jungletree

Nytt nagellack

Kategori:

Nu har jag äntligen skaffat silvernaglar! Jag är på väg till New Boyz konserten and i'm excited! Så jag tänkte att de här naglarna var perfekta för idag!

Ian Eastwood

Kategori:

Holy shit!!!!! Okay I was not prepared for the greatness in this video. Jag är typ chockad hahaha.
Ian Eastwood | Kubskoutz | Tyga - Faded
Wow jag måste kolla igen!

More normal

Kategori:

Mitt hår ser mer normalt ut idag när det inte är kombinerat med sminket från igår haha. Dock har jag typ turkos/blå ögonskugga på mig men det syns inte så mycket här.
Asså på de här bilderna ser jag mest bara askblond ut. Skumt! Det är mer rosa i verkligheten.
Jag gillar det korta på vänster sida dock. Det är coolt. Nästa frisyr kanske blir en kombination av det och min förra frisyr. Jag saknar min förra frisyr lite... Jag ser så snäll ut i sned lugg. I wanna look more cool ;)

Greatness

Kategori:

Aaaah Svansjön var så bra!! Jag grät nästan lite i slutet haha. Det som är så roligt med den är att man i första akten tänker "Shit det här är såå bra!" och så blir det bara bättre och bättre för varje akt! Liksom det blir more intense, better dancing, more drama, cooler story, everything. Åhh jag är så glad att jag har sett den! Nu vill jag bara dansa balett haha.
Random clip from Swanlake haha
Det är inte denna scenen men när de träffas första gången och fall in love, det var såååå bra idag! That was like sex on the dancefloor; the ballet version! It was so hot! Och de var värsta passionate och cool! I LOVED it! Haha jag vill se den igen!
Btw, jag försökte uppdatera på Operan men det gick inte! Jag fattar inte! Blogg appen till iPhone är inte så bra....

Svansjön

Kategori:

Sitter och väntar på att se baletten Svansjön på Operan! Exciting!! Jag har sett den en gång förut men nu sitter vi längre bort så jag tror att det kommer bli som en ny upplevelse. Hur dom är den ju så bra att det liksom inte spelar någon roll haha.

On the street

Kategori:

I fredags kom en kille upp randomly och frågade on han fick ta kort på mig. So I was like, yeah ofcourse! ;) haha
Here are the photos.
My eyes look really ...... scary? haha I don't know!
Ni hittar hans blogg här.

Klippt och klart

Kategori:

Nu är jag äntligen hemma! Jag har varit där i 11 timmar idag... That's craaay! Men jag fick en massa produkter och mitt hår blev coolt :) Jag ser dock väldigt trött ut. Mostly because I am haha. Men jag tänkte att jag ändå skulle visa hur jag ser ut just nu.
I'm so gonna do this makeup again! Det är värsta fint! Jag ser dock ganska mycket ur som en docka, vilket är lite läskigt. Men det blir coolt till håret! :)
Han killen som did my makeup har tydligen även sminkat killarna i Gossip Girl ;) That was cool to hear!

Klar!

Kategori:

Nu är jag klar :) Det enda de har gjort är att färga mina rötter xD det tog två timmar haha! Jag gör det liksom själv på 1 timme. Men medan jag väntade fick jag äta en massa godis, chips, ostbågar och frukt, så jag klagar inte ;) Jag ska tillbaka imorgon så fixar de resten :) Det blir spännande att se vad jag får för det vet jag fortfarande inte!

Hårmodell

Kategori:

Nu ska jag iväg och bli färgad inför visningen imorgon :) Det blir spännande att se vad jag får för färg! När håret är klart imorgon så tar jag bilder så får ni se!
En gammal goding ;) hahah jag använder gamla uttryck xD

Jobb

Kategori:

Jag har jobbat typ hela dan! Det är roligt, det var länge sen jag gjode hemsidor känns det som. Denna ska typ vara klar på måndag så det blir en heldag idag. Hoppas hinna typ klart iallafall. Imorgon ska jag nämligen vara hårmodell :) Det ska bli jättekul! Jag slänger upp bilder sen när håret är klart :)
If I was gangsta.
Haha varför tar jag så skumma bilder på mig själv? Värsta ful! xD

Oh Gee La Freestyle

Kategori:

Jag hade ingen aning om att denna låt hade en video heller! Sure, it kinda sucks haha. But still, the song is gooood!
Wiz Khalifa ft Lola Monroe & Juicy J - Of Gee La Freestyle

Stay Schemin'

Kategori:

Jag har haft den här låten i min New-lista på ipoden ett tag nu. Jag kan liksom inte riktigt ta bort den därifrån för den är fortfarande bra! haha Och nu finns det en video. Didn't know, but she's hot!
Lola Monroe - Stay Schemin'

Intentional?

