jungletree

Smink

Kategori:

Jag fick lust att sminka mig igår kväll så jag provade något ganska extremt. Såhär blev resultatet.
Jag hatar hur webcameran typ förstör alla färger. Iallafall är det gult längst in, en ljuslila på ögonlocket, en mörkare lila i the crease och en grönblå mellan strecken. Eyelinern har jag bara använt svart ögonskugga till för jag orkade inte med liquid eyeliner, även om det hade blivit snyggare.
Jag försökte göra den längst ner till höger. Hade inte alla färger som de hade men dat funkade ganska bra, right?

Try anything once

Kategori:

Det här kan mycket möjligt vara den bästa videon EVER!

Foto

Kategori:

Här är ännu en bild från min photoshoot i tisdags.

Design, Innovation och Kreativitet - Utställning

Kategori:

Här är bilder från dagens utställning. Jag fick inte riktigt med allas på bild men här kommer ett lite urplock.
En icke-newtonsk vätska. Typ det skummaste jag har varit med om. När man rör den så stelnar den för en kort stund och blir sedan till vätska igen. Så slår man på den plaskar den inte utan man möts mest bara av ett motstånd. Men det går ändå att föra ner handen i den. Går att skapa av majsmjöl och vatten. Deras tanke var att byta ut en platta på plattan mot en bassäng av sådan vätska och de gjorde en prototyp av hur det skulle se ut.
Den gula plattan är den med vätskan. Jag tyckte det här var så snyggt gjort! Första bilden ser så verklig ut!
Några som utforskade "svenskt" genom snusdosor. Jag vill typ ha den bajsande
En grupp gjorde säkerhetströjor.
Säkert sex och HLR

En grupp spelade in en film när de gjorde saker som inte ses som normalt ute på gatan. De tiggde pengar med skylten "Behöver pengar till ny Gucciväska", dansade vid busshållsplatser och hade på sig mustacher m.m. På bilden ovan visas när en av dem dansade sig fram på gatan. Hennes dans var så bra! Jag såg den typ 10 ggr och tyckte att det var lika roligt varje gång! Jag hoppas de lägger ut filmen på youtube så att ni kan se.

Peace!

Kategori:

Såhär kul har vi när vi ställer ut!

Utställning

Kategori:

Vi sitter här på vår utställning utan besökare haha. Vi har iallafall gjort värsta fint och tack och lov är vi många i klassen så det känns ändå som att någon har sett vad vi gjort. Jag slänger upp lite bilder från vad andra har gjort senare men såhär ser vår utställning ut iallafall :)

Photoshoot

Kategori:

Här är två av bilderna från den photoshoot jag gjorde i tisdags. De ska redigeras lite till tror jag men jag tänkte att jag kunde visa upp dem såhär först ändå :)

Angels (When She Shuts Her Eyes)

Kategori:

Den här låten har varit mitt soundtrack idag. Den är riktigt bra. Jag gillade den inte första gången jag hörde den men den passar mitt humör idag. Very good :)
Mac Miller - Angels (When She Shuts Her Eyes)

Serious face

Kategori:

Här sitter jag med mitt serious face och stoppar mossa i våra prototyper. Jag har sett några läskiga djur som jag hoppas att jag aldrig behöver se igen och jag har kontaktlim på fingrarna. Men det börjar arta sig! Det blir spännande att se den färdiga produkten!

Boyfriend

Kategori:

Satan vad de har hypeat den här låten på Twitter! It's aight. Beatet är bra och det är bra att han gör något annat än det vanliga han brukar göra. I'm not really a fan of the bridge, men annars kan den säkert fastna efter att man lyssnat på den några gånger. (Den har typ fastnat under tiden jag skrivit detta inlägg...)
Justin Bieber - Boyfriend
Här kommer lite useless Boyfriend trivia för er få som inte följer honom på Twitter ;) Han lät sina fans välja mellan två olika omslag till den här låten. Tack och lov blev det det här omslaget för det andra va just too cheesy. Och det här omslaget tycker jag är cheesy! haha Check it out:
You see what I mean? Haha usch jag önskar att valen man haft hade varit bättre... Nu kunde jag inte bestämma mig riktigt så jag röstade aldrig...

Man in a cape

Kategori:

Såhär har det sett ut idag. Det sin skapas är en stor version av en nässpray. Den har under dagen gått från att se ut som en man in a cape till art ha blivit ganska bra enligt oss själva. Eller vad tycker ni? :)

Limma, gipsa, måla

Kategori:

Jag är på väg till skolan. Jag sov värsta konstigt, dåligt inatt så jag känner mig ganska trött. Men som tur är ska vi ju bara göra roliga saker idag så mig går det ingen nöd på! ;)

Idag ska vi limma, gipsa, måla och en massa annat roligt. Jag hoppas verkligen att nästa kurs blir lika rolig som den här!

Keps

Kategori:

Filip är tillbaka i Sverige så jag sitter och provar mig igenom hans kepssortiment. Jag har på mig en svart från The Hundreds och jag önskar att jag ägde den från Supreme... Jag måste börja skaffa kepsar. Fatta va coolt om jag hade en Supreme!

On the road

Kategori:

Idag har varit en fullspäckad dag så jag har inte hunnit uppdatera här. Imorse träffade jag fotografen Jonatan och vi tog lite bilder. Efter det har jag varit med gruppen och vi har jobbat vidare på utställningen. Det resulterade i mycket Draw Something.

Här är jag i min nya hip hop duo T.H.U.G!

Mitt nagellack

Kategori:

Jag är fortfarande väldigt nöjd med mitt nagellack. Jag tycker det ser väldigt coolt ut.
Jag tror att jag nästa gång ska göra något liknande för jag trivs väldigt bra i det :) Men kanske med någon bakgrundsfärg eller kanske färg på halvmånarna eller vad man ska kalla det.
Lite inspiration.
Hittade den här bilden nu. Värsta coolt att vi tänkt likadant!
Det här skulle va coolt med Twiggy inspirerat smink. Mycket starka linjer och sånt då.

Rap Genius

Kategori:

Ni kan numera kalla mig Rap genius ;) Jag föreslog precis förändringar till Mac Miller - Thoughts From A Balcony på Rap Genius. Bästa sidan för att förstå vad de säger i låtar eller bara för att höra vilka ord de säger. Det tar alltid ett tag för mig att höra vad de säger i rap songs. Det är som att man måste vänja sig vid deras röst först eftersom det går så snabbt. Men jag är ju ganska van vid Mac Miller för tillfället så jag hoppas att mina förslag till lyrics tas upp. Om de är rätt så att säga haha.
Jag gillar hur de väljer färger så att man inte ser något alls ;)

Elefant

Kategori:

Igår när jag gick omkring gick jag även förbi ett målat elskåp. För det första, tack för att folk fått måla elskåpen! Det är så mycket finare och det är roligt att gå runt och se lite random konst överallt. För det andra, this one is fredlig awesome! Jag gillar hur kanterna är ojämna och att färgerna är vågade. Skulle kunna tänka mig att äga den som en jättestor tavla.

Planerar

Kategori:

Sitter i skolan och planerar inför den stora utställningen på fredag. Få ska vi ställa ut det projekt som vi nu har hållit på med i 4 veckor nu. Vi planerar hur allt ska presenteras och visas upp för att på bästa sätt visa det vi har skapat.

Det är så roligt att äntligen få skapa något fysiskt. Det är som en helt annan känsla än att skapa en hemsida eller något annat fysiskt. Att skapa är kul!

Late night

Kategori:

Igår kväll när jag kom hem efter att ha jobbat hela dagen fick jag lust att gå ut på en promenad. Jag behövde vara röra på mig kände jag så jag satte på mig hörlurar och fick runt till ljudet av Macadelic.

Det var väldigt fint ute. Det var skönt kallt och gatorna var typ tomma och allting lyste fint i mörkret :)

Jag satte mig ett tag vid vattnet och bara njöt av stillheten. Rekommenderas definitivt om du behöver slappna av lite :)

"To do"-list

Kategori:

En otroligt bra "Att göra"-lista!

