jungletree

Wine evening

Kategori:

Här kommer lite bilder från igår när vi satt och drack vin. Vi kommer alltid värsta tidigt när vi går ut som vi är alltid typ helt ensamma i någon timme. Mot slutet blev det dock en massa folk och av någon anledning var det då vi började ta kort haha. Vi hade riktigt kul! Av någon anledning fick jag röda ögon på typ alla kort också så I look real cool ;)
Min nya favoritpose - Hamsterface

Satan vilken skillnad det är på kameran fram och kameran bak på iPhone! Luckily we all look so good anyway so the bad quality doesnt affect us ;) haha

Choklad och soffor

Kategori:

Goddag!

Vilken fin dag det är idag. Jag vet, jag säger det typ varje dag men det gör mig glad så jag tänker fortsätta sägs det!

Igår efter födelsedagen gick jag ut och drack lite vin med my friends. Bilder från det kommer upp lite senare idag :)

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att typ vakna och nu är jag på väg till Mio för att kolla på soffor med min mormor. Hon har ju precis flyttat så nu är vi i inredningstagen!

Blev bjuden på hemmagjorda praliner också. Det är min kusin som har gjort den och de var jättegoda! Jag trodde att hon hade köpt den någonstans för de ser så proffsiga ut! Det är två tryfflar, den ena med kardemumma och chili och den andra med salt och mandlar tror jag. Och sen var det någon kaffegrej och den nere till vänster var någon jättegod hallonsmet. Very cool!

Brickan har även min syster gjort. Creative family!

Outfit

Kategori:

Det måste ha varit något fel med http://blogg.se">blogg.se idag för jag försökte ladda upp det förra inlägget sedan kl 12. Värsta irriterande! Men nu hoppas jag att det funkar så jag ska inte klaga :)

Idag firar vi min syster och mina halvsyskons mamma som fyller år. Vi har fått god mat, god tårta och trevligt sällskap. Jag fick nyss lite massage också så nu sitter jag som en säck potatis i fåtöljen.

Såhär ser jag ut idag iallafall :) inte världens mest festliga outfit men jag fick iallafall tillfälle att använda mina shorts! Och ta en bild på min egen rumpa ;) haha

Keps - The Hundreds, Skjorta - Second Hand, Shorts - Egenfixade från Cheap Monday

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2355519/images/2012/pic_200322627.jpg" class="image">

Kosläpp

Kategori:

Det här inlägget vill inte laddas upp! Jag förstår inte varför!!

Jag har varit och sett när kor släpps på bete! Sötaste korna ever! Och det var jättemånga i lastbilen. Och vilket fint väder det är! Idag känns det verkligen som sommar!

Korna blev jätteglada när de fick springa ut på gräset. Vi har pratat i flera år om att gå och se när kor släpps ut och nu anordnades det äntligen i närheten. Rekommenderas starkt att gå och titta!

Starships Video

Kategori:

Videon till Starships kom igår. Jag har tittat på den en gång och det enda jag kommer ihåg från den är her ass. You've never seen it like this. Prepare to be surprised!
Nicki Minaj - Starships
Haha jag är fortfarande förvånad över hennes ass! It's so big! GIGANTIC!! För övrigt ganska intetsägande video.. Passande till låten ;)

D.D.

Kategori:

The Weeknd är perfekt att lyssna på när man känner för slow music. Okej, jag ska inte dölja det faktum att hans låtar år typ sex in a song. Seriosuly, alla låtar är typ sexy songs haha. Men de är även väldigt bra. Väldigt vågat att göra en cover på Michael Jackson också men han lyckas riktigt bra! I really like it!
The Weeknd - D.D.

Goodies

Kategori:

Nu är jag på väg hem från skolan. Det känns typ som att den här veckan har varit jättelång! Det är så skönt att det är långhelg! Då kan jag kanske hinna ikapp med lite arbete och framför allt med sömn! Det kommer förmodligen inte hända dock haha.

Ikväll ska jag gå och titta på mitt gamla lag spela första hemmamatchen i serien. Det ska faktiskt bli kul att se lite fotboll, det känns som att det var jättelänge sen! Typ ett halvår faktisk. Skumt länge!

I skolan fick vi idag goodiebags och kakor! Det är därför man ska gå på högskolan! ;) Bra grejer faktiskt! Jag blev dock gladast över kakorna, de var värsta goda!

Sol!

Kategori:

Det är soligt och varmt ute!!! Eftersom det även är tidigt på morgonen så anser jag att det tyder på att sommaren är på väg! Är det bara jag eller har det här året gått konstigt snabbt? Jag kommer typ inte ihåg vad jag har gjort hittills.

Vi har matte i skolan idag! Jag har saknat det faktiskt. Haha jag låter som värsta nörden men det är något tillfredsställande med att räkna matte tycker jag. Jag har ju läst så mycket matte också så det är skönt att få använd det igen :)

Dagens

Kategori:

Sedan efterrätten åts upp har jag jobbat i skolan, gått hem och försökt jobba men somnat, åkt till min mormor, jobbat och ätit mat. Det känns som att ledighet är jobba nuförtiden. Jag känner mig otroligt viktig ;) haha

Nu sitter jag och försöker fixa hennes internet men windows är så krångligt! Jag har glömt bort hur det funkar och det hjälper inte till alls. Usch och fy för Windows säger jag!

Detta var vad som bjöds på hos min mormor. Pannbiff med potatis, gräddsås, gelé och ättiksgurka. Fantastiskt gott!

Efterrätt

Kategori:

Varje torsdag i skolan ingår det efterrätt när man köper mat. Det är typ den bästa idén någon någonsin haft tycker jag! Plus att det typ alltid är lax som huvudrätt också så det är typ min favoritdag i veckan!
Detta är typ äppelpaj med lite andra frukter, typ hallon och sånt :)
Cred till Cecilia som tog denna bild med Instagram! Jag blir typ sugen på att äta den igen nu.