Kategori:

Godmorgon!
Jag sover typ ingenting nu för tiden har jag märkt! Somnade typ 3 och vaknade nyss... I like it! haha
Så jag kollade på lookbook och hittade denna.
Kolla rubriken. Asså är det med flit hon har skrivit horse tro? Men jag ser ingen koppling till hästar! haha I think she just misunderstood the lyrics of that song, really badly! hahahaha Värsta rolig om någon hade gjort en song om en häst som inte är ett hem!
I hennes värld måste texten va såhär:
A room is a still a room
Even when there's nothin' there but gloom
But a room is not a house
And a horse is not a home
When the two of us are far apart
And one of us has a broken heart
Haha that's one random ass song then! xD

Mac Miller Interview

Kategori:

Ja vet inte om någon kan ha missat det vid det här laget men jag säger det ändå, I'm a HUGE Mac Miller fan! Här är en random video med honom. Just because :) He's so gone! haha
Mac Miller Interview

All because of Ellen

Kategori:

Taylos Swift och Zac Efron var på Ellen och sjöng denna låt. Värsta bra ju! I loved it! haha

Snap Back

Kategori:

This song is ill!! Bra användning av ett gangsta ord, right? ;) haha
Mac Miller - Snap Back
En gammal låt från The Jukebox. Jag tycker hans grafiska profil har förändrats till det bättre. Det var mer mainstream förut. Nu känns hans grafiska material mycket mer artsy och speciellt. Det känns som att han sticker ut lite mer nu!
2009

2011

Tardy Fab

Kategori:

Det finns inga ord. Too awesome and beautiful. Jag vill ha dem! De skulle passa till allt! Undra vilken storlek jag har....

Awesome kid!

Kategori:

I have never seen the show Moderna Family but appearently there are some funny people there! Jag vet att Sofia Vergara är med. Har du inte sett henne, kolla när hon är på Ellen. So funny! Den här killen är tydligen också med i den serien och han är fantastisk!
So confident, funny and smart for only being 13!
"It was a really hard time in my life" hahaha!

Looks like a hit

Kategori:

Det verkar som att min illustration av Mac Miller blev en hit! ;) haha
Min Tumlbr hittar ni här.

23 feb 12

Kategori:

Hela min dag har typ gått åt till att göra den där illustrationen haha. Det tog typ 4 timmar att göra.. Kanske 5.. Jag kollade inte riktigt på klockan. Men det var värt det för det var roligt! Självklart hade jag bara på Mac Millers musik medan jag skapade den också så nu känns det typ konstigt att lyssna på någon annan!
Mac Miller - Senior Skip Day
Här får ni även en helt random bild utan sammanhang.
Så skulle jag se ut om mitt ena öga var en kaka.....? haha Rättare sagt ett Bragokex med chokladöverdrag!

Mac Miller Illustration

Kategori:

Gjorde precis denna.
Jag vet inte om jag är nöjd... Men den får se ut såhär så länge!

The Hundreds

Kategori:

I did the craziest thing. Jag köpte en keps online. En 5 panel. Som jag aldrig har provat. Jag använder inte ens keps! haha
Men den va så snygg så jag kunde inte låta bli! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om mig själv med den... Men den e typ cool. So I like it. Svårt att ta bilder dock med webbkamera....... Det blir ju så mycket skuggor med keps. Så jag gjorde lite crazy editing ;)
Ja, jag tog kort medans jag pratade med mamma.

Såhär ser den ut;
Så, vad tycks?