Rollerskates

Kategori:

Jag har hela mitt liv velat ha rullskridskor.
Jag hittade några en gång på en loppis som bara var liiite för små. Men jag tog dem inte... Om jag hittar några i sommar så ska jag lära mig åka bra! Känns som att jag i sommar bara vill åka runt på rullande saker haha. Och jag har mycket att lära mig då, både skateboard och rullskridskor. Plus att jag vill åka på roadtrip! Mycket rolling around for me this summer verkar det som!

Solsken

Kategori:

Jag har spenderat en stor delen av dagen med att sitta ute i solen. Jag behövde verkligen det! Jag har varit enfärgad så länge nu, jag har på riktigt sett ut som ett spöke. Nu har jag börjat få lite fräknar och lite färg i ansiktet. Som jag har saknat solen! Jag ser så mycket fram emot sommaren.
I also really wanna get a hand tattoo. Kolla va coolt det är! ;)
Haha det här var ett riktigt random inlägg.

Bästa låten

Kategori:

.... just nu.
Mac Miller - Thoughts From A Balcony
Den här låten är såååå bra. The beat. Lyrics. Everything. So good.

Tidsomställning

Kategori:

Kom ihåg att ställa om klockan idag.
Jag har idag lyckats sova till kl 10! Vilket visade sig vara kl 11. Okej, kom precis på att det fortfarande bara är 8 timmar. Men jag sov hela natten utan att vakna hela tiden så jag är sjukt nöjd.
Jag lyssnade på Mcadelic större delen av dagen igår. På riktigt, så bra! Några låtar är verkligen sååå bra och resten är helt enkelt bra. Jag försöker att inte vara partisk i mitt omdöme också eftersom jag gillar honom så mycket, men jag tycker verkligen att albumet är bra. Alla borde iallafall lyssna på det en gång.
Mac Miller - Vitamins
Jag hade tänkt göra ett inlägg med de bästa låtarna men det är på riktigt inte möjligt. Det hade typ blivit att jag bara la ut typ alla haha. Så jag tar med lite låtar då och då istället.
This mixtape just made me more motivated to go to Amsterdam in June. Han uppträder där och jag vill verkligen åka! Jag har inte lyckats övertyga någon att följa med mig än dock...

Last night

Kategori:

Igår var det en lugn kväll hemma hos mig. Jag och min kompis träffades bara och hade det mysigt. Vi drack lite vin, åt jordgubbar, tände ljus och pratade. Vi kom senare på att det verkligen lät som en dejt haha.
Jordgubbarna var otroligt stora och faktiskt goda. Helt oväntat!

Banana nose! haha så tråkigt!

Today

Kategori:

Idag har jag varit och tittat på när min syster spelat tennis, ätit god lunch och sen typ jobbat.

Tog ett kort på mitt öga också. Haha so random. Men det såg så coolt ut så jag kände att jag var tvungen att dela med mig.
Jag älskar instagram som verktyg för att fota med telefonen. Det är mycket roligare att kunna fixa till bilderna direkt när man tar dem än att behöva gissa sig till om bilden skulle bli finare med lite filter. iPhone är typ för övrigt min bästa kompis också. Nu när jag har haft den ett tag kan jag liksom inte riktigt komma ihåg hur mitt liva var utan den...

Listen

Kategori:

This is hot! Låtarna går typ in i varandra. Lyssnar man från början och nedåt märker man typ inte att det blir en ny låt. Jag älskar såna album! Plus att omslaget är riktigt snyggt. Det är alltid ett plus för mig, det gör skivan mycket bättre.

Gorilla Leggings

Kategori:

I want these leggings!
De kommer från Trash. Deras hemsida är typ nere för underhåll så jag vet ingenting om dem över huvud taget. Det jag har sett är typ dessa leggings och några klänningar på deras Facebook. Den jag tyckte va snygg var denna.
Och då var det trycket jag gillade haha. Riktigt coolt iallafall. Så dem ska jag kolla in när deras sidan kommer upp igen.

Cutout

Kategori:

Såg att jag hade tagit en bild från sidan i mitt linne så att ni kan se hur jag har klippt. Och självklart passade jag på att göra det till en GIF! ;)
That's how it looks :)
Min bh är från Victorias Secret om någon undrar. Det är typ flerfärgat leopardmönster. I love it!

Loud Video

Kategori:

Jag funderar på att byta namn på bloggen till "The Mac Miller Fan blog and some other stuff" haha.
I samband med the release of the Macadelic Mixtape så släppte han även videon till Loud. Here yall go.
Mac Miller - Loud
Jag väntar fortfarande på videon till Missed Calls dock. Vad har hänt med den? Var är den? Jag älskar den låten! Det var min favoritlåt ett tag så jag skulle verkligen vilja ha en video till den. Mac Miller har sagt att alla låtar på Blue Slide Park kommer få en video. Hittills har han inte kommit så långt dock. Jag tror bara Smile Back, Frick Park Market och Of the Soul har videor hittills. Spänningen är olidlig dock! ;)

Macadelic

Kategori:

Macadelic är ute! Jag är bara på andra låten ännu. Som vanligt med Mac Miller är det bara att ladda ner helt gratis. Det gör ni här.
Jag är värsta excited på riktigt! Cant wait to hear it all! :D

Outside

Kategori:

Det här känns som en låt man lyssnar på en sommarnatt. Så som inspiration inför sommaren som kommer: here you go :)
Mac Miller - Outside

Princess of China

Kategori:

Jag gissar att Rihanna ska spela in videon till Princess of China efter att ha taggat denna bilden på twitter med #princessofchina. Så snyggt! Det här var verkligen coolt tycker jag!
Och det är kul att låten får en video. Jag lyssnade jättemycket på den när den kom ut. Liksom Coldplay är ju typ alltid bra och detsamma gäller Rihanna, så en låt med de båda kan ju bara inte gå fel.
Coldplay ft. Rihanna - Princess of China

MACADELIC

Kategori:

MACADELIC SLÄPPS IDAG!!!!!!
Mac Millers album Macadelic släpps idag. Jag önskar att jag bodde i Pittsburgh... Man kan gå till ett ställe där för ett listening party och så kommer det typ finnas tröjor och grejer... Jag vill också!
Hans förra album Blue Slide Park var så bra! Jag lyssnade på riktigt på det i typ en månad utan att lyssna på något annat. Jag är värsta Mac Miller nörden.
Mac Miller - Loud
Det här är den enda låten han har släppt från albumet hittills. Den är självklart bra ;) I can't wait for the album to drop! Det släpps 7.30 PM eastern time vilket är typ efter midnatt för oss tror jag. Så jag får väl typ gå runt och va excited hela dagen. Soo Happy Almost Macadelic Day everybody!

GIF

Kategori:

Godmorgon!
Jag behöver tydligen nu för tiden bara sova 8 timmar. Jag veknar seriöst typ exakt 8 timmar efter att jag går och lägger mig... Det är så ovanligt för mig! Förut sova jag liksom 10, 11 timmar. Men det är trevligt att ha långa dagar så i'm not complaining.
Idag har jag typ fullspäckat schema. Först ska jag göra klart skoluppgiften som jag inte riktigt gjorde klart igår... Jag skyller på vädret. Sen ska jag till skolan och ha redovisning och efter det kommer en kompis hem till mig och vi ska umgås och prata hela kvällen. Det känns som en trevlig fredag!
Jag fick tillbaka min GIF-kärlek igår och började skapa nya sorter. Förut har jag bara gjort slängkyssar typ men nu gav jag mig ut på okänt vatten och gjorde en wink. Haha jag är på riktigt sämst på det. Min kompis mobbade mig så jag var tvungen att öva. Jag är numera mycket bättre! Jag säger dock inte att det är bra.
Det kanske kommer upp någon mer GIF senare idag.

Let's stay together

Kategori:

Den här la Mac Miller ut på twitter ikväll.
Det känns som något jag själv skulle kunna göra! Okej, har gjort. Men jag har inte riktigt modet nog att lägga ut det ;) Haha you gotta love this guy!

Skateboard

Kategori:

Här kommer lite bilder från min skateboard tur idag.
Haha alldeles för nöjd min!


Blommor! Det kändes verkligen som vår när jag såg dem!

Hahahaha

Kategori:

Hahahaha asså jag kunde inte låta bli att dela med mig av den här! Too awesome!!