Posy schmosy

Kategori:

Top of the morning to you!

Jag känner mig jättepositiv idag! Trots att jag e så trött att jag har ont i huvudet och att det inte är så roligt väder. Men jag har en fin kappa på mig som jag köpte i New York (tyvärr har jag inget kort på den men jag kanske kan ta snart), den gör mig iallafall glad :) idag så ska vi typ ha en redovisning i skolan och efter det tror jag att vi bara får jobba på som vanligt. Jag känner hur bloggen flödar av kreativa "vi gör samma sak i skolan varje dag"-inlägg! Haha

Jag har ingen bra bild för idag så jag delar istället med mig av en överdrivet posy picture from a while ago.

Hemma!

Kategori:

Nu är jag äntligen hemma. Jag är helt slut! Och så har jag lite jobb att göra. Men det är bra att jag håller mig sysselsatt!

Min hjärna har typ stängt av för kvällen så jag tänkte att jag bara kan dela med mig av ännu några foton från igår bara för att foton är kul :) och så kan ni få se våra körkortsbilder! Asså vi gör typ samma min och båda ser värsta rädda ut haha usch att man ska ha det där i 10 år!

Lådor och åter lådor

Kategori:

Min mormor flyttar idag och jag ingår såklart i flytteamet. Det är så mycket grejer att packa upp men vi har ändå fått undan väldigt mycket på kort tid. När man dock tycker att köket nästan är komplett och får upp detta märkt kök av flyttgubbarna, då känns det sådär...

Otroligt fin utsikt dock!

Guess who's back???

Kategori:

Jag har äntligen hittat mina glasögon! Jag har letat efter fem i typ 2 veckor, om inte mer t.o.m. Och så hittar jag dem i en jackficka. Jag har saknat dem värsta mycket! Det är mina bästa glasögon :)

Idag står skoljobb som vanligt på schemat och sedan ska jag hjälpa min mormor att flytta. Så jag utfärdar redan nu varning för dålig uppdatering. Men jag ska försöka att lägga upp lite fler bilder från igår. Vi tog självklart några fler på oss själva ;)

Glass i stora lass

Kategori:

Jag väntar nu på tåget för att åka hem :) Rhetoric Slam var riktigt roligt! Det är så modigt av dem att ställa sig där och hålla ett tal inför så många människor! Och en tjej, hon som vann, var jättebra! Hon var både rolig och vältalig! Hon var definitivt den bästa. Men det var en riktigt rolig tävling, jag kan rekommendera att få och se den!

Innan vi gick dit så gick vi och köpte glass. Han killen som vi köpte av var världens snällaste och gjorde värsta fint! Och glassen var så krämig och god! Asså jag har typ aldrig ätit så god glass! Haha vi va alldeles too excited!

Kendrick Lamar 2

Kategori:

Här får ni 3 bra låtar med Kendrick Lamar.
Kendrick Lamar - Ronald Reagan Era

Kendrick Lamar - No Make-Up
Ooooooooch!

Mac Miller ft Kendrick Lamar & Iman Omari - Fight The Feeling
Jag visste inte att Kendrick var med på den här låten! Jag har tyckt att hans vers är värsta bra men liksom inte tänkt på att kolla upp vem det är. Jag älskar när såna här saker sammanfaller, det är värsta coolt! Good choice of featuring people Mac.
Nu ska jag försöka hinna göra en skoluppgift innan jag ger mig ivär till Rhetoric Slam. Ttyl!

No Make-Up

Kategori:

Morgon!

Idag är det skola hela dagen som gäller och sen på kvällen ska jag gå på något sol heter Rhetoric Slam. Det är en tävling i retorik och eftersom jag har läst lite retorik så tror jag att det kommer bli riktigt roligt!

Jag har inte riktigt något intressant att berätta men jag tänkte göra lite mer reklam för Kendrick Lamar. Han är hur bra som helst! Jag har lyssnat på han album Section 80 i två dagar nu och har svårt att lyssna på något annat. Jag ska slänga upp lite låtar sen men det går inte från mobilen. Men det är iallafall ett väldigt bra album!

Btw, jag har ingen aning om hur nagellacket fortfarande kan sitta kvar så bra! haha

Star shorts DIY

Kategori:

Här får ni se mitt senaste projekt!
Före

Efter
I'm the first one to admit min inspiration från Coal n' Terry Vintage! Men kan man få det billigare så varför inte göra det själv right? Plus att det är extra roligt när man gjort det själv!
Shortsen har jag klippt till från några vidbenta Cheap Monday jeans jag köpte på rea för några år sedan. Nitarna är från Punkt Shop och kostar 2kr styck. Jag använde 55 st :)
Can't wait to wear them!

Dans

Kategori:

Dansen nyss var jätterolig!! Vi gjorde lite nytt och jag klarade det ganska bra och sen gick igenom det vi gjorde gör gaska länge sen och jag klarade det värsta bra! Jag är värsta nöjd med mig själv! Det är så skön känsla att bara låta kroppen röra på sig och sen inte behöva tänka. Under vissa delar av koreografin kan jag liksom slappna av och behöver inte tänka :)

Jag har ju precis slutat spela fotboll efter 13 år och idag kändes dansen ibland som när man inte behöver tänka när man spelar fotboll. Jag älskar den känslan! Får nästan lust att spela fotboll nu bara för det haha

Här får ni mitt svettiga jag :)

Idag

Kategori:

Ofta inte det här inlägget var publicerat! Jag skrev det 9 imorse... Ni får det ändå :)

Godmorgon!

