråa färg.
Jag vill ha dem gratis :) Då skulle jag ta båda jackorna för jag gillar verkligen den gråa färgen och svart är ju liksom alltid bra!

Native Americans

Kategori:

Jag känner mig väldigt intresserad av the Native Americans, d.v.s. Indianer. Jag har alltid gillat deras kultur och deras sätt. Deras kläder är det definitivt inget fel på heller. Så jag har skapat ett litet inspirationskollage :)
Vad man inspireras till får man välja själv, jag tycker bara dem är inspirerande i sig!

Vägen ut

Kategori:

Jag kollar på en svensk film från 1999 som heter Vägen Ut. Typ alla stora svenska, manliga skådespelare är med och den är riktigt bra hittills :) Vi får hålla tummarna för ett lyckligt slut bara!
Har inte utnyttjat vädret någonting alls idag. Känner mig lite sjuk. Jag vet inte om jag har feber men jag hoppas att jag mår bättre imorgon, har ju träning kl 9 :P
Ofta inte Mikael Nyqvist står på framsidan :O Han hade ju typ varit största namnet om den här filmen hade gjorts nu. Han har ju gjort en massa bra filmer så jag hoppas att denna är en av dem :)

Christian the Lion

Kategori:

Jag blev tipsad om denna video av en tjej i mitt lag, hur har jag kunnat missa den???
Christian the Lion
Bästa videon någonsin! Jag grät värsta mycket också xD Jag vill också ha ett lejon!

Janice Dickinson

Kategori:

We all know Janice Dickinson like this:
But back in the days, she looked like this:
Difference!

Springtime!

Kategori:

Jag har gjort allt tråkigt som jag har varit tvungen att göra :D Vilket betyder, I'm free! :D Jag har deklarerat, betalat räkningar, gjort skoluppgifter och allt annat tråkigt. Nu är det bara oändligt många sidor som måste läsas i kurslitteraturen men det får bli någon annan dag :)
Våren börjar komma nu! Det stod i tidningen idag att det ska bli 17 grader imorgon. Vår vår vår :D

Fashion Against AIDS

Kategori:

Fashion Against AIDS kommer 26 April! De har Keri Hilson som modell till ett av deras plagg. Hon var min favoritartist förut men jag tycker inte riktigt hon har gjort nåt bra på senaste tiden... Men damn she was good before!
Keri Hilson - I Like

American History X

Kategori:

Det är American History X på nian. Den är riktigt bra men så hemsk att man inte vet om man ska gilla den eller inte. Den är så bra gjord bara helt enkelt.
Edward Norton är hur bra som helst, manuset är så bra, hur historien berättas är fantastiskt, d.v.s. allt är bra! Och sen är ju självklart själva historien så bra och spännande att man inte kan sluta kolla. Jag gillar egentligen inte ens drama filmer om de inte typ handlar om ett lag som jobbar tillsammans och sen lyckas (A) Jag måste typ ha lyckliga slut och just nu kommer jag inte ihåg hur denna slutar; Scary! xD
Official trailer of American History X

Walk the Line

Kategori:

Har ni någonsin sett filmen Walk the Line? Den är riktigt bra! Vi såg den skolan nån gång, och sen såg jag den på TV och sen tror jag vi såg den i skolan igen eller nåt xD Så jag har råkat se den en massa gånger iallafall. Det här är iallafall en av mina favoritscener så jag tänkte att jag skulle dela med mig av den :)
Walk the Line handlar artisten Johnny Cash's liv. Jag visste knappt vem det var innan filmen men ändå gillade jag den, så detta får bli mitt filmtips ;)
Johnny Cash gjorde även denna låt när han blev äldre. Den är så bra att jag får tårar i ögonen och ryser när jag lyssnar i början!

The good life

Kategori:

Vi hade seminarium idag, vilket egentligen bara är ett finare ord för redovisning. Det gick bra så jag är riktigt nöjd! Jag är så nöjd med min grupp, det arbete vi har gjort och hur vi ska fortsätta. Så skolan går bra vilket är roligt! :)
Nu har jag även ätit :) Spaghetti med skär sås och bacon. Så gott! Jag tror att min mamma kom på den rätten nån gång när hon var runt 20, och det är jag glad för. It's the best dish ever :D
So right now, my life is real good! :D
Kanye West ft T-Pain - Good Life
Tyckte att låten passade in ;)

NEVER scare a black man!