Jag älskar minen som killen till höger gör! Särskilt i slutet! Han ser värsta arg ut! :D

Dagens outfit

Kategori:

Här kommer en bild på dagens outfit. Tröjan är som sagt den som jag köpte på loppis för 25kr och sen klippte sönder. Jag har klippt värsta stora hål under armarna så att den sitter löst och bhn syns :)
Keps - The Hundreds, Linne - Second Hand, Skärp - Second Hand, Jeans - Crocker (JC), Skor - Vans, Skinnjacka - Jofama by Kenza

GLASS

Kategori:

Jag äter glass! Bästa vädret idag! Jag gick ut i linne och skinnjacka och sen började jag svettas. Världens bästa! Jag är på riktigt sååå excited! Jag vill ut och åka skateboard nuuuu. haha
Det här var typ den enda glassen de hade där jag var. Så det betyder att jag måste äta upp hela eftersom jag inte har någon frys. Jag börjar må lite illa...
Linnet är förresten ett av mina avklippta loppisfynd. Jag ska försöka ta en bättre bild på det sen!

Jag i sommar

Kategori:

You gotta dream big, right? ;)

Skriver

Kategori:

Jag sitter och skriver en text till skolan. Med skriver menar jag självklart "skriver". Jag sitter egentligen och lyssnar på musik och tittar runt på olika hemsidor haha.
Det är fint väder idag också! Funderar på att gå ut i solen och åka skateboard. Enda problemet är att jag är så dålig att det typ är pinsamt att stå själv... Förra sommaren kunda jag hoppa dock! Om jag stod stilla... Haha jag är värsta sorglig skateare. Men den här sommaren ska jag bli bra! Jag vill kunna gå till skateparken och vara lika bra som åtmonstone en 5 åring! haha
Bild från igår i skolan

Min hand

Kategori:

Godmorgon people!
Igårkväll fixade jag (äntligen) min naglar. Jag känner jättemycket för trenden med att markera botten på naglarna så jag fyllde i det ljusa längst ner på nageln i vitt och målade resten i en neutral färg. Jag kan fortfarande inte heller riktigt släppa handtatueringar. Jag vill verkligen skaffa en hennatatuering! Kan man göra det någonstans i Stockholm?

Inspiration

Kategori:

Jag postar mycket inspiration på min Tumblr så kolla in en lite då och då. Men här kommer några bilder som jag verkligen gillar.

Fredagssmink

Kategori:

Kom på att jag aldrig visade någon närbild på mitt smink från i fredags.
Jag gjorde ögonskuggan med en blending brush. Funkar jättebra med en stor blendingbrush för att få till sotade ögon i en färg. Jag tror att färgen var en väldigt mörkbrun, nästan svart. Sen var det bara att lägga på en massa färg längst ut och arbeta in det. Hemligheten bakom bra smokey eye är verkligen att blanda och att orka ha på mer färg och blanda mer i evigheter. Kom ihåg att lägga lite av färgen på utsidan under ögat också! Jag trodde att det bara skulle på mig att se ledsen ut förut för mina ögon har en tendens att luta lite nedåt i ytterkant. Det är dock inte fallet! Det gör bara ögonskuggan mycket snyggare!
Min blending brush är ganska stor så för att dra in lite färg till mitten av ögat tog jag en smalare ögonskuggsborste och drog en linje i the crease. Och sen var det bara att börja blanda igen.
Eyelinern är typ mörkbrun eller svart ögonskugga som jag har ritat det med en angled eyeliner brush. Ögonskugga fungerar utmärkt att använda som eyeliner. Vill man inte ha det svart svart så tycker jag att det är bättre än liquid eyeliner. Jag tycker typ att liquid eyeliner är jobbigt, den försvinner så lätt och tappar gärna den svarta färgen. Jag drog även ner eyelinern lite på insidan för att få ett lite spetsigare öga. Jag tycker att ögonformen blir snyggare då :)
På läpparna har jag DARE från Make Up Store. När man köper den vill de gärna sälja läppenna också men jag tackade nej. De säger att det kan vara svårt att få till en snygg kant utan det men här kommer ett tips. En concealerborste fungerar utmärkt till läpparna. Dra vid kanten i ett svep så får du till en jättefin kant! Annars går det även att rätta till kanten genom att lägga concealer utanför läppen. Här har jag dock inte använt några av mina tips utan det går utmärkt att bara måla dig det som vanligt också.
Nu blev det ett väldigt långt inlägg med sminkförklaring. Skulle någon vilja ha en förklaring i bilder istället? Det är så svårt att förklara i text... Plus att det nog blir lättare att förstå vad jag faktiskt pratar om om man ser det framför sig :)

Jeansväst

Kategori:

Idag har jag på mig ett av mina fynd från helgen loppisrunda. Detta är jeansjackan som jag klippte av ärmarna på och gjorde till en väst. Tröjan under är från American Apparel, men jag köpte den i New York på någon sorts utförsäljning så jag vet inte om den finns kvar.
Jackan är av märket Crocker. Jag betalade 70kr för den. Jag funderar på om jag ska slita den lite eller nåt, men det för bli ett projekt för senare tider. Jag har fortfarande inte klippt klart alla blivande shorts som jag har hemma. Ett par blev dock riktigt bra! Jag visar dem någon gång senare :)

Bygger

Kategori:

Sitter och klipper, sågar och limmar i skolan. Det känns som att vi typ är på dagis men har en liten större eftertanke med det vi skapar, det är sjukt kul! Det som ska byggas är förstoringar av en nässpray och en inhalator för de som har astma. Orkar inte förklara hur vi kom fram till att skapa det för det är nog världens längsta historia men vi har ett bra och genomtänkt koncept ;)

Såhär ser det ut i verkstaden för tillfället.

Top comment

Kategori:

Av någon oförklarlig anledning har jag en top comment på Youtube med väldigt månag likes. Jag Tycker typ inte ens själv att den är rolig men i'm glad other people do haha. I klippet är det iallafall en kille som balanserar på en grej i mörkret.
Jag fick ett mail om att någon hade svarat på den här kommentaren och det var typ bästa svaret ever! Antingen fattar han inte ironi eller så är han bara the most awesome person ever! Jag skrattade värsta mycket när jag läste den.
Jag önskar typ att jag hade skrivit hans kommentar istället....
Klippet som kommentarerna är till hittar ni här.

Hello World

Kategori:

Good morning everyone! Det här känns som en perfekt låt att vakna till.
Jag har inte hört jättemycket av Diggy men det jag har hört gillar jag. Det bir att skaffa hans album Unexpected Arrival tror jag.
Diggy Simmons - Hello World

Make Up Trends

Kategori:

En intressant video av min favorit make up guru på Youtube, Goss Make Up artist. Jag håller helt med om trenderna för det är det jag också tycker är snyggt just nu. Särskilt vad gäller starka ögonskuggor, starka ögonbryn och röda läppar.

Her

Kategori:

Idag har varit en Tyler, the Creator dag för mig. Kunde inte slita mig från hans album Goblin.
Den här låten tycker jag är jättegullig. Asså, så gullig som Tyler kan bli. Han är inte direkt den första man tänker på när någon säger gullig... Men den är värsta ärlig och han är söt :)
Tyler, the Creator - Her
"Her name is my password... Fuck.". Jag vet inte varför men jag tycker att det är värsta gulligt! haha

@ The Woodies

Kategori:

Official Freestyle at the Woodies. Det var här Mac Miller tog hem 2 priser, jag skrev om det förut. Ni hittar det inlägget här.
Asså alla va sämst, men Lil Jon tar priset! Haha varför dricker han läsk? Och tydligen rimmar inget annat än goodie på woodie ;)

Gratis fika

Kategori:

Det är gratis fika idag i skolan! Jag har gått dit 3 gånger idag. Nu känner jag mig ganska mätt faktiskt. Sist jag gick dit var skumraketerna slut tyvärr men bullarna var goda, så jag kanske går dit igen lite senare haha

Jag vet inte riktigt varför det är gratis men det är hungerprojektet som gör det, så jag har även donerat några kronor till dem :)

Skills

Kategori:

This guy has some skills. Eller bara jobbat där för länge.
Hahaha asså fatta va nöjd han måste va med det här!