Satan vad trött jag är idag... Jag fick inte gå och lägga mig förrän halv 1 igår och när man har sovit dåligt nätterna innan och sen ska upp kl 7 så är det lite tungt... Men jag piggnar säkert till snart :)

Projektledningskursen is going strong och idag går jag från 9 till 4. Jag har inte varit såhär mycket i skolan på hur länge som helst. Jag har typ glömt bort hur det känns! Men det är roligt faktiskt, jag gillar att lära mig intensivt :)

Efter skolan har jag dans och sen en massa jobb att göra. Ska försöka klämma in jobbet under dagen också om det går.

Jag är klar med mitt nitprojekt nu! Så bilder på det kommer upp ikväll bär jag har kommit hem :)

Hittade den här bilden från när jag tvättade sist. Jag har alldeles för mycket jeansplagg! Haha jag kommer nog vara nöjd med alla shorts i sommar men nu undrar jag lite vad jag ska göra med 6 par jeansshorts faktiskt. Men jeans är snyggt så jag klagar inte!

21 Jump Street

Kategori:

Igår på bio såg vi 21 Jump Street. Asså den var jättebra! Jag gillar inte sådana filmer i vanliga fall, det brukar inte vara min sorts humor. Men den här va värsta rolig! Asså jag skrattade typ hela tiden! Jag visste inte ens vad det var vi skulle kolla på så jag hade inga förväntningar överhuvudtaget. Kan ha varit därför jag tyckte att den var så rolig, den liksom överraskade hela tiden. Jag ska sluta prata om det nu så att jag inte förstör för er. Men kolla på den, oväntat bra! :)
21 Jump Street Trailer
Filmen var mycket roligare än trailern ;)

Ekorrbro

Kategori:

Jag sitter hemma hos pappa och dricker te och äter center i lösvikt. Jag gick och la mig sent igår så idag är jag ganska trött. Såna här dagar är det perfekt att bara sitta hemma hos pappa och ta det lugnt och samla krafterna. Jag har även en mysig katt till sällskap :)

Han har jobbat ute i trädgården idag och byggt världens gulligaste grej: en ekorrbro! Så att ekorrarna enkelt kan ta sig över stigen :) Världens bästa uppfinning!

Igår

Kategori:

Jag var verkligen sämst på att uppdatera igår. Och kommer förmodligen vara det idag också...

Vi gick iallafall på bio på Heron City och innan åt vi på pizza hut och sen hade vi typ en timme att döda så då fick vi till spelhallen och körde ett slutspel och ett dansspel. Slutspelet var roligt fast man fick inte spela så länge. Kan ha varit för att vi var sämst haha! Och dansspelet. Vi valde medium som difficulty först... Herregud... Never do that!!! Det var sjukt svårt! Till och med easy var svårt! Novice är det man ska go for när man är ny. Seriously, that shit was hard! Men det var en värsta rolig kväll!


Här får ni lite bilder från igår och så berättar jag mer om filmen sen :) Jag kan säga att den var bra!

Shoppingdag

Kategori:

Hey ya'll!
Sorry för dålig uppdatering idag. Jag har varit i Stockholm hela dagen och shoppat med min syster. Hon fick en ny väska och en kavaj/kappa från Zara som var jättesnygga! Jag själv köpte enbart typ inför ett kommande projekt samt nitar för att avsluta ett annat projekt. Jag är väldigt excited över mina projekt faktiskt! Nitprojektet kommer ni få se snart. Jag har t.o.m. tagit före-bilder den här gången ;) So i'm cool!

Nu ska jag träffa en kompis som bor far away och vi ska äta och gå på bio :) I'll keep you posted on that.

Såhär oskyldig och konstig ser jag ut idag! Haha

Klubbor och mat

Kategori:

Hejsan hoppsan!

Haha jag tror aldrig jag har sagt hejsan hoppsan förut! Jag hoppas att ni njuter av all fantastisk musik jag har delgivit med er idag. Jag längtar tills jag får lyssna på den igen! Jag gillar verkligen Kendrick Lamar. Jag gillar hans sätt att rappa, var bara tvungen att säga det igen.

Idag har jag bara varit i skolan hela dagen, åkte sedan hem till en kompis och nu är vi på en tackfest som Add Gender ordnat i vår ära för att vi gjort deras hemsida. Vi har fått mat, efterrätt, popcorn, klubbor och en massa annat. Vi har jättetrevligt och de har verkligen ett fint kontor.

Jag vet inte vad som står på schemat sen men jag hoppas att det blir något minst lika roligt :)

Det bästa är nog ändå de här klubborna. Vilken nostalgi! Dessa och nötcreme kommer jag nog alltid ha en svag punkt för.

The Weeknd

Kategori:

Är ni redo???
Haha jag är för excited.. Här får ni The Weeknd! You're welcome :)
Den här gången ska jag inte ens undra över hur jag har missat denna artist, jag ska bara vara glad över att jag har hittat honom. Cool musik. Plus att det bara är att hämta den på hans hemsida som ni hittar här. Cool hemsida också!
The Weeknd - Wicked Games

The Weeknd - High For This
Undrar ni varför ni känner igen honom? Han sjunger i Drakes låt Crew Love. He is a very good singer!
Enjoy!

Kendrick Lamar

Kategori:

Good morning y'all!
Idag är en bra musikdag för oss alla. Här får ni en kille som gör riktigt coola låtar. Jag gillar hans sätt att rappa på. Det känns annorlunda och coolt :) Presenting: Kendrick Lamar
Kendrick Lamar - Rigamortis

Kendrick Lamar - Keisha's Song (Her Pain)
Lyssna på texten people! He's a lyrical genius. Asså den här sista låten chockade mig värsta mycket. Det var som att se på film typ fast man på typ 3 minuter fick följa med på en väldigt lång resa. Greatness.
Om du redan känner till honom, good for you! But I'm so catching up! ;)
Senare idag kommer det upp ännu en artist! You should get excited for it cause he good. Ni känner förmodligen igen honom för han har featured på en låt som ni nog hört. Getting curious? Good!