Kategori:

The clip says it all :D

Gang Fight aka Friday

Kategori:

Så kan man också tolka den här låten xD Men det ser faktiskt ut som att de säger de orden!

Busy day

Kategori:

Jag har gjort massor idag! Typ... Jag vaknade värsta sent och fick ganska snabbt ett samtal från min syrra som undrade om jag ville äta lunch. Så jag, min mamma och hon åt lunch på indiska restaurangen. De hade Dal Palak idag också :D
Efter det så hade jag tid hos kiropraktorn och det gick bra :) Det är inget större fel på mig, bara lite stel och ojämnt tränad bara. Mitt högerben är så mycket starkare än mitt vänster! xD Men han lyckades iallafall få det att knaka till ordentligt i ryggen. Men jag dog inte så jag tror att jag klarar mig :)
När jag sen kom hem var det dags att städa, på riktigt. Jag diskade, städade, vädrade allt, slängde mitt täcke som läckte dun och torkade av allt. Det var så skönt! Jag gick sedan på Hemtex och köpte ett nytt duntäcke och en kudde. De har rea nu på duntäcken upptäckte jag också så jag fick ett jätteskönt duntäcke som kostar 1800 för 1000 istället :D
Så jag ser fram emot att sova ikväll!
Nu ska jag ta det lugnt och typ äta godis som jag köpte när jag handlade idag. Jag hittade min fjärrkontroll också, den har varit borta i typ 1 vecka, så nu kanske jag kollar på TV xD

Är jag inte sjukt cool?

Kategori:


Hahaha det här är bildbevis på att jag borde ha blivit kille! xD Jag skulle ha varit så cool! Nu är jag mest bara sorglig i de här kläderna...

8 mile

Kategori:

Ahh the final rap battles in the movie 8 Mile. Bästa filmen! And the rap! I wish I was a rapper, and that good... D skulle va värsta otippat dock xD
Den gick inte att bädda in :( Men kolla länken, it's off the hook!
My motto; fuck Lotto, I get the 7 digits from your mother for a dollar tomorrow!

Vero Moda

Kategori:

Jag är med i en tävling som Vero Moda håller i. Den går ut på att sätta ihop en outfit med Vero Modas kläder och så kan man vinna en resa till London! Tävlingen hittar ni -----> här <-----
Motivering:
Jag var ju på alternativmässan i Solna för ca 2 veckor sedan. Jag tog ett aurafoto och när man gör det tolkas det även av någon där efteråt. Hon som tolkade fotot hittade mig så bra! Hon visste typ allt om mig verkade det som. Sånt är så spännande! Hon visste liksom saker som jag aldrig ens har tänkt på själv. Iallafall, hon undrade om jag hade pluggat i England. Nej, sa jag. Då frågade hon om jag hade någon speciell dragning till England. Nej, sa jag igen. Men då kommer du få det snart sa hon, helt övertygad. Detta kanske är det hon menar tänkte jag när jag såg tävlingen! Så nu hoppas jag att det var det hon menade, för det skulle vara så roligt att åka till London! Har hört så mycket bra om den staden! :)
So this is my look. Allt är från Vero Moda, förutom skorna som är Jeremy Scott :)
Update: Ooops, sidan va typ konstig när jag skulle ladda upp bilden så nu ligger det 3 exemplar av mig på den sidan xD Sånt händer ;) Kanske..

Vans

Kategori:

Jag var lite halvt på Vans jakt idag i Stockholm men det gick inte så bra. Typ ingen affär har inne Vans i tjejstorlek. Men jag tänker ännu inte börja hata utan jag tänker ha hopp :)
Yaaaay, Vans :D

Double Caramel

Kategori:

Magnum Double Caramel är tillbaka! :D
Det var min favoritglass i typ 8an och den har varit försvunnen sen dess. Den smakar faktiskt lite annorlunda men den är ändå god. Liksom två lager choklad + kolasås, det kan bara inte gå fel :D
Jag vill absolut ha ett glass-test! Det ska jag utföra denna sommar! It's necessary. Bara för att det är så gott :) GB, vill ni sponsra? xD

Sun!