Radicals Cover

Kategori:

Godmorgon!
Det här är nog den mest oväntade personen att göra en cover på den här låten. Liksom hon ser inte ut som att hon någonsin skulle lyssna på den låten. Men det blev riktigt coolt! Det låter som en heeelt annan låt men det blev coolt. Det är synd att hennes mikrofon inte är så bra för hon sjunger ju bra. Jag skulle vilja höra den här i riktigt bra kvalitet.
Tyler the Creator - Radicals Cover
Här är den riktiga låten. Jag blir typ lite rädd när jag lyssnar på den men I like it anyway! haha
Tyler the Creator - Radicals

Platform Jordans

Kategori:

Mitt liv stannade till precis i typ en sekund när jag såg det här. Bästa jag har sett på lääääänge! Asså jag vill verkligen ha de här! Jag har dock ingen aning om var de finns eller hur man möjligtvis skulle kunna få tag på dem. Men så coola!
Platform Jordans
Om någon vet var man kan få tag på dem, säg till!

Firar

Kategori:

Det gick bra på dansen! Vi gjorde t.o.m. floor moves och jag klarade det! Jag gick därifrån med typ största leendet. Vem visste att det kunde kännas så bra att sätta lite koreografi?

Nu passar jag på och njuter av segern genom att äta glass. Jag tog en Magnum double caramel. I nian så åt jag den glassen seriöst typ minst en gång om dagen. Sen försvann den ett tag men sedan förra året är den tillbaka. Hur jag fortfarande kan tycka om den undrar jag också.

Streetfunk

Kategori:

Sitter och väntar på att dansen ska börja. Den börjar om 5 minuter och jag är hittills den enda här.... Jag hoppas någon kommer snart! Jag känner mig inte riktigt redo för en one on one med läraren haha.

Jag håller på att mentalt förbereda mig på att va bra idag. Det går ganska bra tror jag. Jag gissar att det visar sig sen iallafall.

Got my vans on but they look like sneakers ;)

Skola

Kategori:

Sitter i skolan och pratar om allt annat än det vi faktiskt ska prata om. Den här kursen är fantastisk! Senare ska jag hem och hämta kläder och bege med till dansen. Jag hoppas att jag är bra den här veckan för förra veckan var inte så fantastisk... Så jag ska jobba hårt idag för att det är mycket roligare när det går bra än dåligt.

Bjuder på en lite läskig bild på mig själv från imorse. Solen sken precis in och mina ögon blev konstigt nog blåa!

My soulmate

Kategori:

Jag tror att jag har hittat min soulmate! Seriosuly, it's like i would have written it myself!
Fanns som top comment under Good Evening.

Good Evening

Kategori:

Det är lite fel tid på dygnet för den här låten men den är bra ändå. Jag lyssnade på den imorse på tåget och då passade den utmärkt ;)
Mac Miller - Good Evening
Min blogg har ju typ blivit en "I love Mac Miller"-blogg. Jag vet inte riktigt hur det hände! Men don't worry, it's not gonna stop ;)

Australian

Kategori:

Godmorgon!
Jag tyckte att det här var så coolt att jag bara är tvungen att dela med mig av det!
if you say 'raise up lights' it sounds like 'razor blades' in an australian accent!
Såg det på Twitter. Asså på riktigt, that's like the coolest thing ever! Jag får aldrig till en australiensk dialekt annars. Den är värsta svår! Så jag är helt nöjd när det låter australian when I say this haha

Fredags

Kategori:

I fredags var jag ju ute med min kompis och drack vin och pratade. Vi fick lust att dansa efter ett tag och gick till Viperroom av alla ställen haha. Vi ville inte betala inträde och jag hade ett gammalt kort därifrån som gav oss gratis inträde. Jag kände mig typ gammal där... Men vi hade mycket plats att dansa på så it was all good ;) haha
Jag hade på mig mitt orange läppstift, DARE från Make Up Store. Färgen vill tydligen inte alls fastna på bild. Sen sotade jag mina ögon ganska mörka. Min tanke när jag la sminket var typ "Jag gör något ganska lätt på ögonen så att läpparna hamnar i fokus". Och så väljer jag svart ögonskugga haha. Men på den här bilden ser det faktiskt ut som att jag har lyckats med min tanke!

Nytt hem

Kategori:

Det har varit en heldag med IKEA och möbelmontering och inredning. Nu är jag helt slut men bor i en mycket mysigare lägenhet! Jag har köpt en ny bäddmadrass till min säng så nu är den äntligen skön! Plus att jag slängde bort sängstommen som jag har hatat i åratal och köpte ben istället. Min säng känns numera som en ny säng! Sen har jag köpt ett sängbord och annan förvaring och rensat bland lite grejer. Det känns på riktigt som att jag bor i en ny lägenhet. Det är så skönt!
En del av lasset jag släpade hem

Min syster, the cart rider

IKEA

Kategori:

Nu har vi anlänt till IKEA och ska börja kolla på alla förvaringsgrejer som jag behöver. Det luktar bullar så fort man kommer in så det är mycket möjligt att det blir en bulle sen.

Min syrra gick på toa det första hon gjorde så jag ställde mig och lekte med fiskar. Den första har jag gjort ;)

Saker

Kategori:

Tittade snabbt in på Caliroots och hittade självklart en massa saker jag vill ha.
Vans Speckled Authentic

9Five KLS Josh Kalis

Helvetica Socks
Asså strumporna är bästa! När jag går förbi där nästa gång så köper jag dem. De kostar 39kr.

Rent och fint

Kategori:

Efter att ha ätit pizza igår så åkte vi hem till mig bara för att hänga. Då började min syster städa istället och nu är det så rent och fint här! Jag hade för mycket grejer och jag fick ingen bukt på det så jag behövde verkligen hennes hjälp. Det är så skönt att vakna till ett helt rent hem!
Vi funderade igår kväll om vi skulle åka till IKEA idag för att köpa lite förvaring till mig och kanske några hyllor eller nåt. På så sätt kan vi skapa några lösningar så att jag lättare kan hålla det såhär längre. Men for real, så skönt!
Den här låten kom precis på på min iPod så ni får den också ;)
Drake - Headlines
Jag gillar verkligen this beat!

Pizza time

Kategori:

Jag är hemma hos min syster på middag just nu. Det blir nästan hemlagad pizza. Det betyder att vi gör den själva men har köpt degen. Det ska bli riktigt gott!

Jag passade på att ta en bild på mig i fönstret. So weird haha.

Glass

Kategori:

Nu är jag hemma hos pappa igen och varvar ner efter loppisrundan. Kom på att nästan alla plagg jag köpte idag har jag planerat att klippa i så jag har lite jobb framför mig när jag kommer hem. Jag tror verkligen på grejerna jag har köpt, de kan bli riktigt coola! Så jag ser fram emot att gå lös med saxen. Har redan tjuvstartat hemma hos min mormor och det var riktigt kul!

Nervarvningen består av chokladglass från Sia. Så gott!

Fyndat

Kategori:

I vanlig lördagsanda är det second hand dags. Jag har hittat roliga fynd idag faktiskt. Jag köpte precis en jeansjacka och 2 par jeans som ska bli shorts. Jeansen kostade 5kr styck och jackan 20. God bless loppis!

Where have you been

Kategori:

Efter att ha suttit och pratat  i timmar igår så gick vi någon annanstans och dansade. Jag hade typ en liten Rihanna-Talk-That-Talk-album-dag igår så när den här låten kom på blev jag extatic!
Rihanna - Where Have You Been
Det var nog den bästa låten som spelades igår faktiskt. Eller typ iallafall en av de få som inte va för gamla för att man ska bli excited eller från melodifestivalen. Why do they play those songs? More Rihanna to the people! haha

Laughing Duck

Kategori:

Jag sitter just nu på Laughing Duck och dricker vin med en kompis. Vi sitter bara och pratar och är alldeles för filosofiska. Det är en skön avrundning på veckan efter all press med arbetsprover. Så nu tänker jag bara fortsätta njuta av kvällen och hoppas att jag inte råkar somna på bordet, i'm so tired!

Handlar

Kategori:

Är ute och handlar med familjen. Vi handlar inför en middag som jag inte ska vara med på. Istället ska jag till Stockholm och ta en drink! Det betyder att jag får sminka mig roligt! Excited!

Min syster glider förbi lite nu och då.

Leo

Kategori:

Jag sitter hos pappa och hänger med hans katt Leo. Bilden representerar honom perfekt tycker jag! Den här minen är typ hans standardmin. Den gör han varje gång han myser, vilket är typ så fort man börjat klappa honom.