Get Up

Kategori:

Mac Miller - Get Up
I love this video! Början är så bra! Asså när låten börjar. Det är något med alla hans videor som känns så ... jag vet inte vad jag ska kalla det .... personligt? Han musik blir också mer personlig. Best Day Ever Mixtape var inte alls lika personlig som Blue Slide Park. Och han har börjat bli så personlig på Twitter!
Jag tror att det är det jag gillar med musik. Artisterna bara lämnar ut sig, helt öppet och låter oss tycka vad vi vill. De berättar sina innersta tankar för hela världen helt utan problem. Something to strive for I think!
Most Dope!

Dagens

Kategori:

Idag har jag sett ut såhär;
Jag är värsta bra på att se rädd ut! haha
Sminket är typ detsamma som jag hade en annan gång. Jag har grundat med beige, sen lagt en ganska mörkbrun glittrig ögonskugga i the crease och rundat av den i slutet av ögat. Sen fyllde jag i lite längst ut i kanterna med en matt mörkbrun bara för att ge det lite extra djup. Läppstiftet är Maybelline Fatal Red (530).
Jag tyckte att det jag hade på mig var så tråkigt så jag valde att pigga upp det med an massa smycken. Halsbandet är kedjan från Carlings som jag tjatar om. Blåa ringen från H&M, krokodilen från Åhléns och silver ringen från Accent. Tröjan är från Urban Outfitters :) Och självklart den obligatoriska mössan haha. Jag ska dock vara hårmodell på söndag och måndag så då kan jag äntligen sluta ha mössa på mig hela tiden! haha

Late night makeup session

Kategori:

Ofta på kvällen, innan jag ska tvätta bort sminket, sminkar jag mig ännu mer. Jag tycker det är ett så bra tillfälle att öva nya sminkgrejer på eftersom allt redan är klart och man vet att man inte ska gå ut haha. Det som jag gjorde igårkväll såg så skumt ut i verkligheten! Asså waaay too much! Men det blev bra på bild!
Haha inte för att det inte ser crazy ut här iof.....

Skor jag vill ha

Kategori:

Åh skor. Man kan aldrig få nog av skor tror jag. Så fort jag köper några jag vill ha så tänker jag "Bra nu kommer jag vara nöjd ett tag". Men nej! Då hittar man några andra man vill ha!
Dr. Martens är klassiker. Såna måste man ju liksom bara ha  ;) Och Jeffrey Campbells Tardy är snygga i alla färger!! Jag visade de röda förut. Visst jag vill ha de röda, men dessa skulle göra mig lika glad! Så snygg sko!

Iggy Azalea

Kategori:

This girl is so thug! Hon ser värsta snäll ut, sen är hon värsta gangsta från ingenstans! haha
Iggy Azalea ft. YG 400 - D.R.U.G.S

Totally hot! L O V E her hair!

Kreayshawn

Kategori:

Den här låten har fastnat!
Kreayshawn - Bumpin Bumpin
Hon är rolig! Doing her own thing, verkligen haha. Och alla hatar han som dansar bakom henne in the club. Han är värsta rolig att kolla på! Tips! haha

Outfit

Kategori:


Mössa - The Hundreds, Jeansjacka - Levi's, Skjorta - Second Hand, Shorts - BikBok, Kedja - Carlings
Såhär har jag sett ut idag. Jag har börjat älska kedjan igen. Jag gjorde det i sommar också och nu är den tillbaka! haha
Det bästa är att det ser jättestökigt ut i bakgrunden. It's not, really. Bara precis där ;)

Red eyeshadow - Again

Kategori:

Jag kunde inte låta bli att lägga röd ögonskugga igen. Asså grejen är att jag inte tycker att det är så snyggt haha. Men det är coolt och är roligt liksom. Det är lite annorlunda vilket är roligt. Och så matchade det min skjorta, så jag tänkte, varför inte?
Och förmodligen som svar på din fråga; Ja, jag har typ alltid mössa på mig.

Filip Ristic

Kategori:

This is some awesome dancing Mr. Ristic. haha
Michael Jackson - Thriller is the song, right? haha
Update: The name of the song is NOT thriller....

Aaron

Kategori:


Paul Kalkbrenner - Aaron
Den här låten bara kom på imorse när jag lyssnade på musik. Så bra! Jag har aldrig hört den förut haha. Det bästa är att det var en kille som heter Aron som la in Paul Kalkbrenner på min iPod! Väldigt passande med tanke på låtens namn, don't you think? ;) haha

AMEN!

