jungletree

CoD istället för skola

Kategori:

Nu har jag varit hos Lena och spelat CoD istället för att plugga... Damn it.. Men d var kul! :D Det betyder dock att jag måste gå upp tidigare imorgon för att läsa..
Jag idag
Linne från BikBok, sjal från HM och jacka från Adidas. Jag kunde bara inte låta bli att ta på mig den idag, jag har saknat den (A)
Looking like a scary hamster/Magibon
Det är denna sjal som jag älskar! Men jag har den inte lika ofta som förut så då är det faktiskt okej att tycka om den :) Jag vet inte vad jag pratar om men jag har den iallafall inte lika ofta som förut :)
Hahaha jag va bara tvungen att visa den här bilden då jag tycker att jag ser sjukt läskig ut! xD Typ att jag säger; "Well well well... What do we have here.... I'm going to kill you now...."

New party/fjortis song?

Kategori:

En ny låt som är bra men möjligtvis lite fjortis. Men den är ändå bra! (A)
Pitbull ft. Nayer and Neyo - Give Me Everything (Tonight)
I like this song!

Despicable me

Kategori:

jag borde ha gjort det här för länge sen... Bästa filmen på länge!!!!!!
It's so fluffy!
Hahahaha asså man behöver inte berätta vad filmen handlar om eller nåt, se den bara ! Jag stod och skrattade högt för mig själv på jobbet idag. Det går inte att inte skratta när man ser den. Och Agnes är så söt! Det är hon lilla som vill ha enhörningen, it's so FLUFFY!
See this movie!

Razzie Awards

Kategori:

Razzie awards har varit i USA, det är inte an fin gala som t.ex. Oscarsgalan... Det är en gala där priser som t.ex. sämsta film, sämsta manus och sämsta regi. Vinnaren av alla de 3 exemplen ovan är The Last Airbender.
2010s sämsta film
Trailer från The Last Airbender
Den verkar ju inte så dålig! Liksom visst, den verkar allmänt kass och lite lame men ofta den vinner 3 pris! Stackars de som gjorde filmen! xD Men all publicitet är bra publicitet, eller? Jag vill typ se den nu bara för att se om den är sämst eller inte. Det kanske går bra för den nu ;)

Beige outfit

Kategori:

Det här hade jag på mig igår :)
Jag igår
Den tröjan är så skön! Man kan göra massa roliga saker med en också men jag hade inte tid igår.. Men den passar jättebra till kavaj eller med några roliga smycken. Köpte den på rea på Weekday. Jag är heller inte så mycket för beige men jag tycker ändå om den, så alltså, en bra tröja!

Poker night

Kategori:

Var hos Filip igår kväll och spela poker med honom, hans mamma och hans lillebror. Filip är sämst! Han har sån tur med sina kort och får stege hela tiden! Hatar honom... Men det var väldigt roligt att spela! Vi satsade alla tio kronor så vinnaren, vilken blev hans lillebror, fick 40 kr xD Två glassar damn it.... Är typ avundsjuk! xD
Jag just nu
Såhär ser jag ut just nu. Har varit och tränat och sen ätit och nu sitter jag bara i sängen och äter gifflar (A)

Bass down low

Kategori:

Accidentally stumbled upon this song the other day.
DEV ft. Cataracs - Bass down low
Great song! Men se till att lyssna på den med ordentlig bas, annars blir den typ jättelame! Great clubsong though :)

VG here I come!

Kategori:

I am such a nerd! Jag har nu suttit i typ 3 timmar, på en lördag, och gjort en VG uppgift i skolan. Jag gillar verkligen programmering! Om jag visste hur man publicerade java program skulle jag visa vad jag har gjort, but I don't so now you will never know :)
Haha typ jättestor bild xD Men det är bara för att visa hur kul det är ;)
Frågan är bara hur jag blev så nördig.. Jag gillar liksom att sitta och skriva text i ett program för att skapa skumma sekvenser av stjärnor.. Ni skulle förstå om ni såg vad jag har gjort xD Real sad! :D

Trevlig dag!