2 Woodies

Kategori:

Mac Miller vann 2 Woodies igår! Jag röstade på honom ;)
"The 20-year-old Pennsylvania rapper won the Woodie of the year given to the top artist and the performing Woodie during the festival-style awards show Thursday night at the South By Southwest Music Conference and Festival in Austin, Texas." Källa

Coal N' Terry Vintage

Kategori:

Coal N' Terry Vintage har typ coolaste shortsen ever. Jag gillar hur de stylar sina modeller också!
Jag funderar på att göra nåt liknande med mina turkosa byxor. Jag vet inte om jag har visat dem men jag köpte ett par höga, turkosa byxor second hand och de sitter inte så bra i knäna så de ska bli shorts till sommaren. Det skulle kunna bli coolt att slita dem, sätta dit lite nitar och kanske t.o.m. bleka dem. Eller så gör jag det med de där som kostade 5kr som jag köpte i helgen. Iallafall så tror jag att lite klorin och nitar står på inköpslistan.
Btw, vet någon var man kan hitta linnen som typ kattlinnet på bilden ovan? Liksom lösa med typ ingenting under armarna. Så snyggt till högmidjade shorts! Och till mina Dr. Martens! ;) Ville bara få in dem på nåt sätt haha.

Slow stuff

Kategori:

Jag tänkte bara välja en låt men det gick inte. Så nu har jag 2 låtförslag till om ni vill ha slow, sexy, Rihanna songs.
Rihanna - Roc Me Out

Rihanna - Red Lipstick
Och sen får ni en till Talk That Talk (the album) song. Bara för att den är bra och då känner jag att jag har delat med mig av albumet. Det blev liksom aldrig av att jag recenserade albumet, förmodligen för att jag inte riktigt fastnade för det direkt. Men det finns bra låtar på det faktiskt, så det är definitivt värt att lyssna på!
Rihanna - We All Want Love

Birthday Cake

Kategori:

Nu när det är slut på jobbiga arbetsprover, det är fredag och jag är på danshumör (ja, kl 11 på morgonen) så tycker jag att den här låten passar in! Such a good sexy song! ;)
Rihanna ft. Chris Brown - Birthday Cake
Top comment på Youtube är "This song is defiantly not about a birthday cake.". So true!
Jag lägger upp en till låt från Rihannas album Talk That Talk senare(I know, den här låten är inte riktigt därifrån, den är en remix gjord på en kort kort låt som är med på albumet). It's more slow om ni nu mer skulle vara på ett sådant sorts danshumör.

KLAR!

Kategori:

Nu har jag äntligen skickat in! Så skönt! Nu känns det som att jag kan slappna av. Nu har jag liksom gjort det, jag har sökt till Konstfack. Holy shit it took a lot of work! Men det var roligt och jag har lärt mig värsta mycket faktiskt. Så även om jag inte kommer in så har det varit en rolig upplevelse!
En av bilderna till mitt arbetsprov som jag har ritat

The Illest

Kategori:

Jag måste bara dela med mig av this line. Så bra!
"Now get that tattoo that says life, cause you a bitch"
Värsta synd om alla som har en sån tatuering!
Slaughterhouse - The Illest
Den kommer efter 2.15 någon gång. Lyssna dock på hela låten. It is very good :)
Slaughterhouse bästa låt enligt mig är dock den med Eminem på Eminems album Recovery. Jag har inte hört så mycket med dem dock men liksom Eminem är med, det kan inte bli dåligt ;) Här får ni den också.
Eminem ft. Slaughterhouse - Session One

Go time!

Kategori:

Idag är det deadline för arbetsproverna till Konstfack. Jag har fortfarande arbete kvar och jag hoppas att jag inte har varit för tidsoptimistisk. Men det går säkert bra! Jag har ju tid kvar innan midnatt ;)

Här får ni en random bild som jag hittade på mobilen. Det är något random jag ritade när jag fortfarande sökte inspiration till mina arbetsprover. Dock har den ingenting med dem att göra haha

Dr Martens

Kategori:

Sorry för dålig uppdatering idag. Jag har varit i helt andra tankar än bloggtankar. Typ konstfacktankar och skortankar!
Ett helt orört par vita Dr. Martens. Blir det bättre?
Jag är så nöjd med dem! De kommer vara snygga till allt! Och jag kommer ha dem varje dag! Haha jag låter som ett barn som ber sina föräldrar om en hund! Men Jag är verkligen nöjd med skorna. Can wait tills jag har gått in dem så att de är bekväma också ;)

Neon

Kategori:

Är på väg hem från en jätterolig "skoldag". Vi träffades på ett café och varvade skolprat med annat prat. Det är en så rolig kurs just nu, jag kan inte sluta säga det! Det är så befriande att få vara hur flummig som helst! Grejen är att jag tycker att jag får ut så mycket av det. Det är så skönt att släppa taget!

Idag har jag på mig mina nypimpade air force. Köpte skolsnören på Inter Sport för 50kr. Det känns roligt med neon just nu!

Shorts

Kategori:

Idag har jag haft på mig mina nya shorts. D.v.s. de jag köpte second hand i lördags.
Känner mig ändå ganska nöjd med dem. Och att de kostade 5kr är inte fy skam! Skärpet är ett annat loppisfynd från i lördags.

Come Around

Kategori:

Jag kanske borde starta ett inslag på denna blogg som jag döper till dagens låt. Så mycket som jag lyssnar på musik under dagen så skulle det nog bli det roligaste inlägget att skriva varje dag!
Det här är den låten som jag inte kunnat sluta lyssna på idag. Det är en väldigt gammal Mac Miller låt. Jag gillar hur han lät annorlunda på den tiden. Han rappade mycket snabbare och gjorde liksom andra grejer med sitt sound. Men jag gillar det!
Mac Miller ft. B Dubb - Come Around

Färgglatt

Kategori:

Dagens utmaning är att inte ha något på huvudet. Jag har alltid mössa eller keps på mig, även inne. Så det känns jättekonstigt att inte ha något nu, speciellt utomhus!
Idag är jag väldigt färgglad. Jag har ett orange skärp och ett orange örhänge, en gul jacka och mina färgglada glasögon. Resten är typ mörkt eller svart. Men det behövdes typ mot den här jackan.

Jukebox

Kategori:

Jeremy Scott har gjort en jukeboxklänning i sin kollektion för Adidas. Jag älskar den! Skulle lätt ha den på mig!
Så cool! Ni hittar den på Caliroots.

Vans Authentic

Kategori:

Idag innan dansen sprang jag snabbt in på Sneakersnstuff och hittade dessa.
Jättedålig färgåtergivning på bilden men de är neongula. Asså verkligen neon. Bästa! Jag köpte neongula skosnören idag är tänkte sätta dem i mina Air Force 1. Fatta om jag hade de här skorna också. Then you could call me neon-woman!

Today's addiction

Kategori:

Kid Cudi - Pursuit of Happiness
Jag vet inte riktigt hur det hände men den här låten bara kom på och sen kunde jag inte sluta lyssna på den. Hade den på repeat och gick och mimade livligt för mig själv, haha. Den passade in idag tyckte jag. Det var så fint väder ute och tempot i låten bara kändes bra liksom. En bra låt till en bra dag.

DARE

Kategori:

Skulle köpa knäskydd till dansen så när jag ändå var på stan så svängde jag in på Make Up Store och slog till på ett orange läppstift. Provade det så fort jag kom hem och tog ett snabbt kort. Men jag skulle vilja säga att färgen är mer neonig i verkligheten. Mer som en blandning mellan första och andra bilden.
Passar jättebra till skjortan right ;)

Make Up Store - DARE
Jag måste säga att sista bilden blev riktigt bra! iPhoneography at its best.

Nagellack

Kategori:

Kid Cudi och Mac Miller har gett mig inspiration! Jag har nu kommit på vad jag ska göra till konstfack. Det kommer bli svårt men jag har lite tid på mig. Så skönt att det släppte! Thanks guys ;)
Såhär ser mina naglar ut denna vecka. Den lila färgen var svår att fånga men den är iallafall mycket starkare än på bilden. Såg en bild på naglar typ som mina men med större glitterbitar. Jag hade bara smått glitter så det blev som det blev... Men jag ska definitivt ge mig på det igen, men den gången med större glitter!