Kategori:

Hittade denna kommentar på Mac Miller - Donald Trump på Youtube. So true! haha

Jobbdag

Kategori:

Godmorgon!
Nu när denna kurs typ är slut har jag ledigt resten av veckan. Då är det dags att ta itu med an massa jobb som jag har liggandes. Skönt att få det ur vägen!
Jag ska försöka att inte bli distraherad av tatueringar på vägen haha. Det är värsta svårt dock! Jag ritade nyss ännu en på mig men den blev inte så bra... Min penna börjar redan ta slut... Värsta snabbt! Det känns som att det här blir en dyr hobby om det fortsätter såhär haha
Det bästa med denna bild är att färgen på läpparna är den riktiga. Not tampered with in Photoshop :) Dock är resten gjort svartvitt  :)

Ssshh....

Kategori:

Jag vill göra en hennatatuering! Då kanske jag blir av med min plötsliga tattoo-fetisch! haha Jag vet inte vad som har flugit i mig.
Är det någon som vet var man kan göra hennatatueringar i Stockholm? Jag vill göra så mycket saker och det är svårt att rita med vänsterhanden... Har ingen snygg plats kvar på vänsterhanden... haha

Diamonds

Kategori:

Jag förstår er som tatuerar er på riktigt, när man väl har börjat går det inte att sluta!

Tumblr

Kategori:

Jag har skaffat Tumblr. Ni hittar mig här.
Då får ni mycket mer av detta ;)

Ifyllt och klart!

Kategori:

Här får ni även en bild på mina naglar. Fixade dem igår. Nagellacket är från H&M. Sen har jag små klistermärken på ringfingrarna föreställande typ blommor. Denna information skulle vara mycket mer intressant om ni faktiskt kunde se det, jag vet haha
Eftersom jag bara använder penna så åker färgen ut i huden... Därför är vissa bokstäver lite konstiga... Något tips på vad man kan använda istället? :)

Element of surprise

Kategori:

Haha jag vet inte vad detta är! Men såhär ser jag ut idag.
Väst - H&M, Tröja - Secondhand, Mössa - The Hundreds, Halsband - Fått av mamma
Tentan gick bra idag :) Den var tråkig eftersom den var EXAKT som exempeltentan vi fått... Så jag känner mig lite otillfredsställd... Så nu ska jag gå och köpa en svart penna så att jag kan "tatuera" mig lite till! haha

Hands on the wheel

Kategori:

Schoolboy Q ft A$AP Rocky - Hands on the wheel
Freaking genious song! Love it!

Tenta!

Kategori:

Idag är det tenta! Önska mig lycka till!
Jag bombar er med gif-bilder! I love them! Jag ska göra en bra snart dock. Men tänkte slänga ut den som jag har gjort bara för att :)
Oroa er inte, jag har fler från den dagen ;) hahaha

Pluggdag

Kategori:

Jag har typ pluggat idag. Jag gjorde det imorse tills jag insåg att jag typ redan kunde allt... Så då gjorde jag annat istället haha. Nu tänkte jag dock läsa lite igen bara för att bli lite säkrare :) Jag hoppas dock på det bästa! Så oklara instruktioner! Så lets hope att jag inte har pluggat heeelt fel! haha
Ännu ett exempel på vad jag ritade på mig själv igår haha

DJ Earworm

Kategori:

Det här ett roligt sätt att se tillbaka på musikåret 2011!
DJ Earworm - World Go Boom

Kisses 2

Kategori:

Godmorgon!
Mitt andra försök! Better? I dont know... Gif är verkligen kul dock! haha

Outfit

Kategori:

Woow jag tar dåliga bilder.. Kunde dock inte bara låta denna outfit slide. So here you go :)
Mössa, Tröja - Urban Outfitters Shorts - BikBok Kedja - Carlings

Most Dope

Kategori:


Jag hade tråkigt... Jag vet inte varför det verkade som en bra ide men it totally did! Jag måste sluta älska Mac Miller så mycket tror jag haha. Dock har han fulaste men bästa tatueringen!
Min är lite mer stilren ;) Note to self; Det är otroligt skumt att spegelvända bilder på sig själv!
ps. Mine is not a tattoo, its made in pen. Thank god! haha

Bra smink!