Kategori:

Träffade Som imorse på tåget, hade en okej föreläsning, åkte hem till mamma och åt kalops (so good!!), åkte och handlade mat, åkte till pappa och kollade på hans nya TV, åkte och åt med mamma och pappa, nu sitter jag här och skriver. The end.
Jag köpte även en extern hårddisk från Samsung på 500 GB. Ska använda den till alla mina arbeten i skolan, alla bilder, och speciellt alla låtar! Min dator har inte hur mycket utrymme som helst så hårddisken får ta allt istället ;)
Samsung S-Series
Riktigt snygg tycker jag att den är också! Hoppas att den kommer till bra användning :)
För övrigt sitter jag och programmerar i java och hoppas kunna lösa min VG-uppgift. Det är dock riktigt kul att programmera! Jag är typ rädd för att säga det i skolan för det verkar som att alla hatar det xD Det är typ jag och min tågkompis Oskar som tycker att det är kul och vi jobbar jättebra tillsammans! Så vi blir väl programmerare till slut eller nåt ;)

När jag väl har börjat...

Kategori:

Det går inta att sluta kolla på wulffmorgenthaler när man har börjat! Så här kommer ett utdrag av några riktigt bra.
So offensive and yet, so funny!

Och sist men inte minst.... (utan bäst!!)

-6

Kategori:

Det är kallt ute. Jag tränade nyss ute ch det var kallt. Det är kallt.
Nu ska jag duscha varmt och försöka hitta nåt att äta! Det är svårt att hitta på nåt när man verkligen inte har nåt hemma xD So today's challenge = find food!
Wulffmorgenthaler
Inspiration i vårt rådande klimat ;)

In the spirit of beats

Kategori:

När jag ändå håller på att prata om beats så kan jag ju lika gärna visa dessa bilder jag tog igår, wearing Filips Studio Beats.
Wow, that was not a good photo xD
Haha don't know...
I can't help that I look weird though.. Sad but true... But the beats look good ;)

Beats Pro

Kategori:

Igår när vi var i Stockholm så gick vi in i en affär och provade dessa.
Beats Pro from Beats by Dr Dre.
Asså ljudet i de här går inte att beskriva! Så bra! Det skulle vara så fräscht att ha dessa vita nu i vår och på sommaren, de passar ju till allt. Jag kunde inte låta bli att börja dansa när jag hade de på mig heller, och självklart lyssnade jag på Katy Perry ft Kanye West - E.T. också. Bästa låten, bästa hörlurarna.
Så om du har 4000-5000 som du vill göra av med på hörlurar till en främling, holla at me :)

American sweets

Kategori:

Efter att ha varit på Pangea Design gick jag iallafall runt i stockholm lite. Köpte denna ring på HM för 49.50.
Ring från HM
Den är mer turkos än den ser ut där. Riktigt cool faktiskt, den tar typ upp hela handen xD
Köpte några förvaringsburkar på Granit också och så hittade vi (Filip kom upp senare) en cool restaurang/kiosk/matställe på Lidingö också! Det fanns typ bara mackor och stället hette Taste Away och hade att amerikanskt tema. Filip tog på sig uppgiften att försöka äta en macka på 1,7 kilo! Jag 1,7 kg!! Han klarade det inte inom en timme så då tvingade jag honom att ge upp. Han kunde typ inte andas på en timme sen xD Rekordet för att äta upp den mackan var dock 18 minuter!!!!! Nån riktig tjock och hungrig person måste det ha varit! Liksom vilken frisk och sund person äter upp en 1,7 kilos macka på 18 minuter????
Men back to the point. Han sålde en massa amerikanska varor också! Jag var bara tvungen att köpa några (A) Jag köpte Twizzlers, Reese's Peanut butter cups och Skittles. Väl kända märken och typ inget av det är gott xD Men man måste ju! För övrigt hade han olika sorters smaker på Skittles, Cheetos, Maply Syrup och en mix för att göra amerikanska pannkakor och en massa mer saker! Sortimentet var inte jättestort men det täckte in bra saker tycker jag. Men Skittles är typ det enda jag kan rekommendera.
Såhär såg jag ut idag också, fast jag hade en svart kavaj också.
Ganska tråkigt förutom att tröjan är så färgglad. Men en ganska passande outfit för ett studiebesök tycker jag!
Den röda kabeln är från Filips beats som jag tillfälligt har tagit över.