Dose of Dopeness

Kategori:

Kid Cudi - Dose of Dopeness
Kid Cudi gör så bra musik. Jag tänkte säga just nu, men han gör alltid bra musik damn it! Det här är den låt som senast har fastnat i mitt huvud. Jag började t.o.m. sjunga på den i huvudet så fort jag vaknade idag.

Lazy Oaf

Kategori:

Lazy Oaf har väldigt coola kläder. Ni hittar dem HÄR.
(Det här ska vara en gif men det verkar inte som att den funkar...)
Jag vill ha båda två! Love!!!! Jag har verkligen fått en grej för mönstrade, kortärmade skjortor. Försökte hitta några igår på second hand rundan men det gick inte så bra.
På deras blogg var det en tjej som använde skjortan. Det var ungefär så jag också tänkte ha mina om jag hittar några.

Läppstift

Kategori:

Jag känner att jag skulle vilja ha några fler läppstift. Jag har typ 4 om man inte räknar lip tints och läppglanser. Jag har ett mörklila, ett rosa med guldshimmer, ett barbierosa och ett rött. Jag är väldigt nöjd med de 2 sista. Färgerna är precis såna som jag passar i, men jag skulle vilja ha ännu fler att välja mellan. Det mörklila är väldigt coolt men inte något man använder varje dag precis. Funderar på ett orange. Några tips på vad som skulle va snyggt?
Hittade denna på Tumblr när jag sökte på "Orange lipstick". Jag kunde inte bara bläddra förbi henne utan jag var tvungen att visa henne här. Riktigt cool!

Dinosaurie

Kategori:

Jag tror att jag har kommit på vad jag ska göra till ena uppgiften som är kvar! Det enda problemet är att inte har någon kamera och jag vill ta ett foto. Men jag får typ försöka fixa till ljuset ordentligt och hoppas på att iPhone kameran levererar.
Jag har sån idétorka gällande den andra saken så det blev att jag ritade denna. Jag vet inte varför jag gjorde det och den går liksom inte att använda till det jag ska lämna in. Jag känner mig lite sorglig haha.
Man han är söt iallafall :)

Skrivkramp

Kategori:

Jag försöker komma på vad jag ska göra till de sista arbetsproverna till Konstfack. De ska vara inne den 15e vilket betyder att jag måste haul ass! Jag tror jag har fått typ skrivkramp fast för designers. Så jag passar då på att städa och göra fint sunt omkring mig. Är det lugnt och skönt hemma så kanske jag får lite inspiration.
Bild från igår.

Of the Soul Remix

Kategori:

Mac Miller - Of the Soul (Remix) ft. Posdnous & Raekwon
En remix av Mac Millers Of the Soul. Klicka på playknappen för att spela den. Och missa inte att den bara är att ladda ner, knappen finns i spelaren.
Det var typ skönt at höra lite andra röster på en Mac Miller song. Jag har ju hört den här låten så många gånger, och jag lyssnar på honom miiiinst en gång om dagen. Så det kan vara kul att höra någon annan någon gång. För jag gillar verkligen hans beats. De är riktigt bra!

Green eyes

Kategori:

Interesting..... ;)

Definition of Cool

Kategori:

En av Mac Millers senaste låtar.
Mac Miller ft. Diggy - Definition of Cool
Jag älskar Diggys del! Det är liksom en bra blandning av coolt och nördigt. Och hur han uttalar allt känns oväntat, det typ förvånar mig varje gång.
Bra låt!
Och! Omg! Diggy är Rev Runs son! I had no idea! Ni vet programmet på MTV? Det är hans son. Cool!

Fynden

Kategori:

Det här är 3 av de fynden jag gjorde idag. Shortsen har jag klippt av själv och det blev ganska bra. De sitter lite konstigt men jag kanske gillar dem bättre sen. De kostade bara 5kr så jag hade inte provat dem så ordentligt, men de blir nog användbara i sommar :)
Det som inte finns på bilden är en röd, rutig flanellskjorta. Den är helt vanlig men jag tänkte att den kan bli snygg i vår och sommar.

Dagens outfit

Kategori:

Såhär ser jag ut idag :)
Jackan är second hand och halsduken är gammal från H&M. Mössan är självklart min favorit från The Hundreds ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2355519/images/2012/pic_193237121.jpg" class="image">

Basarer

Kategori:

Idag är i vanlig sed en loppis/second hand/basar dag. Jag har fyndat ett skärp och en skjorta hittills men turen fortsätter. Vi åt precis fantastiskt goda piroger och nu far vi vidare till nästa ställe. Trevlig lördag!

Give Me All Your Luvin'

Kategori:

Jag hade glömt bort den här låten! Den är värsta bra! Eller asså, den är perfekt om man behöver dansa själv hemma för att bli på bättre humör eller liknande. ;)
Madonna ft. Nicki Minaj & M.I.A - Give Me All Your Luvin'
Det är för övrigt låten som hon uppträdde med i the Superbowl halftime show. Men jag kom inte ihåg att den var så catchy haha.
Jag tycker Madonna är snygg i videon också! Särskilt här;
Det var bästa bilden jag kunde få till haha. Men Här är hon väldigt snyggt sminkad, hennes hår ser fantastiskt ut och jag gillar the outfit. Så de stunder när dessa scener blinkar förbi i videon är definitivt mina favoriter.
Sen får man inte glömma M.I.A. Så cool!
Gotta love her!

Utställningen

Kategori:

Vi fick en guidad tur av en av personerna som jobbar på Uglycute, vilka har ordnat utställningen. Det var roligt att få höra berättelserna bakom föremålen från någon som har varit med och skapat dem! Jag började dock fantisera om vad jag själv ville skapa medan han pratade. Så nu sitter jag och ritar ett par skor och tänker ut tryck man skulle kunna ha på tröjor. Jag måste börja få ner alla mina idéer på papper så att de skulle kunna gå att förverkliga. Jag vill verkligen ha kläderna som finns i mitt huvud!
Jag tog kort på några av sakerna också men jag vet inte om man får det. Så jag tänkte inte visa dem haha.
Mössa - The Hundreds, Jeansjacka - Levi's, Genomskinlig skjorta - H&M, Jeans - Levi's, Kängor - Något märke på Åhléns
En halvtaskig bild på hur jag såg ut. Min garderob är av någon anledning väldigt mörk. Det är dags att börja ändra på det! Jag har en sån otrolig lust att fräsha upp min garderob nu inför våren och sommaren!

Får

Kategori:

Jag har nog aldrig visat mina får! Detta är mina absoluta favoritvantar. Jag har dem på mig varje dag under vinter/hösten/när det är kallt och har haft det sen jag fick dem, vilket va typ förra vintern kanske..?
Det är min moster som har stickat dem till mig. Jag och min syster fick likadana så ett tag gick vi runt och matchade haha. Hon tappade tyvärr bort sina så nu är jag ensam lycklig ägare.

Utställning

Kategori:

Dagens skoldag börjar lite senare än vanligt. Vi ska idag gå på en utställning i Marabouparken och få en guidad tur av vad jag tror är en en av dem som ställer ut. Jag älskar den här kursen, vi får göra så mycket roliga saker!
Mina hörlurar är sönder men jag lyckades hitta ett läge för kabeln så att de funkar. Så nu försöker jag sitta så stilla som möjligt för att få ha musik hela vägen haha.
Idag kör jag på ganska lätta ögon och mitt rosa läppstift!