Kategori:

Jag lyckades bra med mitt smink idag! :)
Jag la mörkaste sminket längst in för jag tror jag har kommit på att jag har lite wide set eyes (kolla Goss Makeup Artists video här). Worked like a charm! Jag är jättenöjd med sminket idag! Sen är det liquid eyeli

Pay it forward

Kategori:

Jag handlar väldigt mycket second hand. Men när jag tröttnar på plaggen är det tid för någon annan att njuta av dem. Så då åker de tillbaka till loppisar. Har precis gjort en stor utrensning i garderoben som ni kan se på bilderna. Jag la allt i en resväska för att kunna transportera det haha
Hahaha jag undrar också om jag e crazy.....

Kisses

Kategori:

Hahaha jag ville bara prova hur det skulle se ut. Det är värsta svårt att ta 3 kort så att det ser ut som att man rör sig! Och jag gillar hur Rihanna rör sig i bakgrunden! Men fler såna här kommer definitivt i framtiden! Love it!

One Direction

Kategori:

One Directions fans har invarderat Twitter så jag tänkte att jag va tvungen att se what all the fuzz was about.
One Direction - What Makes You Beautiful
This might be the worst story ever, the worst moves ever and most awkward over-all video ever. I love it!!! Först tittade jag bara för att jag tyckte att det var roligt men hur pinsamt det var. Liksom låten..... Everything! Ny har jag lyssnat för mycket! Jag gillar den! haha It makes me smile and it's really catchy!
Bara en fråga, why all the touching?? Asså de rör varandra varannan sekund! haha

Bästa TT ever?

Kategori:

Jag tror iallafall att denna Twitter Trend minst är top 10!
Kolla första och sista
Asså det finns så många roliga filmtitlar under #ReplaceFilmTitlesWithVagina!! Och den som kom på den med Harry Potter, hats off to you!

Dancing on Ellen

Kategori:

Hahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!
That girl is crazy!!!! I almost cried!!!! Hahaha det bästa är att Channing Tatum typ inte alls visste vad han skulle göra! Han blev ju typ raped! Hahaha

Colorful

Kategori:

Åh så mycket färg! Det är fantastiskt! Det är måste jag prova någon gång! Jag har just nu lite svårt att komma på nån gång man skulle kunna använda det... Men det löser sig nog ;)

Missed calls trailer

Kategori:

Mac Miller - Missed Calls Trailer
I can't wait for this video!!! En av d bästa låtarna på hans album Blue Slide Park. Jag har nördat den här låten så mycket... Så nu vill jag verkligen ha videon! Jag älskar the shot from the mountain när de går på stranden. So sweet and pretty! Och han keps när de står på balkongen. Damn! Haha just had to get that in there.

Goss Makeup Artist

Kategori:

Har jag berättat om honom? Jag tror inte det... Har jag det så, too bad for you, here i go again!
Most amazing makeup guru on Youtube! Better than Michella Phan! There I said it!
Goss Makeup Artist fick mig så intresserad av smink och han är snäll och rolig. He's everything you want in a Youtuber and more! Kolla alla hans videor! They're awesome! Det här är de två som hooked me from the beginning. Men seriöst så är typ alla bra.

Landshark

Kategori:

Tooo epic and awesome!!!
Jenna Marbles - Landshark

Too cold

Kategori:

Såhär ser jag ut idag. Om det var sol ute haha. Och jag måste självklart sätta på mig mer kläder för att det är kallt ute haha Men jag längtar till våren! So tribute to that!
Jeans - Cheap Monday, Crop Top - H&M, Väst(grå) - JC, Jeansväst - H&M, Solglasögon - Oakley, Mössa - The Hundreds
Läppstift - Maybelline (Pink Punch, no 175)
Det går inte riktigt att se eftersom bilderna är såååååå ljusa men Jag har även rosa ögonskugga. Tyckte att det skulle vara trevligt att vara lite tjejig idag :) Iallafall i ansiktet haha. Det här läppstiftet är mer Barbie-rosa än det jag hade igår och jag tycker bättre om den färgen. Den skiftar inte i guld som den andra. Dock håller den från Dior fantasktiskt bra! Maybelline har inte riktigt samma kvalitet, men ett trevligare pris!