A big headed astronaut

Kategori:

Bästa låten!!!!!!!!
Katy Perry ft. Kanye West - E.T.
Jag som inte ens gillar Katy Perry. Men det här låten är så bra! Jag har nördat den hela dagen. Det är en sån åt som inte går att sluta lyssna på när man väl har börjat. Tills man slutar gilla den så klart ;) Men om du inte gillar den direkt, oroa dig inte, den blir bra. Jag tyckte typ att den va okej första, andra och tredje gången jag lyssnade på den. Nu tycker jag att den är BÄST! Katy Perry is a genious in this song! Ofcourse Kanye is genious aswell, but he always is so it goes without mentioning.
So start nerding this song too! You will thank me later ;)

Pangea Design

Kategori:

Idag var några stycken från klassen på studiebesök hos Pangea Design. Det var jätteroligt! Vet inte riktigt varför men det var verkligen det :) Vi fick alla med oss en jättesnygg affisch hem! Jag lägger upp bilder på den sen när jag har satt upp den på väggen.
Pangea Design
Dem har verkligen en smart logga tycker jag. Den liknar ju loggan till Photoshop, InDesign och alla de programmen. Clever!
Johan Lopes, Technical Director på företaget, har en blogg som verkar riktigt cool också. Är du intresserad av ny teknik så check it out här <--------
Han visade oss bland annat hur Microsofts Kinect kamera har fått andra användningsområden är bara spel. Kolla in det här som studenter på Hyper Island har utvecklat! Riktigt riktigt coolt! Det är verkligen något för framtiden!

Grammy Awards 2011 - Performances

Kategori:

Rihanna ft Drake - What's my name
De bästa kommentarerna var lätt de här 2;
I bet Drake had a boner that whole time. <---- That's what I thought in the beginning!
drake is obviously laughing because he came all over himself... <---- you saw him laughing? I wondered why he did that ;)
Eminem ft. Rihanna ft. Dr Dre - Love the way you lie/I need a doctor
Amazing mix of to awesome songs! I really love it!
Synd bara att hon tjejen som sjunger I need a doctor inte blir nämnd medan alla andra blir det xD
Justin Bieber ft Jaden Smith - Never Say Never (Usher at the end)
Lite gay början skulle jag vilja säga, med Usher looking like a pedophile, men det fortsätter bra! Asså when he gets older, Jaden Smith will be HOT!! That's all i have to say.....
Bruno Mars ft B.o.B. and Janelle Monáe - Nothing on you
I love B.o.B:s monokel! Och the remix av Grenade! Och Janelles hår! :D Okay it's all good!
Last but not least we have Ms Lady Gaga. She deserves 2 titles. Even coming from an egg, dressed in an egg-like costume, she still looks good and cool and performs better than anyone!
Lady Gaga - Born this way
She can sing, dance, perform, get out of an egg graciously... Awesome!
Good Grammy performances overall :) Couldn't find them in better quality though..

Oxie

Kategori:

Oxie frågesport är något "nytt" på Facebook och det är jätteroligt! Man är som i ett chatrum och så ställs det frågor och man ska vara först att svara rätt. Om ingen gissar rätt på ett tag så kommer det en ledtråd, sedan en till och sen visar de svaret. Jag och min syster satt och spelade det nu i typ 3 timmar xD
En av bilderna man möts av innan man ska spela

Asså det här är den värsta bilden! Man blir typ arg när man ser honom xD
Men är du snabb på att skriva och kan lite konstiga saker så rekommenderar jag det här spelet! Roligt om man är flera också! Vi kom ju självklart först i tävlingen om först till 40 poäng ;)

Nice ones

Kategori:

Glömde ta med de här vita byxorna sist jag la upp kläder här!
Byxor från American Apparel och klänning från Urban Outfitters
Dessa vita byxor tror jat att man kan ha mycket nytta av i sommar! Snyggt till sandaler i färg och en tajt överdel. Mycket användbara!
Jag kunde inte heller låta bli den här kläningen från Urban Outfitters. Snyggt att den är längre bak och det är en sån klänning man både kan ha till vardag och fest! Antingen som hon på bilden har, med högklackat, eller med några fina sandaler, real pretty! Men kommer jag ihåg rätt kostar den 72£, so maybe for another day.