Kategori:

Det var soligt ute idag :D Och jättevarmt! Med jättevarmt menar jag typ 15 grader. Det är ju typ jättevarmt jämfört med vad det har varit annars. Jag har sagt jättevarmt typ 7 gånger nu så måste bara säga det igen: jättevarmt :D
Det har varit en bra dag. Jag hade en bra dag i skolan, sen åt jag glass, sen träffade jag Filip lite och vi gick runt, vi träffade Lena en stund, sen åt jag glass och till sist gick jag hem och nu färgar jag håret. Glass :)
Jag vill ha en ny vårjacka nu också :) Typ en skinnjacka eller en basebolljacka. Det finns så mycket olika jackor men jag vill ha en kort, snygg, svart och cool jacka :) Yes, I'm picky.
Jag börjar t.o.m. tycka att Kenzas skinnjacka är snygg...
Jofama by Kenza

Rebecca Black

Kategori:

Okay this song is so popular right now!
Rebecca Black - Friday
Okej, yesterday was thursday, today it's friday....? Who wrote this song? xD Alla hatar den också xD Den här nästan 2 000 000 dislikes på Youtube! Poor girl. But it's true, the song does suck...
Här är ett litet repotage om hennes låt och henne. Bästa parodi-låten där i mitten! :D

2NE1

Kategori:

2NE1 - Can't Nobody
Min favorit är hon blonda, C.L. Hon är värsta cool! Det värsta är att hon svarthåriga är 17! Men dom e värsta coola faktiskt, även om kanske inte deras låtar är mina favoriter.
Filip hatar dom för att dom alltid har Beats by Dr.Dre. Nu har dom även Jeremy Scott så nu hatar han nog dom ännu mer xD
2NE1 - Fire
Min favorit av deras låtar! Och hon tjejen i rosa byxor ser ut att ha Jeremy Scott skor! xD Hon som va blond i videon ovan är här hon som har kort hår och börjar låten :)

Heldag

Kategori:

Nu har jag spenderat en hel dag i Stockholm. Kom precis hem och är så trött! Men det var riktigt roligt! Vi åt på Vapiano och de fyllde tydligen ett år idag där vid kungsbron. Detta innebar gratis dessert! :D Pannacotta med jordgubbssås! Så gott! Och sen när vi gick ut visade det sig att min mammas kort, ni vet dem man får där, hade ett märke på sig som innebar att hon fick med sig en kryddväxt hem! So good day for us! :D
Jag shoppade nästan ingenting utan agerade istället stylist åt min mamma som fick med sig några riktigt coola plagg. Det jag dock köpte var denna, och jag är så nöjd;

JB + Sports

Kategori:

Nu har Justin Bieber inte bara varit med i celebrity All star game utan även tränat med FC Barcelona.
Han kan ju faktiskt typ skjuta :) Och ofta han är vänsterfotad :O I had no idea. Inte för att jag har undrat, men ändå xD Det bästa är i slutet när han försöker dribbla!!!
Hahaha det bästa är att de inte ens märker när han ramlar xD Dom går liksom rakt in i honom och märker ingenting!

Rambo people!

Kategori:

Shit! These people are Rambo! They deserve a movie just like he did!
Ray William Johnson

Uggla

Kategori:

Jag har ritat en uggla :) Vet inte riktigt varför men det bara blev så.
Om det var en t-shirt skulle den kunna se ut såhär;
Hahaha typ så ful xD Men jag tycker att han är söt ändå :)
Även fast t-shirten kanske mest lockar 5 åringar xD

Peters Birthday

Kategori:


Family Guy rocks! :D

Jordan Spizike GS Miami Vice

Kategori:

Jag måste bara visa dem igen. Jag vet att dem är gamla, typ förra året eller nåt, men dem e sååå snygga!
Jag kan inte hitta dem någonstans dock... Vill prova dem först såklart, dem måste ju va sköna ;) But if they are, they are mine!