Tardy

Kategori:

Jag är inte värsta Jeffrey Campbell fanatikern även om jag tycker att han har gjort mååånga snygga skor. Dock kan jag inte släppa dessa! Jag dör alltid lite inombords när jag kommer på at jag inte äger dem...
Jeffrey Campbell Tardy
Så snygga! Och skulle passa till allt! Och man kan ha dem hela tiden! Haha jag vet int evem jag resonerar med. Kanske mig själv? Har du några över så holla @ me!

Simple

Kategori:

Jag har typ blivit värsta intresserad av smink! Att sminka sig på morgonen har nu blivit min favoritsyssla! Det kan kanske ha nååågot att göra med att jag verkligen inte vill plugga retorik... Men nej, smink är kul!
Läppstift: Dior (Dressy Pink 675)
Idag körde jag på en ganska enkel look med bara mascara men ett rött/rosa läppstift. Det är typ mörkrosa med guldskimmer. Trots det guldiga så tycker jag om det :) Och jag har typ gått tillbaka till mitt gamla hår för idag. Bara för att det har blvit så långt att jag inte ser nåt om jag har det nedåt haha.
Och sorry för det dåligt beskurna fotot.... Asså jag är sämst på att fota haha. Särskilt med datorn! Jag borde verkligen investera i en kamera och börja fota! Det värsta är att jag skulle tycka att det var roligt. Så varför gör jag det inte bara? Who knows...

Starships

Kategori:

Nicki Minaj - Starships
Nickis release från hennes nya album som ännu inte är ute. Äkta en sån låt man gillar i en dag typ och sen hatar xD Haha men just nu tycker jag om den! :D

Hemmagjort halsband. Typ...

Kategori:

Idag hade jag på mig min nyckel kedja grej som halsband :) Ni vet en sån kedja man har sin nycklar på? Och sen sätter fast i byxorna och så hänger kedjan typ över benet? Haha jag vet inte ens om jag själv förstår den förklaringen xD
Tyvärr har jag ingen bättre bild. Men jag gillar det! Det kändes coolt haha. Så har du en snygg kedja (min är från Carlings) så släng den runt halsen. Det är inte som att jag har min nycklar i den ändå! ;)

När jag har tråkigt....

Kategori:

...brukar jag ta kort på mig själv. Då händer det att såna här miner kommer fram;
Haha om jag va en uggla skulle jag absolut se ut som på sista bilden! Haha är det sorgligt när man skrattar åt sig själv?

Grammy outfits

Kategori:

Här kommer de outfits från the Grammys som jag tycker är värda att nämna. De flesta för att de var bra och visa bara för att, ja, de bara måste nämnas haha.
Varför känns det som att de både passar ihop och inte på samma gång? haha
Jättesnygg klänning!
Visst, beige och guld är inte riktigt mina färger men när man ser dåhär bra ut så måste man bara vara med! Right?

Ganska blaaah? I dont know. Den säger inte så mycket.. Tyvärr...

Sist men absolut inte minst! What the hell? That's all I have to say....
Bilder från people.com

Performance outfit

Kategori:

Jag lägger upp en liten bildbomb av allas kläder lite senare idag/ikväll. Men här har ni en full front view av vad Rihanna hade på sig när hon uppträdde.
fotot från people.com
She has some abs! Me like!

Grammys

Kategori:

The grammys va igår. Jag har inte så mycket information förutom detta;
Jay-Z och Kanye West- Otis: Best Rap Performance.
Kanye West feat. Kid Cudi & Rihanna - All Of The Lights: Best Rap Song och Best Rap Collaboration. 
Kanye West - My Beautiful Dark Twisted Fantasy: Best Rap Album!
Några välförtjänta segrar, eller vad säger ni?
Rihanna uppträdde också tillsammans med Coldplay(typ). Ni fattar när ni ser. Bra uppträdande från Rihanna! Förutom att jag LOVE the hair (ofc cause I always do) så är hennes klädsel värsta snygg!!! Jag vill också ha den där tröjan! Den satt så bra! Det är inte ofta man hittar såna kläder som sitter så bra. Ofc va säkert henner custom made men ändå haha. Check it out här under iallafall :)
Rihanna - We Found Love (@Grammys)