Blommor

Kategori:

Nu har jag tränat och duschat och ätit en banan. Jag måste äta nåt ordentligt men jag har typ inget hemma... Någon som har något förslag till stunder som denna?
När jag var på väg hem tidigare idag möttes jag av ett hav av blommor på gräsmattorna! Vad snabbt de har kommit upp och slagit ut! Det är typ bara som stora mattor av blått som finns överallt. Nu känns det ju riktigt vårigt! Det här var bara ett ställe. Såg en massa fler när jag åkte bil.
Åh bilden får mig bara att vilja sätta på mig jeansshorts och gå ut och sola, äta mjukglass, åka skateboard, vara somrig, någonting! Ååååhh vad jag längtar till sommaren!!

Hemåt

Kategori:

Nu är jag på väg hemåt! Det har varit en rolig dag i skolan men jag är ändå trött. Jag har spenderat dagen med att undersöka färger. Jag har kollat på hemsidor som tar upp liknande saker som vår kommer att göra typ (vissa har typ inget koppling alls haha) och så har jag plockat ut alla färger de använder och delat upp det i kategorier. Sedan har jag läst på om färgers betydelse. Så mycket färg för mig idag! Och så har jag på mig svart och vitt haha.

Den här minen representerar typ inte alls mitt humör just nu men det var så det fick bli! Nu ska jag iallafall gå hem
och göra mig redo för träning. En bas gympa står på schemat. Jag hade hellre tagit något jobbigare men det var så sent så då får man anpassa sig. Jag behöver typ bara bli av med energi så vad som helst funkar!

Happy pill

Kategori:

Mac Miller får mig alltid på bra humör! Asså jag kan känna mig trött eller ledsen eller bara allmänt inte på humör och så hör jag hans röst och så känns allt bättre igen! Liksom det han säger får mig att le, jag tycker det han säger när han larvar sig är jätteroligt och hans röst gör mig typ lugn. I just love him!
Mac Miller - People Under The Stairs

Mac Miller - I Love Life, Thank You
Hahaha lyssna i slutet! Från typ 3.05. He's so silly! I love it!

Grafitti

Kategori:

God morgon! Vilken fin dag det är idag! Jag har av någon anledning fortfarande en varm jacka, halsduk och mössa. Det är av vana jag tar på mig det på morgonen så jag måste nog börja tänka lite mer när jag klär på mig. Idag känns det ju som vår igen!

Igår gick jag ut på en kvällspromenad efter att jag hade löst språkproblemet på hemsidan. Jag försöker att gå en ny väg varje gång och samtidigt undvika alla läskiga ställen. Så den här gången gick jag vägen förbi den här grafittimålningen. Jag tycker den är lika snygg varje gång jag ser den! Big up to you people who made it! Och tack till kommunen som lät den göra den. Sånt förgyller staden :)

Transposh

Kategori:

Ni kanske inte alls är intresserade av wordpress men frankly, I don't care! Det här pluginet behöver cred for its greatness! Jag har i flera dagar gått och förundrat mig över hur pluginen inte kan vara bättre för översättning i Wordpress och så dyker det här upp som en gåva från himlen! Smartaste sättet att göra det på! I now have a new found respect for French people! ;)
TRANSPOSH <----- BEST EVER
Världens bästa plugin!
Haha okej nu tror jag att jag har fått det out of my system.

Cold

Kategori:

Damn I'm fast with this song! Y'all should be impressed by my speed and willingness to share ;) haha i'm just kidding! Det är kul att äntligen kunna dela med sig! Det är så svårt utan en blogg.
Mac Miller ft. Curren$y - Cold
Bara att klicka på download så får ni den till datorn. Bra låt!
Den går typ inte att söka sig fram till på Youtube, man får bara fram Cold Feet vilket för övrigt också är en väldigt bra låt. Men vill ni ha den på Youtube så klicka här.
Jag känner mig värsta cool när jag kommer med sån här info! Så jag känner att det är dags för en gangsta pose:
Haha I'm so lame!

Big Spender

Kategori:

Här får ni en cool låt! Jag gillar verkligen basen. Sjukt bra mixat med originallåten. De gjorde den värsta cool men lyckades även med blandningen. Plus att Theodophilus är bästa namnet! haha
Theodophilus London ft. A$AP Rocky - Big Spender
A$AP Rocky blir bara större och större! Jag måste nog börja lyssna på honom mer för det jag har hört hittills gillar jag verkligen.

Tåget

Kategori:

Jag sitter jämt på tåget känns det som! Det är ett så bra ställe att blogga på gissar jag eftersom det inte finns så mycket annat att göra. Såhär bra har jag det iallafall när jag åker till skolan. Med undantaget då jag ibland bara hör musik i vänstra örat. Jag måste reklamera hörlurarna igen.. Damn it!

Jag ska dela med mig av en bra låt senare! Den kom precis på och jag kom på att jag inte lagt ut den. Så förbered er på en cool mash-up!