Accidental Subway Rainbow

Kategori:

Jag glömde nog säga att det inte blev något av mötet med fotografen igår. Saker föll liksom inte riktigt på plats så vi sa att vi träffas en annan dag istället :)
Jag kom precis hem och känner mig helt utmattad. Jag har varit pigg hela dagen sedan yogan men nu börjar tröttheten krypa sig på. Skönt att allt jobb jag har att göra kan utföras liggandes i sängen ;) haha
Måste bara visa den här bilden. Bara jag tänker på den börjar jag skratta! It's so genious! haha

Lunch

Kategori:

Efter yogan gick vi och åt en väldigt efterlängtad lunch på Kulturhuset. Jag tyckte det var jättegott! Men jag måste medge att jag inte kände jättemycket smak haha jag var så himla hungrig!
Men det såg fantastiskt fint ut! Det var svärdfisk med nån quinoa grej med en massa grönt, nån chilisåsgrej och rotfruktschips! Haha sämst förklaring! Som sagt, jag var hungrig ;)

Bikramyoga

Kategori:

Idag har jag varit på Bikramyoga! Det var jätteroligt! Asså det var jobbigt, varmt, utmattande och sååååå svettigt. Jag har nog aldrig svettats så mycket i mitt liv och jag är en sån som alltid svettas vääääldigt mycket!
Nu känner jag mig så avslappnad och typ bara allmänt nöjd. Såhär såg jag ut när jag gick därifrån. Typ halvt förvirrad, svettig och euforisk haha

One Last Thing

Kategori:

När vi ändå pratar om favoritgrejer så tror jag att detta är min favoritlåt av Mac Miller. Observera tror! haha Jag kan inte bestämma mig. Det kan vara min favoritlåt från Blue Slide Park iallafall. Okej jag vågar itne ens säga så mycket! Bra låt iallafall! Den är så bra att jag inte kan trycka på nästa när den kommer på, även om jag har lust att lyssna på något snabbare. Så mycket kan jag säga :)
Mac Miller - One Last Thing

Favorittröja

Kategori:

Den här hoodien har blivit min favorittröja! Jag har aldrig på mug mjukiskläder i vanliga fall, jag trivs mycket bättre om jag känner mig snygg. Så alltså, ja jag har jeans på mig hemma även om jag inte ska ut igen eller om ingen är här haha. Men i den här tröjan har jag börjat förstå varför man skulle vilja ha mjukiskläder på sig! Iallafall om man kan känna sig snygg samtidigt! ;) haha

STOP KONY

Kategori:

Nu har jag äntligen kollat på den! Den är lång men det är värt det, titta!
Det den här videon vill göra ät det jag bara har gått och väntat på! Jag har hela tiden känt att makten ligger i våra händer, vi kan skapa förändring!
HÄR kan du bidra till förändringen!

Best shoes ever?

Kategori:

Jag vill ha de här skorna! Jag började typ gråta när jag såg dem haha. Bästa! Okej, det är killskor också.. Men värsta coolt! haha Ni hittar dem här. Dock verkar det som att de är slutsålda....
Nike Air Force Ones Light Up All White

KONY 2012

Kategori:

Jag har ännu inte sett hela klippet men det är överallt! Asså det är No.1 trending topic på Twitter worldwide, all over Tumblr, Facebook, everywhere! Så jag gissar att det är nåt speciellt haha. Men jag tänkte att jag lägger upp det här så att iallafall ni kan se den ;)
KONY 2012

Cold as f*ck!

Kategori:

Det är sååå kallt! Jag har stått och väntat på tåget hem i över timme och sen även ersättningsbuss... Jag är så kall att det känns som att mitt hjärta slår i en ny takt! Haha
Pappa erbjöd sig snällt att komma och hämta mig(/rädda mitt liv haha) så då gick jag och köpte vindruvor! Nu sitter jag inne i värmen och äter dem och känner mig väldigt nöjd med tillvaron :) dock har jag inte riktigt någon känsel kvar...
Tur att det är så fint ute iallafall. Då har man nåt att njuta av medan man fryser ihjäl ;)

På tåget

Kategori:

Jag lyckades nästan lägga mig tidigt igår! Nej men jag har sovit ganska länge så nu känner jag mig lite pigg och lite trött :) Så det känns bättre än att bara vara trött!
Senare idag ska jag träffa han fotografen som kom upp till mig på gatan, remember? Vi ska iallafall prata om en framtida photo shoot. Så det blir spännande!
Det blir mycket tågresebilder nu eftersom jag åker till skolan varje dag. Jag fixade det sista av ögonsminket nyss. Jag har typ blivit en sån som sminkar sig på tåget! Haha

Poppy

Kategori:

Jag ska försöka lägga mig tidigt idag. Haha jag säger typ alltid det. Men jag har varit så trött idag och jag sov värsta konstigt imorse så det är dags att jag börjar gå och lägga mig lite tidigare. Eller så lägger jag mig tidigt idag och kan förhoppnngsvis vara uppe alldeles för länge sen igen ;) haha
Jag tänkte att jag lämnar er idag med denna låt. Jag såg en video någon gång när Mac Miller uppträdde den live. Han kom så långt som till "Wishin' you could be there when I graduate" och sen började han gråta. Så söt! Den handlar om hans farfar :)
Mac Miller - Poppy

Barbie

Kategori:

Jag vet inte varför men jag vill ha ett sånt här skal! Jag är inte så tjejig men jag tycker det skulle vara coolt att ha det här skalet. För övrigt så har jag skapat det själv i photoshop. Men är det någon som vet var man kan hitta ett?
Barbie iPhone case photshoped together by me.

Städar

Kategori:

Just nu håller jag på att storstäda! Eller egentligen är jag snart klar så jag tänkte att jag kunde slänga upp ett litet inlägg :)
Det känns som att jag vårstädar! Det är jätteskönt! Jag har rensat i ett skåo där jag har alla hår- och kroppspridukter. Det var välbehövligt! Sedan har jag bytt plats på en blomma och en lampa! Haha i know, such a big change ;)
Jag var självklart tvungen att look fly när jag städade, så jag har använt The Hundreds kepsen hela tiden. Detta betyder att jag har dammsugit, piskat mattor och skrubbat golvet i keps! Haha nåt måste man använda för att pigga upp en när man städar!
Har bara på mig mascara och läppstift (som typ är helt borta haha). Eller asså jag har ju foundation och sånt också, jag gissar att "bara" i min värld betyder "inte ögonskugga" ;)

Rött läppstift

Kategori:

Idag har jag på mig rött läppstift! Satte på mig det på tåget så jag vet inte hur det ser ut riktigt haha. Men det känns bra att ha roligt smink på mig. Jag har så dålig klädinspiration på morgonen så då är det bra att sminka sig lite extra. Då känner man sig lite mindre rutten haha.

#STUPiDFACEDD

Kategori:

Det här är värsta bra party song för white people. ;) haha
Wallpaper - #STUPiDFACEDD
Whiteboy wasted hahahaha. Det värsta är att man förstår precis vad han menar! Men basen är värsta bra! :)
Vad är det med folk och mörka röster? Detsamma gäller ju Tyler, the Creator. Hans röst är helt oväntad! I Yonkersvideon ser han värsta snäll ut och från ingenstans har han mörkaste rösten. Jag tycker det är likadant med den här killen! Jag kanske e bara är en dålig voice guesser haha.

Äntligen!

Kategori:

Dansen var jätterolig idag! Det har varit så jobbigt de senaste gångerna eftersom jag har så svårt att ta koreografi. Men idag gick vi igenom gamla grejer så då kunde jag äntligen få lära mig dem ordentligt! På min sida av rummet var jag t.o.m. en av de bästa på att komma ihåg koreografin! Jag e värsta stolt! Haha
Bild från tidigare idag. Jag tror inte ni vill se mitt svettiga jag ;) haha

On the go

Kategori:

Nu är jag på väg till Stockholm för att gå på dansen. Köpte med mig en massa mat på vägen för jag e hungrig nu och jag vet hur hungrig jag blir efteråt! Så jag är en sån som planerar i förväg idag, det är spännande ;) haha

I skolan

Kategori:

Sitter just nu i skolan och diskuterar lycka och sånt. Det är ett projekt vi har och vi har drivit det mot lycka-hållet men har inte riktigt kommit på exakt vad vi vill göra. Men det är iallafall ett roligt ämne så jag e nöjd ^^

 

Sleepytime soon

Kategori:

Jag ska idag försöka mig på att vrida tillbaka dygnet och sova lite. Det kommer bli spännande! haha Det är så svårt när man väl har börjat att vara uppe till 1, 2, 3, 4, 7...... att gå och lägga sig typ 11. Det känns som att kvällen inte ens har börjat då ju! Men ska jag sluta komma lite försent till skolan varje dag så gäller det att step my sleeping-game up! Haha vad det nu är!
Här kommer ännu en bild från igår. Haha lite skum, men ni får den ändå ;)

Party pics

Kategori:

Eftersom jag var så överambitös igår och dokumenterade typ ALLT så finns det ju självklart foton från festen jag var på också. För att liva upp det hela så var vi tvungna att pull out our most fabulous poses ;) haha
I love this photo! She looks hot!!