Michelle Phan

Kategori:

Behövs lite sminkinspiration? Kolla in Michelle Phan, the most subscribed make-up tutorial girl on Youtube. She's good! :)

Ögonskugga

Kategori:

Jag har länge känt att jag måste börja sminka mig ordentligt, liksom köra på ögonskugga och så. Nu använder jag ju typ bara mascara och eyeliner och det känns lite tråkigt. It's time to learn everybody!
Här får vi alla lite inspiration;

Sommar på Topshop

Kategori:

Penny Can

Kategori:

Wow! Fatta va bra den här killen skulle vara på Penny Can!
Penny Caaaan!

Kiropraktor

Kategori:

Ska boka tid hos en kiropraktor på inrådan av mina tränare. Jag är typ rädd xD Hur läskigt är inte det? Liksom saker kommer knaka och sånt... Help!
Men man vet ju hur skönt det är att typ knäcka till ryggen, så det här måste ju vara som det fast liksom ännu bättre?
Hope so!

Magic!

Kategori:

Klippet heter Zlatan Ibrahimovic is magic, and I agree!
Shit! He good!

Drake fever

Kategori:

Sämst match nyss... Så jag behöver piggas upp med lite bra låtar! Som tur är finns ju Drake! :D
Jag fått värsta Drake-fever! Det är bara för att jag har en skum remix med honom som är sammansatt av hans två låtar Over och Forever. Och nu älskar jag dem! :)
Drake - Over
Drake ft Lil Wayne & Eminem - Forever
Over är bäst! Men i Forever är Wayne och Eminem bäst!

Done

Kategori:

Nu har jag klippt mig :)
Okej det var typ länge sen, jag har städat och sånt sen också. So here it is!
It's kind of a mohawk men ändå inte, jag är nöjd :)

Haircut

Kategori:

Jag ska klippa mig imorgon! Frågan är vad det blir för frisyr. Jag brukar ju alltid låta frisören komma på en frisyr, och det blir nog så denna gång igen. Men jag känner dock att jag vill ha nåt coolt till våren/sommaren.
Lite inspiration kanske:

Super duper sunglasses!

Kategori:

Jag gissar att ni kommer ihåg min solglasögon som jag köpte på JC för några dagar sen?
De kostade 99 kr!
Filip hittade sedan dessa på Caliroots;
Dessa är av märket Super, och hur mycket kostar de tror ni?
I'll tell you! 1399!
Så där sparade jag in 1300 på att gå till JC istället (Y)

Nikeisha Andersson

Kategori:

Har gjort denna illustration av Nikeisha Andersson. Kunde inte låta bli när jag såg bilden!

18.00

Kategori:

Jag gick i skolan idag till 18.00! Så länge har jag aldrig varit i skolan. Okej, jag började 12 så jag har inte varit där så länge, men dan är ju liksom slut nu. Men det har varit en bra dag så det är okej :)
Nu äter jag choklad :D Det känns som att det behövs efter en lång dag som denna :)
mmmmmMarabou!

If I was a GIANT

Kategori:

Hahaha I look so retarded in that miniature armchair! :D
Det här var på the modelcasting! :) I didn't have that face in any of the photos though ;)

Model face

Kategori:

Det har varit en bra helg! :)
Den började med en träning på lördag morgon kl 9 som faktiskt var riktigt trevlig :) Jag åkte sen på Alternativmässan i Solna. Det var så kul! Man mår så bra efter att ha varit där, energin är liksom så bra där. Jag fick tarot-kort lagda och sen tog jag ett aurafoto och jag var nöjd med all respons jag fick :) I'm cool ;)
Efter det åkte jag in till Stockholm och träffade Filip och så gick vi på nåt som vi inte visste vad det var xD Det visade sig dock vara en casting/klädbytardag :) Så vi satt mest bara där och kollade på när folk fotades. Sen i slutet kom fotografen och frågade om inte jag ville ta kort, so i did, och det var så kul!! :D Han va värsta nöjd med mig också och sa att det var roligt att fota mig :D Jag som trodde att jag blev värsta dålig på kort, men he seemed to love me! :D So good times for me :D
Det som är skumt är dock att jag fortfarande inte vet vad jag gick med på xD Asså vad ska fotona användas till, what do they mean by casting? I know nothing xD
Efter detta så slog jag och Filip ihjäl lite tid för att sedan fira Soms födelsedag. So this was an eventful day! :)
Söndagen spenderades med jobb och sen en rolig träning!
Great weekend!

Bild från när jag var på The Studio sommaren 2009