Gympa

Kategori:

Efter skolan så begav jag mig till Friskis och körde ett pass gympa medel. Jag har inte tränat på så länge! Okej jag sprang för typ en vecka sen men innan det så var det ett tag sen innan jag tränade. Plus att jag har varit sjuk i en vecka ju! Men believe it or not, det gick bra! Jag fick mjölksyra i låren någon gång i mitten men det försvann tack och lov sen och jag kunde köra fullt hela tiden. Jag var otroligt trött i slutet men det var skönt att få ta ut sig ordentligt. Nu kommer jag säkert ha träningsvärk imorgon...
Jag kom på att jag inte har tagit bilder på mig själv på värsta länge! Vi tog ju en del i lördags men innan dess var jag sämst. Men nu när jag inte ligger hemma i sängen hela dagen ska jag försöka bli bättre :)
Nu ska jag iallafall försöka jobba lite och sen vill jag nog gå och lägga mig tidigt. Jag tror jag behöver sova några timmar för att ta igen mig, jag är jättetrött hela dagarna. Så ni får önska mig lycka till med det!
Änu en bild från i lördags. Alla tyckte jag var jättekonstig som fotade mig själv haha

Brainstorm

Kategori:

Vi sitter och brainstormar i skolan och har gjort sedan imorse. Det här projektet är så stort att det har tagit såhär lång tid att bara komma på vad dom faktiskt skulle kunna göras och nu har vi börjat begränsningsarbetet.

Det syns att vi har suttit här ett tag nu. Plus att jag är otroligt sugen på en kardemummabulle!

Lykke Li

Kategori:

Jag vet, jag är sjukt seg. Jag har hört lite Lykke Li men aldrig liksom lyssnat på henne. Nu har jag lyssnat igenom hennes album Wounded Rhymes och det är sjukt bra! Asså verkligen jättebra! Jag gillar hennes texter, hennes estetik och hon sjunger otroligt bra. Videorna till hennes låtar som jag postar här är jättebra. Och coolt att hon fick med så stora skådespelare i dem! Så här kommer lite låtar.
Lykke Li - I Follow Rivers
Lykke Li - Youth Knows No Pain
Lykke Li - Sadness is a Blessing

Designanalys

Kategori:

Godmorgon mina vänner!

Mon föreläsning börjar nu. Vi har mycket i skolan nu faktiskt! Det känns som att det var länge sen men det är roligt att få lära sig mycket på en gång.

Nu blir det normkritisk designanalys. Och vad är då detta? Jag vet inte! Haha förhoppningsvis har jag fattat det efter föreläsningen om jag slutar sitta här och skriva någon gång ;)

Tupac @ Coachella

Kategori:

Asså hur gör dem det här?? Jag blir typ obekväm när jag tittar på det för det ser så verkligt ut! Freaking awesome!
Tupac @ Coachella - "Hail Mary" and "2 of Amerikaz Most Wanted"
Värsta coolt! Jag tycker typ att det är läskigt men värsta coolt att de kan göra så nu för tiden. Jag är på riktigt värsta amazed och lite rädd haha.

Snacks

Kategori:

Dansen gick ganska bra! Jag var inte sämst och ibland klarade jag svåra saker. Haha jag vet att det inte låter som världens bästa gång kanske men jag är nöjd! Jag är så dålig på att ta koreografi att det är löjligt så när jag nästan kan något är det jättebra. Jag har dock blivit mycket bättre på att ta koreografi så med lite mer övning så kanske jag kan bli bra :)

Såhär har min tågresa sett ut. Jag är så hungrig just nu att jag typ kan äta vad som helst så som tur är hade jag köpt lite snacks innan. Och så kan jag informera om att jag har haft sönder mina hörlurar igen... Jag förstår ute hur jag lyckas! Det känns som typ tredje gången på tre månader eller nåt! Okej, det är överdrivet men ändå! Tur att Koss har livstids garanti :)

Projektledning

Kategori:

Hela dagen idag i skolan går åt till projektledning. Vår föreläsare är fantastiskt bra så det är inte ens tråkigt! Det här är den sista dagen av 3 som vi intensivt har projektledningsföreläsningar och sedan får vi börja jobba på riktigt. Det ska bli kul!

Ikväll har jag dans också. Det var inget förra veckan eftersom det var påsk så jag tror att det blir genomgång av allt vi lärt oss hittills. Det behöver jag verkligen och jag hoppas att jag kommer ihåg nåt!

Här kommer en random bild från i lördags också :)

Possibility

Kategori:

Holy fruit! I got chills down my spine! Jag har hört den här versionen förut men det var extra coolt att se henne samtidigt. The emotion. Awesome!
Lykke Li - Possibility

Bilder från igår

Kategori:

Här kommer lite random bilder från igår.
Jag hade på mig en jacka från New York från okänt märke, leggings från American Apparel och ett linne som jag själv klippt till. Linnet syns ingenstans dock eftersom jag är sämst på att dokumentera mina kläder haha.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2355519/images/2012/pic_198550124.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2355519/images/2012/pic_198550176.jpg" class="image">

Shook Ones Part II

Kategori:

Asså den här låten. Beatet. The flow. So awesome. Jag vet inte vad mer jag kan säga.
Mobb Deep - Shook Ones Part II
Ena killen säger att han är 19! Talented 19-åring!! Jag tror att jag har kommit över en viss ålder så nu förstår jag typ hur unga de här människorna är! Asså när jag var typ 12 så kändes det ju som att man var jättestor när man var 18. You're not! Asså jag fyller 21 och jag vet liksom inte ens vad jag är bra på än haha. Och så kommer det typ 18-åringar och är sjukt talented. Good for them! Det är värsta coolt.
Känner ni igen låten? Det är den som spelas i början i filmen 8 Mile. I sista rapen i filmen så säger Eminem "This guy don't wanna battle, he's shook, cause ain't no such thing as halfway crooks. He scared to death, he scared to look in his fucking yearbook, fuck Cranbrook!" vilket är en line from this song, bara att han har ändrat de sista orden. Jag älskar hur alla i filmen kan texten också och sjunger med på "Halfway crooks"! Ja, jag har kollat på den filmen alldeles för många gånger...