Lat söndag

Kategori:

Idag har jag verkligen inte gjort någonting! Det har varit värsta skönt :) Jag har iof hängt lite med pappa och myst med hans katt Leo haha. Leo är så mysig! Jag önskar att han bodde med mig!
Random photo med min favoritmössa haha
That will be all. Nu, back to nothing :)

Hållbart

Kategori:

Mitt smink har hållit som ett plåster med superlim! Haha jag har ingen aning om vad det ska betyda. Men det har hållit hela dagen och ser fortfarande likadant ut! Fabulous!
See? Still there!

You can imagine my surprise when I saw it still looked good!

Good Shit!
Hahah jag har för mycket fritid....

Ännu mer!

Kategori:

Glömde ta med den här också :)
Här ser ni liiite bättre. Det är dock snyggare i verkligheten. Men thats life när man inte investerar i en kamera haha
Och när man inte kan få ljus på båda sidor av ansiktet samtidigt... haha

Sephora Blockbuster

Kategori:

Här är kistan! Haha jag tror ni förstår varför jag kallar den kista va?
De två yttersta delarna är ögonskugga, de två våningarna innanför är läppstift/glans grej, saken man drar ut är rouge, penslar (helt okej faktiskt! Inte bra, men okej), kajal och de små fyrkanterna är cream eyeliner. Och jag tycker att det är bra kvalitet på sakerna också! Asså det är inte bästa ever liksom, inte för att jag vet så mycket heller, men med tanke på att den bara kostade 350kr(!!!) så är den fantastisk! Dock slut typ överallt i New York iallafall haha. Så jag gissar att jag inte är den enda som tänker som jag.

Iceprincess

Kategori:

Om jag var isprinsessa skulle jag se ut såhär! It's so bright!
Haha jag tänkte bara visa hur jag sminkat mig idag. Jag håller på att utforska min sminkkista som jag köpte på Sephora i USA. Det är så mycket grejer att det inte går att prova allt! Man jag försöker! Det var förövrigt därifrån ögonskuggan ni såg igår va ifrån också :)
Tyckte att det var roligt med röd ögonskugga. Har haft en liten grej för det ett tag nu så eftersom vi ska fira min syster idag så tyckte jag att dett får vara tillfället i go through with it.
Såhär är det gjort. Inte så fantastiskt. Jag lade en beige färg som grund för att färgerna skulle bli lite klarare. Jag var dock inte så noga när jag applicerade resten, där av ojämnheten haha. Men jag tycker iallfall att det blev fint :) Vad tycker ni? :)

Thinking About You

Kategori:

Frank Ocean - Thinking About You
Väldigt bra låt! Kom in från ingenstans i mitt liv! Justin Bieber och Jaden Smith har gjort en cover på den tillsammans. Sen har även Willow Smith gjort en cover på den haha. Så den är poppis bland kändisarna också ;)

10 Feb 2012

Kategori:

Detta har varit en trevlig dag. Jag har inte gjort så särskilt mycket men jag har haft kul ändå. Kl 9 (på kvällen) fick jag för mig att gå ut och ta en promenad haha. Det var faktiskt skönt även fast det var kallt och det var väldigt avslappnande att få lyssna på så mycket musik. Jag har så mycket bra nu att jag har svårt att välja vad jag ska lyssna på! Lyxproblem!
Såhär såg jag ut innan jag gick ut. När jag kom hem sminkade jag dock ena ögat (random jag vet haha) för att öva upp mina sminkfärdigheter och såhär såg det ut efter lite redigering. Visst, kameran på datorn är bra för att vara på datorn men det kräver lite jobb om man ska få till en bättre bild. Photoshop jobb dvs!
Synd att man inte ser ögat så mycket för det blev coolt. Läpparna älskar jag dock! Men tyvärr ser det bara bra ut på bild haha. Jag har målat så mycket utanför att jag i verkligheten ser ut som en clown typ haha. Men jag är sjukt nöjd men hur det såg ut på bild faktiskt! Inte alls vad jag förväntade mig!
Jag inspirerades av denna bild i både sminkning och redigering.