Glenn Miller Café

Kategori:

The very popular Glenn Miller Café has a new website, and who designed it? ME!! :D
Vi hade en delkurs som heter Publicering via Internet och då hamnade jag med 2 st genious HTML/CSS/PHP guys vilket gjorde att jag blev in charge of the design process. Vi pratade med Glenn Miller Café om att få designa om deras sida, believe me when I say, it was terribly ugly... They said yes and now it's up! :D
jag har valt typsnitt, färger, fixat alla bilder på olika sätt, de små delningsikonerna (facebook, twitter, osv.), illustrerat citattecknen på Recensioner sidan and some more stuff. It was really a great collaboration! So check it out ppl! :D

The Beginning

Kategori:

Black Eyed Peas ha ju kommit ut med en ny skiva, called The Beginning. Jag är lite tjurig mot dem måste jag erkänna eftersom det va värsta hypen med The E.N.D. skivan och alla pratade om att dom skulle splittras. Och nu kommer dem med en ny skiva som att ingenting har hänt... Är det bara jag som känner så?
Tyvärr så är en av deras låtar typ jättebra!!! xD
Black Eyed Peas - Just can't get enough
Fergie brukar aldrig sjunga fint i deras låtar men här visar hon verkligen sina skills! Och resten av låten är också bra och passar bra ihop med resten på ett konstigt sätt. Love it all :)

American Made

Kategori:

I fredags va jag på American Made festen på Münchenbryggeriet. Det var värsta roligt! Vet int enes varför för vi gjorde typ inget men det var ändå roligt! hade på mig en ny klänning från jc och jag en person kom fram och frågade vart jag hde köpt den och en annan gick förbi och sa "det va en jäkligt snygg dress du hade på dig!" :D So now I love these ppl! :D Har tyvärr ingen bild på det (eftersom filip, the cameraman, aldrig tar kort på mig... Bitch... (A)) men ska se om jag kan hitta bilder därifrån för massor av folk tog kort på oss xD It was like I was famous! ;)
En tjej vid namn Gnucci Banana uppträdde också. She was totally weird men jättecool! :D Det här va hennen bästa låt;
Gnucci Banana - Ayoba
Den va nästan bättre live också! Och hon va en riktigt bra live-performing artist!
Värdarna för kvällen va Adam Tensta och Jonas Jerebko (the only swede in NBA, rich as a motherf*cker). Vi missade Adam Tenstas första uppträdande men han uppträdde sen igen på kvällen men OK Wow!
Adam Tensta - OK Wow
Weird but totally awesome song! :D

Justin Bieber goes rapper!

Kategori:

Justin Bieber is really embracing his career releasign this RAP song! He's a thug rapper now? I guess you can do anything when you're in his shoes...
Justin Bieber - Dr. Bieber
i hate to admit it but this song is kinda good! It sticks to your brain, and stays there!

Jeremy Scott

Kategori:

Jag erkänner, Jeremy Scott är bäst....
Kolla byxorna!!!
Jeremy Scott byxor
Tänk de här byxorna, vit cropped tee och vita sneakers. Wow I sound like a dude... Men värsta coolt! :D
Den som vill veta mer om Jeremy Scotts grejer, besök denna blogg, Filip är besatt av honom just nu...

Converse + Marimekko

Kategori:

Jag har aldrig riktigt varit nån converse person men deras nya kollektion i samarbete med Marimekko kan väl ingen motstå?
Snygga skor!!