Pekinganka

Kategori:

Hejsan!

Vilket fint väder det var idag! Det är typ varmt och soligt, mycket bättre än gårdagens snö.

Födelsedagsfesten igår var jättetrevlig! För det första fick vi sjuuuukt mycket mat! Asså vi var typ 10 pers men jag lovar att det var mat för typ 30! För det andra var maten sjuuuuukt god! Allt var kinesiskt och jag har typ aldrig ätit riktig kinesisk mat. Jag har bara ätit det ute typ, och jag har heller aldrig vetat om det jag äter är kinesiskt, japanskt, thailändskt, ja ni fattar. Höjdpunkten på bordet var Pekinganka. Asså jag dör vad god den var! Den var så mör och smaken var nästan söt fast ändå inte... Jag kan inte förklara men iallafall är det något av det godaste jag ätit tror jag! Det var sjukt gott! Annars åt jag dumplings, woker, nudelgrejer, m.m. Alt var hit gott som helst!

Efter middagen så spelade vi poker och tydligen är jag bra på det! Min mamma har spelat ganska mycket och tydligen lär man sig av att titta på. Jag vann ofcourse ;)

Fler bilder kommer sen :)

Party time

Kategori:

Nu är jag på väg till middagen. Vi missade bussen så nu har vi en massa tid över som vi utnyttjar genom att ta roliga kort. Vi ska försöka fota outfit photos sen också men just nu bjuder jag bara på våra ansikten!

Mercy

Kategori:

This beat is awesome! Och jag älskar rösten i början! Den får mig på danshumör haha. Låten är värsta bra tycker jag! Den är cool och annorlunda och typ byter tema inom sig själv typ. Whatever just listen to it!
Kanye West ft. Big Sean, Pusha T, 2 Chainz - Mercy
Jag tror att jag måste ge mig in och lyssna igenom Pusha T! Två bra låtar på typ en vecka. Varför har jag inte lyssnat på honom förut? Asså jag har sett att jag har låtar med honom men han som person har liksom aldrig fastnat hos mig. Jag får bara mer och mer musik att lyssna igenom! :D

Snart

Kategori:

Snart är filmen slut så då ska jag ta tag i min dag och faktiskt göra nåt vettigt! Jag ska på födelsedagsmiddag ikväll så jag får klä upp mig idag. Efter att ha varit sjuk i en vecka kan verkligen lite smink och kläder pigga upp en! Jag har inte ens varit sjuk i en vecka haha men det känns som en evighet! Jag kommer typ inte ens ihåg den här veckan som gått. Den har typ flytit ihop i en enda stor boll så jag tror att det är därför det känns som att jag har varit sjuk så länge.
Iallafall ska det bli kul att få klä på sig nåt kul. Hoppas jag hittar något roligt i garderoben bara. Det kan skilja sig väldigt mycket från dag till dag vad jag tycker om min garderob haha.
Här får ni en gammal goding! ;) Jag vet inte vad jag gjorde den här dagen men this makeup is really good! Jag kanske ska göra ett försök på det igen. Det var inte ens nåt komplicerat men jag gissar att jag typ bara hade tur eller nåt! Så wish me luck!

Snö??

Kategori:

Varför är det snö ute?? Jag vaknade och hade persiennerna fördragna och då såg det ut som att det var värsta soligt och fint. Blä.... Jag vill ha sommar nu! Men å andra sidan så är snöovädret en väldigt bra ursäkt för att bara stanna inne och ta det lugnt ;)
Nu på kanal 5 börjar Linas Kvällsbok! Jag brukar inte gilla svenska filmer så mycket men den ä så bra. Den är i samma klass som Hip Hip Hora tycker jag. Asså jag älskar tjejfilmer och det här är en riktigt bra sådan! Nu böjar den!

Fredagskväll

Kategori:

Om du precis som jag bara ska ta det lugnt idag så får du här en bra lugnt låt :)
Drake - Over My Dead Body

Vidare ikväll ska jag lyssna på mer Drake, Frank Ocean och annan bra musik. Man måste inte alltid göra värsta grejerna på helgen, har man bra musik så klarar man sig alldeles utmärkt! ;)
Bättre än all house ute ändå... Ja jag tänker hata på det! More hip hop to the people! haha
Ha en trevlig fredag! :)

Glass

Kategori:

Jag var precis och handlade mat med mamma och så hade de mjukglass för 10 kr när man gick ut!! Hur ska man då kunna låta bli? Även om det regnar och är kallt :)
Och hon i kassan var värsta snäll och gav mig strössel också! Och jag älskar de där strutarna! Jag vet att alla typ hatar dem för att de smakar som papper. Jag har dock någon konstig grej för saker som typ smakar papper, jag tycker det är jättegott. Nu ligger jag dock hemma i min sköna varma säng och håller på att somna typ. Det var tungt med en heldag i skolan när jag inte är helt frisk än...

Nostalgia, Ultra

Kategori:

Holy f*ck Frank Ocean is good! Jag kan inte sluta lyssna på hans mixtape Nostalgia, Ultra. Det är så mycket olika känslor som gås igenom på hela albumet. Och övergångarna mellan många låtar är typ ljudet av någon som byter ett kasettband i en bandspelare. So awesome.
Frank Ocean - There Will Be Tears

Frank Ocean - We All Try
"I believe that marriage isn't between a man and woman but between love and love"

Frank Ocean - Lovecrimes
Det här är bara några random låtar på albumet. Jag tänkte först bara ta en men sen kunda jag inte sluta haha. Asså lyssna igenom albumet! Alla låtar frambringar liksom känslor och man förstår vad han sjunger om på ett sätt som man själv inte hade kunnat uttrycka det. Jag vill se honom live nu! Plus att jag då NÄSTAN skulle kunna säga att jag sett OFWGKTA live ;) Haha jag kommer aldrig våga gå på en riktigt konsert med dem så jag tycker att Frank Ocean borde räknas! OFWGKTA är den gruppen som bl.a. Tyler, The Creator är med i.