Yonkers

Kategori:

I think I'm crazy. Förutom att låten är braaaa så gillar jag videon! What the hell? Men den är värsta snyggt filmad! Och cool! Don't judge me though! haha
Tyler the Creator - Yonkers
Tyler the Creator scares the shit out of me! Den här videon är också läskig! Asså man brukar vilja vilja träffa kändisar. If I see this guy though, i'm running the opposite way! haha
Tyler the Creator ft Frank Ocean  - She

Second Hand

Kategori:

Jag älskar att handla second hand! Den här skjortan ingick i det som införskaffades senast jag handlade :)
Jag köpte den mest för de fina detaljerna! Det gör den så mycket roligare!
Nagellacket som jag har på mig är från Urban Outfitters. Jag köpte det i NY och det är fantastiskt! Färgen syns inte så bra där och det går typ inte att fota i dåligt ljus... Men det är iallafall en jättefin lila! Och det var kvalitet på det också! Köpte 2 nagellack för $5 vilket är typ 35 kr haha. Sjukt billigt för så fina nagellack!

Damon Frost

Kategori:

Old video. Det här är liksom min lärare! So cool! Det är den svarta killen :) Den vita killen is not to shabby either! Och tjejerna är värsta bra! Holy crap this is a good battle! Jag kommer ihåg att jag kollade på den för lääänge sen och tänkte "OMG that's soo cool!!". Och nu är han liksom min lärare. That is cool!

Streetfunk

Kategori:

Jag går på streetfunk på danscenter i Stockholm. Damon Frost är läraren och såå duktig! Och klassen är så rolig!!! Asså även fast jag gör fel minst 50% av gångerna så har jag kul! Det känns så rätt att dansa just nu! Det ger mig så himla mycket energi! :D jag är så glad att jag började!
Åh jag vill gå en klass till!
Jag skriver från mobilen men när jag kommer hem lägger jag upp en film på Damon så att ni få se hur fantastisk min lärare är!

Live fast, die young, bad girls do it well

Kategori:

Har ni hört Bad girls? Bra låt och videon var cool! Både Kanye West och Rihanna rekommenderade den på Twitter! Bra för MIA! M.I.A - Bad Girls

Kinderägg

Kategori:

Jag har typ fått en grej för kinderägg... (igen)
Så jag tänkte bara visa sötaste sköldpaddan jag fick i ett ägg igår!

Tal 3

Kategori:

Sitter i skolan och skriver ett tal, jag har precis håller ett och nu är det dags för det sista :) skönt!
Det har faktiskt varit roligt att hålla tal men det är ändå läskigt! Det är liksom nervöst att stå framför 10 pers och hålla
ett tal! Det kändes dock lättare idag än första gången jag höll det. Så det blir tydligen lättare!
Men jag är dock inte säker på om retorik är min grej. Dock har det varit roligt! :)

Rihannas gun

Kategori:

Den här låten är också bra! Jag måste erkänna, jag lyssnade bara på den tack vare namnet xD Men den visade vara riktigt bra! Lyssna på den med bas dock!
Cris Cab feat Mavado & Wyclef - Rihannas gun

Låtarna just nu

Kategori:

Det här är det jag lyssnar på just nu.
Jay Z feat Blue Ivy Carter - Glory
Jay Zs låt till hans nyfödda dotter Blu Ivy Carter. Så söt låt! "Did yoouuu wiggle your hands for her?"
Lil Wayne feat Bruno Mars - Mirror
Jag gillar mest den här låten för att videon är så bra! Den passar låten så bra! Deep lyrics too!

Länge sen!!

Kategori:

Jag är så ledsen för att jag har varit sämst på att skriva! Och när jag började få lust att skriva igen fick jag dåligt samvete för att jag inte hade gjort det på länge att det tog emot! haha
Nu är jag igång igen! Jag lovar att uppdatera er så ofta som möjligt om allting!
Jag är iallafall tillbaka i Sverige sen länge, tyvärr... (A) Men jag har lite foton från resan :)
Nu måste jag första bara springa och hjälpa min mormor! Haha nåt säger mig att det inte är dags att börja blogga än xD
Jag skriver när jag kommer tillbaka!