Jag skulle gärna ha dom där höga med rött foder! Dom skulle ju typ passa till allt och vara perfekta både sommar som vår. Det är nog dags för lite inköp nu. Kläderna börjar bli bra.
HM har en ny kollektion för Fashion against AIDS nu och den är genius!
Häftig vindjacka!
Budgetvariant av onepiece ;)
Jättesnygg väst!!!!
Alla plagg är unisex också! Så nu kan vi dela utan att känna oss dåliga Filip ;)
Tänk er Marimekko skorna med den vita västen! LOOOOVVVEEEE!!!

Wulffmorgenthaler

Kategori:

Bästa serien! Den va förut i metro om jag inte kommer ihåg fel. Hade glömt bort den men den dök magiskt upp i huvudet på mig nu och då ska jag dela med mig av några. Alla är ju typ bra men här kommer ett litet urval.
Hahahaha so true!

Okay, this reminds me of Wolowitz from the Big Bang Theory....

So cruel, but oh so true :D

All i have to say is HAHAHAHAHAHAHA

Klockren!!!!!!!

Serious!

Kategori:

Wow i gotta get a little serious... Märkte att den läskiga tentan är den som är först, så nu är jag rädd (A) Ska börja plugga på riktigt nu. Hoppas jag är lika seriös imorgon bara ;)
Kollar på Sveriges Mästerkock nu, det gör mig hungrig... Önskar att jag orkade laga ambitiös mat. Blir jättesugen på dal med naan bröd nu. Och älgstek med sås, potatis och gelé. Och potatis och köttbullar! Stuvade makaroner med falukorv! Aaaahh food!
har glömt att berätta om filmen Eat, Pray, Love också! Jättebra film faktiskt. Jag blev inspirerad av den och glad, en riktig tjejfilm :) Jag vet inte riktigt vad det var som inspirerade mig faktiskt, eller på vilket sätt jag blev inspirerad men jag har typ lust att resa nu. Jag har aldrig riktigt gillat att resa men nu fick jag en otrolig lust att bara se mig om i världen! Jag har t.ex. aldrig varit på en vit strand med klarblått vatten, det måste man ju ha varit!
Eat Pray Love
Seriously, see this movie! And Julia Roberts never fails! I really love her. Jag gillar även typografin väldigt mycket på denna bild. Detta är vad som används på fodralet till filmen, på affischerna och, gissar jag, även i reklamen. Men det är väldigt bra färger som kompletterar varandra och gör att mer spännande. Färgerna passar även för vad de olika orden representerar för land :) See the movie and you will understand ;)
Just gotta tease ya'll with these photos aswell (A)
Awesome places around the world!

Shoes galore

Kategori:

Hittade bästa skorna idag på Scorett! Det fick mig på skohumör. 
Ett urval av snygga och bra-att-ha skor
De korall-färgade i mitten var de jag hittade. Jag vill ha dom nu! De två skorna till vänster om den skon är från  Acne. Jag gillar verkligen den spännande klacken dom kör med, det ser häftigt ut! Sen är den beige skon ingenting för mig, jag passar inte riktigt i beige, men det är en riktigt snygg sko!
De resterande tre är från Scorett, de också. Scorett har verkligen bra skor! De två svarta är såna där bra-att-ha skor som man är glad att man äger. De med lite lägre klack är perfekta då man ska vara lite fin på sommaren men inte vill klä upp sig alltför mycket. De stora klumpiga svarta kilklackarna tycker jag är så coola! Dom passar ju till allt!
Sist men inte minst, de bruna. Inte riktigt min färg det heller men är dom inte fantastiska? Formen är så snygg och det får säkert foten att se jättebra ut! Hur nu det ser ut (A)

Grammy Awards 2011

Kategori:

Lots of things seem to have happened!
Cee Lo Green glömde tydligen texten till sin egen låt, Lady Gaga hade horn i pannan, Rihanna looked hot and naked, Drake has a white mother, Justin Bieber has parents, Miley Cyrus' mother is her plus 1!
Drake and mother - So sweet!

And who arrives in this egg? Lady Gaga ofcourse!

Her outfit later that evening. A little egg inspired.