Färgglatt

Kategori:

Godmorgon!

Jag är i skolan nu och jag känner att jag inte är helt frisk ännu men jag vill inte missa mer i skolan. Så då får man gå dit ändå :)

Igår kväll målade jag om mina naglar så nu går jag runt med jätteglada händer! Ringfingret är väldigt neonrosa och lillfingret ska tydligen lysa i mörkret! Jag vet inte om det måste va sånt där ljus för det eller om det lyser i mörkret liksom. Fast jag tror iallafall inte att jag såg det igår i mörkret. Haha nu känner jag mig dum som inte kollade!

Det gula är ett sånt där billigt märke från Kicks, det blåa från H&M och det lila från Urban Outfitters. Det rosa har jag faktiskt ingen aning om var jag fått det ifrån och inte heller det gröna som ligger under glow in the dark grejen. Jag var tvungen att ha nåt under för det var väldigt tunt. Glow in the dark kommer iallafall från Hot Topic i New York.

Asså herre Gud! Mobilblogg appen är sämst! Den vill inte publicera mitt inlägg idag :(

Inspirationskollage

Kategori:

Tumblr är typ min höjdpunkt på dagen. Ídag har jag varit så upptagen med annat så nu när jag äntligen fick gå in och kolla där så jag hade jag så många bilder att titta igenom! I love it! Och eftersom jag inte har något kul att dela med mig från dessa dagar av sjukdom så tänkte jag att jag iallafall kan dela med mig av lite bilder som inspirerade mig idag :)
Skulle ni vilja att jag delade med mig av mina favoritbloggar på Tumblr? Jag följer 33 stycken och de är noga utvalda i sig. Så jag skulle kunna göra en "The best of the best"-lista ;)

Mat!

Kategori:

Nu är det dags att äta! Jag hade inget hemma så mamma skjutsade mig ner på stan och så köpte jag grönsakswok. Jag gillar typ inte asiatisk mat så mycket men jag har nån svag punkt för grönsakswok! Det är så himla gott! Så here I go! :D

Nature Feels

Kategori:

Holy shit vilken dag jag har haft! Jag kunde inte sova igår (delvis pga av feber) så jag tror att jag lyckades somna typ vid 3. Och så ringer mamma halv 10 och väcker mig och då var det bara att vakna och börja jobba. Och här har jag legat och jobbat fram tills nu. Vi är typ klara. Det är lite småsaker kvar att fixa men i stort sett är det klart. När vi kan släppa ifrån oss den här sidan så kommer det vara en sådan befrielse! Det är det iof alltid när man har gjort klart en sida haha.
Under tidan jag har jobbat har jag haft på Frank Oceans mixtape Nostalgia-Ultra. Det är riktigt bra! Jag älskar hans röst. Den är värsta mysig att lyssna på och det är bara ett plus att hans texter är riktigt bra. Här kommer en av mina favoritlåtar :)
Frank Ocean - Nature Feels
I quote the top commenter: "This song is so sexy"

Trouble On My Mind

Kategori:

Youtube älskar mig nuförtiden! Jag får en massa bra låtar som förslag av dem. Jag har missat så mycket musik som jag måste ta igen! Asså jag vet inte hur jag har missat så mycket men jag tycker det är okej om jag bara tar igen det nu ;)
Pusha T ft. Tyler, The Creator - Trouble On My Mind

Where Have You Been

Kategori:

Rihanna släppte omslaget till hennes singel Where Have You Been idag.
Det här är låten.
Rihanna - Where Have You Been
Jag vet inte om jag har börjat tröttna på hennes grafiska profil nu.. De måste ju själva vara trötta på den! Det R:et känns gammalt och strecket med låg opacitet bakom texten i versaler. I don't know... Been there, done that känns det lite som. Men bilden på henne är ju som vanligt totally hot!

Ögonskugga

Kategori:

Jag får så himla mycket sminkinspiration dagligen från personerna jag följer på Tumblr och så glömmer jag dela med mig här. Så här kommer några coola ögonskuggor. Man kanske inte vill använda alla precis såhär men man kan ta insiration från olika delar. Dock är alla väldigt coola!
Så coolt att göra det ojämnt! Jag undrar hur det ser ut på avstånd. Men riktigt, riktigt snyggt!
Jag har inte riktigt kommit så långt att jag gillar färgade ögonbryn... Men själva ögonskuggan var så cool att jag var tvungen att ta med dem.

Spännande

Kategori:

Jag har på riktigt spännande saker på gång! Jag vill inte avslöja så mycket men jag har iallafall skapat otroligt mycket idag. Jag får ont i huvudet varje gång jag tänker för länge men jag kan inte låta bli! Jag har fått någon slags skapar frenzy! Jag har beställt lite grejer inför mina projekt så nu får jag vänta i spänning på att de kommer. När jag kan börja bege mig ut så ska det inhandlas ännu mer!
Här får ni en random bild från någon rolig sida på Tumblr.
I don't know what's going on but I love it!