Black Milk Clothing

Kategori:

Jag gillar verkligen Black Milk Clothings grejer. Tyvärr äger jag ingenting av det så jag vet inget om kvalitet eller så men de har väldigt coola grejer!
Det här är några av de grejer jag skulle vilja äga av dem men det finns en massa andra coola grejer! Det finns tights med muskulatur på och jääättesnygga baddräkter med allt från renar till maneter på. Kolla in dem här.

Sminket igår

Kategori:

Det här var tydligen den enda bilden jag tog på mitt smink igår...Det är iallafall en väldigt klarblå färg och så har jag lagt en djupare blå i the crease för att ge det lite fler dimensioner. Jag grundar typ alltid med en hudfärgad ögonskugga och sen blir det oftast att jag bara lämnar ögonlocket rent där jag vill att det ska vara ljust. På det sättet kan man köra ganska hårt med färger men ändå behålla en lite naturlig känsla tycker jag. Det är lätt att det kan bli lite mörkt annars om man inte har någon färg som passar som är väldigt ljus. Plus att om man kör på blått kanske man ska vara lite försiktigt med en ljusblå. Det kanske bara är jag men jag har inte så positiva minnen av ljusblå ögonskugga från när jag var liten haha. Det känns lite Frida-tidning typ haha. Jag vet inte varför jag känner så för jag tror säkert att man kan få till otroligt snygga ljusblåa sminkningar! Har du en på lager så holla @ me!

Outfit

Kategori:

Sorry jag trodde jag skulle ha tid igår att lägga upp min outfit men det hade jag inte... Så nu får ni ett fult och konstigt kollage istället! haha
Solglasögon - Oakley, Halsduk - Scorett, Tröja - Second Hand, Shorts - Second Hand, Skor - Nike Air Force One
Jag var överambitiös igår och fotade typ allt jag gjorde hela dagen så mer dokumentation kommer upp senare idag!

Party time

Kategori:

Just nu sitter jag på en fest och dricker bål. Det är trevligt!
Jag sitter och funderar på vilken låt jag skulle sätta på om jag fick välja bara en låt. Det är typ svårt att välja! Men om jag får chansen så hoppas jag att det uppenbarar sig vilket det perfekta valet skulle va!
Jag bad min kompis göra en bra party pose och detta är vad jag fick ;)

Middag

Kategori:

Nu är jag på födelsedagsmiddag! Jag är så hungrig och allt luktar och ser väldigt gott ut så jag är excited! Haha

Kreativitet

Kategori:

Idag har jag jobbat kreativt hela dagen ute i solen! Det har varit fantastiskt roligt! Det som har tillverkats är en stenmobil. Stenarna kommer från Öland och vi sågade av en bit från ett nedhugget träd för att ha som utgångspunkt. Tur att man har en pappa som är händig! Haha
Detta blev resultatet men jag lägger upp bilder från idag lite senare!

Loud

Kategori:

Mac Miller - Loud
Denna släpptes igår.
Jag älskar hur han har anpassat sig efter hur värslden ser ut nuförtiden. Haha det låter så filosofiskt. Men seriöst, det går att ladda ner låten gratis. Man behöver inte köpa den, man behöer inte anstränga sig värsta mycket för att hitta den, det är bara att trycka på en knapp. Eftersom jag läser medieteknik är detta något jag tänker på haha. Det är så det blir i framtiden och det är så det ska vara. Internet är till för delning och artisterna får helt enkelt hitta nya sätt att tjäna pengar på, adjust and be creative people. Mac miller is one smart dude.

Teckning

Kategori:

Medan jag lyssnade på WZRD igår så ritade jag lite. Jag orkade inte riktigt göra klart men såhär långt kom jag iallafall.
Kid Cudi - Where Did You Sleep Last Night?
Love this song!

WZRD

Kategori:

Kid Cudis nya album WZRD är awesome! Det är riktigt bra! Det tar en liten stund att vänja sig men låtarna är riktigt bra. Det finns typ en röd tråd mellan dem men ändå inte. De är alla ganska skumma men de rör en på olika sätt. I really like it! Jag tror att dessa 2 är mina favoritlåtar just nu.
Kid Cudi - Upper Room

Kid Cudi - Teleport 2 me, Jaime

Snyggt album cover också! Provocerande, retro och modernt. Well done Mr. Designer.

Nytt

Kategori:

Jag kunde inte låta bli att rita lite på mig själv igen.

Snoop Dogg

Kategori:

Hahahahahahaha! This is toooo awesome! Det bästa är att det är så fel samtidigt! Och han ser så nöjd ut!

Memories

Kategori:

Kommer ni ihår när jag hade det här håret? Haha på mig låter det som att det var värsta länge sen, det va mindre än en vecka sen. Men det känns som länge sen!
Jag kommer typ inte ihåg hur det här håret kändes. Asså jag tror det är nåt fel på mig! haha
Jag saknar den här färgen:
Den har bleknat värsta mycket.... Nu ser jag typ bara askblond ut.

It's back!

Kategori:

The gifs are back people! haha
Denn är från i onsdags när jag inte orkade gå och lägga mig. Jag ska försöka hitta på roligare gifar snart! Men I just looove that tattoo! haha

Tidig

Kategori:

Jag är tidig i skolan! Det har inte hänt på ... ja ett tag haha. Det är typ trevligt att sitta här och lyssna på musik bara :) inte för att jag riktigt kan höra det, men det är tyst och mysigt här.
Känner mig ganska trött, jag måste lära mig att för det första gå och lägga mig! Och sen även att orka göra roligare smink tidigt på morgonen! Haha

Bicycle shorts

Kategori:

Jag tror att dessa är för killar. Men är det fel att jag vill ha dem?
Jeremy Scott for Adidas - Star and Stripe shorts
They're so beautiful!
På riktigt, Jeremy Scott är ett geni! Jag vill ha på mig allt han gör. Grejen är att allt han gör är så fult att det blir snyggt. Det är så coolt och originellt. Åh jag vill verkligen ha dessa... Tänk om jag hade shortsen tillsammans med dessa;
Jeffrey Campbell - Tardy
Åh mitt liv skulle vara complete! haha

Faded

Kategori:

I love this song now! Det är låten som var i dansvideon som jag la upp förut. Nu är det typ den enda låten jag vill lyssna på haha.
Tyga ft Lil Wayne - Faded
Det är beatet som är så himla bra!
Igår precis innan New Boyz gick på spelade de den här låten som typ "hype song". Det var typ ingen som hade hört låten dock! Typ där jag stod var jag den enda som blev excited! haha Swedes suck! Jag hade liksom hört den första gången typ samma dag XD

New Boyz outfit

Kategori:

Såhär såg jag ut igår.
Gul ögonskugga, rosa läppar, silvriga naglar (klistermärken köpta på Kicks). Jag älskar det som är ritat på min hand. Tack Kia!!
Tröjan är second hand från killavdelningen. Klippte av den i midjan. Okej inte jag, jag fick lite hjälp ;) haha.
Tights från American Apparel.
Jag vill verkligen göra en hennatatuering! Säg till om ni vet något ställe man kan göra det på i Stockholm!

New Boyz

Kategori:

Såg New Boyz på PURE igår. It was fun. Well kinda fun haha.
New Boyz var faktiskt inte så bra... Asså fine, deras uppträdande var väl helt okej men de var ganska borta if you know what i mean. Så jag vet inte, deras uppträdande va inte awesooome liksom haha. Och de spelade inte I Don't Care which is one of my favourite songs... Så jag hatar dem lite för det ;) Men det var ändå kul att vara där och Legacy gick ut i publiken for a while och stod typ 10cm ifrån mig. That was cool! haha
Det som typ var mest konstigt var att typ ingen kunde deras låtar! Asså alla kunde kanske en låt och resten var okända för dem. Det verkade så iallafall men vad vet jag :P Så jag tyckte lite synd om dem då. För det var inte så mycket folk där heller... Men de uppträdde ju inte så länge så i guess they don't care haha.
Min outfit kommer upp lite senare men så länge får ni lyssna på I Don't Care som plåster på såren.
New Boyz - I Don't Care
"Ever been to that space museum? Well my dick's just like that telescope" haha so great.