Nicki Minaj looking fab and scary as always

Rihanna och Justin Bieber.
Hennes klänning är jättesnygg, as is she! Men man undrar lite vad hon har under. Nåt måste hon ha, eller?
Hennes outfits under sina 2(tror jag) uppträdanden. Does she look ugly in anything??

The Smiths. They're so cool! Och ofta Willow bara är 10 är och har en så häftig stil!
Great turnout tycker jag :) Mycket roliga outfits och förhoppningsvis roliga uppträdanden! Ser fram emot när alla videor kommer upp på youtube så att man kan kolla igenom allt pinsamt och roligt och häftigt som har hänt!
Bilder tagna från people.com - En jättebra sida för att se bilder från galor eller bara allmänt på kändisar!

Swedish songs!?

Kategori:

När har jag någonsin gillat svenska låtar? :O Det har typ hänt en gång i mitt liv förut och nu gillar jag 2 st! Jag har länge försökt förtrycka det men det går inte längre. Daniel Adams Ray och Oskar Linnros är bra. Punkt slut.
Daniel Adams Ray - Gubben i Lådan
Damn you awesome song! And i love the cover! Färgerna han har i ansiktet passar honom bra på något sätt. Lite questionable är kanske det översta tygstycket, hade kanske velat ha ett inte lika plottrigt mönster.
Oskar Linnros's låt gillar jag inte lika mycket men I gitta give it to him, great song!
Oskar Linnros - Från och med du

Dagens outfit! typ...

Kategori:

Books, books and more books...
Jag borde inte klaga för jag har inte ens mycket att läsa men det är tråkigt! Mycket hellre sysslar jag med att göra andra saker. Som t.ex. model in my apartment ;)
hahaha jag satsar för mycket xD
Man kan ju dock även tolka detta som dagens outfit (A) Även fast min datas kamera är så dålig att man inte ser vad jag har på mig xD Men jag har i alla fall lagt ut bilder nu. Det räknas.
Sen får ni även se denna bild som jag faktiskt blev ganska nöjd med! That never happens! Jag brukar bli dålig på kort men denna va faktiskt okej. Okay I won't hype it too much now so you'll think it's like the shizzle or something...
Not too shabby, right?
Min sjal är från HM and i love it! Fick den i julklapp och i början överanvände jag den värsta mycket, så då slutade jag ett tag. Men nu tror jag att det är okej att överanvända den igen.

RWJ

Kategori:

I think this is the best video Ray William Johnson has ever made! It made me laugh a lot! And the last clip is AWESOME! Check him out.
Ray William Johnson - Thug jedi
And while I get yo pumped up for Youtube, check out Wheezy Waiter. He's really funny, give him a chance. The more you watch him the more you like him. Oh and before you click on the link and get really surprised and prejudice, I should tell you that he's like 30 years old. But give him a chance! Seriously! Do it! Or he will send you to the alligator pit ;)

Rambo!

Kategori:

Hahahaha tittar på en gammal säsong av Top Model och så kommer Whitney (the winner from the last cycle) och ska presentera nåt. En av tjejerna säger då detta "It's nice to meet someone who's been through all of this" och dom översätter det till "Det är roligt att träffa NÅGOT som har varit med om detta förut" :D It's like she's an animal! :D
Whitney Thompson - Cycle 10 winner of Top Model
Har gymmat idag också och jag börjar bli stark!! :D Jag närmar mig Rambo! Just look at this arm!
Jag och Rambo - Who is who?
Snart ser ni mig förmodligen i Rambo 11 eller hur många filmer dom nu har gjort!

Yay!

Kategori:

Har hittat lite coola smycken :D
Måste först fortsätta på brosch historien (A)
Uggle-brosch från Topshop
It's so beautiful! Kolla va gullig han är som bara tittar! Tänk att ha honom på kavajen varje dag, awesome :D
Fish studs från Topshop
Asså det står att det är fish Studs, what doeas that mean? Studs är ju nitar, betyder det att dessa totally cool fishes går att använda som nitar?? Cool!!! Hoppas att det är så (A)
Wristband från Topshop
Detta armband var så häftigt! Men jag undrar om man kan ha det på överarmen... Letar nu efter ett snyggt armband som man kan använda på överarmen istället, i totally love that! Det blir jättesnyggt till sommaren tror jag och blir liksom som en rolig liten detalj :)
Jag måste börja införskaffa fler smycken! Jag blir alltid så snål när jag står där i affären och tänker, kommer jag verkligen att använda den här...? Men liksom hade jag den skulle jag väl ändå använda den! Det är ju lite svårt att använda nåt man inte ens köper.....

Broscher

Kategori:

I totally love broches! Jag har typ fått en ny fetish för broscher sen jag såg en bild hos Sea of Shoes. Jag vill överbelamra ett kavajslag med broscher. Det skulle va så snyggt! Tyvärr har jag inte införskaffat några än men här är lite roliga förslag på sånt jag skulle vilja ha.
Broscher
Wow they're so pretty! Jag skulle inte tacka nej till någon av de här! Skalbaggen är från Ann Demeulemeester (wow complicated name!) och resten vet jag faktiskt inte. Men är de inte häftiga?

COD

Kategori:

Asså nu Har jag spelat Black Ops hela dan... Det är lite sorgligt faktiskt... Men så kul!!! :D Så jag är nöjd ändå! (A) Jag borde läsa lite i min bok som låter så extremt spännande - Systemutveckling på 2000 talet... Doesn't it sound great...?
Kollar på Masterchef Sverige nu! Det är faktiskt riktigt bra :D Och så äter jag chips. Det konstigt, varje gång jag kollar på ett matlagningsprogram eller på ett program där folk går ner i vikt, då blir jag hungrig! Fat people make me hungry! :O
Nu ska jag åtegå till chipsen (A)

Oui Oui Paris!

Kategori:

Java programming is killing me! Don't get me wrong, i love it! Men att räkna ut ekvationer i java... Freaking weird! D funkar inte som det borde. Eller asså som det borde funka enligt mig (A) Ska fråga läraren imorgon så att jag slutar tänka på det. It's driving me crazy!
Så idag har jag typ bara varit i skolan. Slutade 5. Sen gick jag till min mormor och åt och sprang sedan ner till polisstationen för att skaffa mig ett pass. Cause you know, I'm goin to Paris in march!! :D To go see Juste Debout! :D Allt är bokat och klart! Vi ska bo på ett tvivelaktigt hotell ganska nära stadion som tydligen ligger precis bredvid ett bageri! I'm so excited! :D
Juste Debout

Vi åker dit på lördagen och kommer dit typ 9 på morgonen så vi har hela dagen i Paris :D Och sen på söndagen är tävlingen och så åker vi hem tidigt på måndag morgon! Asså jag är typ på riktigt too excited right now xD But just imagine this;
And it all in one day :D See ya suckersss!!! (in march though...)

Young ppl!

Kategori:

Är det bara jag eller är alla bloggare typ 2 år?? Va nyss inne på look book och ser en tjej som är 14 och en annan som är 16. Hon som är sexton är typ känd här i Sverige och bloggar för Veckorevyn eller nåt nu! Sen har vi ju Ebba Zingmark som precis ska börja gymnasiet -.- Hon är ju typ värsta cool! Jag trodde hon var mycket äldre tills hon sa hur gammal hon va för några månader sen!
Men the most perfect example of this är väl ändå Tavi Gevinson aka. The Style Rookie? Freakin' famous och hon är typ 14! And she's really cool and has a really defined style! I didn't know my own name let alone have my own style when i was 14. These people are cool!
Och när blev jag värsta blogg gurun? xD Jag läste inte en enda blogg förut men nu har jag några som jag kollar in nästan varje dag. Förmodligen därför jag också började nu, man bli ju inspirerad.
Okej jag ska försöka skärpa mig och lägga upp lite bilder nu! Men inte nu (A)

Music sponsored by Filip

Kategori:

We all have to give a big round of applause to Filip for these two contributions to the Music-category on this blog!
Duck Sauce - Barbara Streisand
So old men påmindes om den igår när några lyssnade på den på gatan and who found out what the song was named?? FILIP! :D
Hudson Mohawke - Fuse
En av låtarna de spelade på Street Star och vem hittade den?? FILIP!! :D
From now on, I won't say anything nice about Filip again :) just to level it out you know :)
Enjoy!

Jessica Cornish - Who You Are

Kategori:

Denna låt är med i Step Up 3. Jag fastnade för den direkt när jag hörde den i filmen men fick den först av Filip nu.
Jessica Cornish - Who You Are
Jag har typ nån weird fetish för folk som kan sjunga sådär så att det låter som att rösten spricker lite, liksom lite hest. I love it!
Den här låten är typ lite Maria Mena 2 och det är bra, det var länge sen jag hade en lugn låt som jag verkligen gillade!

Epic fail, Epic fail, Epic fail, Epic fail - Jizz in my pants!

Kategori:

En kille sa det idag framför mig!! :D
Let me tell you the story. Jag skulle precis säga hejdå till Filip vid övergångsstället. Ett gäng ungdomar (yes, i'm telling this story like i was 90 years old) går förbi. Dom för ganska mycket oväsen men i don't give it too much attention. Helt plötsligt hör jag hur en av killarna brister ut i ett very high pitched laughter. En av tjejerna dom går med har halkat på isen på övergångsstället! Hon skrattar lite åt sig själv men försöker ändå snabbt ställa sig upp, och halkar igen! That is when i start closing up on them and i hear the magic words! One of the guys to the other - Epic fail, Epic fail, Epic fail, Epic fail - Jizz in my pants!
Okay for you who don't know what this is it probably sounds kinda disgusting. But let me tell you, it is not!
The quote comes from none other than Ray William Johnson, the second most subscribed person on Youtube. Han säger det i bl.a. denna video.
Ray William Johnson - Sponge Bobble
I guess I shouldn't be that impressed by that guy quoting Ray William Johnson. I mean, han har ju typ 2,5 miljoner tittare på varje klipp. Men det är ändå roligt n är sånt händer. Jag tittar ju liksom på honom 2 ggr i veckan och då är det roligt när an vet att någon annan också har sett det :)
Nu verkar det typ som att jag tycker att han är the greatest man alive men jag måste bara dela med den här låten också! Han har en ny kanal som heter Your Favourite Martian och denna låt är det första klippet han har lagt upp, and it's good!!
Your Favourite Martian Music Video - My Balls

Nails

Kategori:

Mina nymålade naglar + Läskiga händer
Asså wow den här bilden är typ jätteläskig! Och typ ihopslängd på 10 minuter så inte så bra heller xD Men jag ville bara visa mina fina naglar :) Målade dom nyss. Man ser typ inte hur det ser ut.... Jag måste skaffa en bra kamera! men nu har jag i alla fall varit överambitiös och gjort en bild helt i onödan så min bloggdag är complete tycker jag!
Toodles!

I am cool!

Kategori:

Jag har nu tränat i 2 timmar! Jag va inte så trött precis när jag kom hem men nu är jag het slut i armarna xD Jag tränar ju på Friskis & Svettis nu och gick först på Jympa Medel och sen gymmade jag en timme :) Hade jag fått välja hade jag ju absolut bara ha gymmat men mamma ville träna två pass och för att få skjuts va jag ju tvungen att anpassa mig!
Kollar på Den hemlige miljonären nu :) Jag gillade den brittiska versionen av det här programmet så jag hoppas att den svenska versionen är lika bra! Det är ett väldigt bra koncept tycker jag och det är roligt att se hur de växer som människor! Wow i'm so deep right now men I really feel like that! Det är en polska som är miljonär idag och jag gillar hennes attityd redan nu :D This is gonna be good :D
Jag är ledig imorgon :D Eller okej, ledig och ledig, jag har massa saker att göra men jag behöver inte åka in till skolan :) Hoppas hinna spela lite Call of Duty sen på kvällen också (A) Så typ några jätteroliga klipp igår på youtube från CoD! Eller okej jäteroliga är väl kanske att ta i men jag skrattade iallafall (A)
Isn't that totally cool??? :D Värsta oturen ju xD



hahahha jag vet inte varför det här är roligt, det bara är det (A)