11 Apr 2012

Kategori:

Godmorgon!
Jag vaknade på riktigt för en halvtimme sen. Jag mår mycket bättre men är fortfarande inte frisk. Jag valde att stanna hemma idag för jag vill inte vara med om igår igen. Usch man ska inte gå ut när det blåser och regnar ute om man har feber... It kinda sucks!
Nu ligger jag bara kvar i sängen och dricker oboy. Ska kolla om det finns nåt på tv eller om jag vill se någon film. Det kommer förmodligen sluta med att jag bara pendlar fram och tillbaka mellan Facebook, Twitter och Tumblr. Det brukar bli så.
Jag hade jättesvårt att sova igår. Jag hade så mycket tankar som for genom huvudet, många av dem inspiration till klädesplagg. När jag blir frisk och får lite tid över ska jag nog försöka förverliga dem så look forward to that people! ;)
Random bild från efter att jag hade varit på IKEA. Drickan är därifrån nämligen haha.

Regn

Kategori:

Som tur är passar det ju bra med regn ute när man är sjuk! Mycket hellre det än strålande sol och att man måste ligga inne. Var dock tvungen att gå ut och köpa mjölk och då var regnet inte lika kul... Men det var fint när jag satt i bilen tidigare idag!

Nu ska jag bara ligga i sängen, lyssna på musik, dricka te och äta min marabou mintkrokant som jag köpte tillsammans med mjölken :)

Pidgeons

Kategori:


Earl Sweatshirt ft. Tyler, The Creator - Pidgeons
Earl's flow is awesome! Av någon anledning blir jag avslappnad av sådan här musik så det passar perfekt nu när jag är sjuk. Don't listen to this if youre really young though... They're crazy.... Eller, lyssna inte så mycket på texten bara ;) haha
Update: Holy shit! Earl Sweatshirt är 94a! Så ung!! And soo good!

Thoughts From A Balcony

Kategori:

Videon är ute!
Mac Miller - Thoughts From A Balcony
En av de bästa låtarna på Macadelic. Det känns typ som att de bara har filmat i någon timme och sen satt ihop en video av det. Men det funkar ändå tycker jag! (Varning! Jag är förmodligen väldigt partisk.)
Jag tycker att det är sorgligt att han ser så ledsen ut. Han skrattade inte ens när han skrattade i låten. Fast för övrigt så passar ju den stämning låten. Jag måste erkänna att det jag tittade mest på var hans tatueringar på handen. Asså I love it! Jag skulle så gärna vilja ha det! Jag undrar hur länge jag kommer gilla det... Sitter det i länge så kanske jag måste tatuera mig ;) haha
MOST DOPE

Möten

Kategori:

Hej!

Jag har gått och blivit sjuk... Jag tror att jag har feber och jag går runt i typ en dimma och vill bara ligga hemma under täcket och sova. Men en sådan dag är det inte idag.

Jag är precis på väg hem efter en lunch om arbete. Det är ett projekt där jag får designa en massa så det ska bli jätteroligt! Nu är jag på väg till ett annat möte där vi ska lämna över en hemsida som vi har gjort. Efter det får jag förhoppningsvis gå hem och vila. För imorgon är det dags för ännu ett möte, men denna gång för skolan! Haha

VIDEO

Kategori:

Såg precis det här på Twitter:
Holy shit! That soon?? Awesome! Det är kanske bästa låten på Macadelic! Jag kan inte riktigt bestämma mig ;)
Men är jag den enda som undrar vad som hände med Missed Calls? Han släppte ju en trailer till den videon för lääänge sen nu och har sedan släppt både videon till Loud och nu Thoughts From A Balcony. Plus att jag kommer ihåg att han sa att alla låtar från albumet Blue Slide Park skulle få en video. Vi får hoppas att han kör nåt Släppa-video-maraton eller nåt!

Piano

Kategori:

Idag har varit en ganska konstig dag hittills med mycket flängande fram och tillbaka. Nu ligger jag bara hemma i sängen igen och tar det lugnt. Jag råkade bläddra förbi en kanal där en kille spelar piano och så spelade han bästa låten! Jag vet inte vad den heter tyvärr men han spelade så bra att jag fastnade. Så nu ligger jag vara här och njuter av hans musik haha.

Vi hade jättekul igår! Musiken var t.o.m. bättre än förväntat! De spelade Niggas in Paris, Lean Back, Dance (A$$) och många andra bra låtar! Det var på riktigt typ konstant bra musik! Och såååå mycket folk! Ett tag så satt vi bara fast i en stor folkmassa och kunde inte röra oss! Så vill ni gå på bra fester, gå på Fried Rice! Seriously!

Fried Rice

Kategori:

Jag är på väg till en Fried Rice fest. Det är typ en fest för asiater så ofcourse går jag dit med asiater ;) Jag har varit på Fried Rice fester förut och jag smälter inte direkt in med mitt blonda hår haha. Det brukar alltid va väldigt bra musik dock so im excited!

Sprungit

Kategori:

Jag tog tag i mitt liv och gick ut och sprang! Det känns bra eftersom jag ska springa midnattsloppet i sommar. För att vara premiärspring så tycker jag att det gick bra! Nu gäller det bara att öka tempot och distansen och en mil, here I come! ;)

Take Care

Kategori:

När vi ändå är på temat att vara seg med låtar så kan jag ju passa på att promote Drakes album Take Care.
Jag har aldirg varit något stort Drake fan. Jag har tyckt att han har några bra låtar men jag har aldrig fastnat för honom eller så, så därför lyssnade jag aldrig på hans album Take Care som kom ut i typ november. Sen har jag sett hur folk har pratat om honom så mycket och folk har sagt att albumet är så bra så till slut så tog jag tag i mig själv och lyssnade på det, och det var jättebra!
Jag gillar hans flow och texterna är ärliga och hans beats är inte så pjåkiga de heller! haha
Drake ft. Rick Ross - Lord Knows
Av någon anledning fastande jag sjukt mycket för den här låten. Kanske för att den innehåller the best line ever! Okej kanske inte ever, men det är en bra line!
"I know I dont make music for niggas who don't get pussy so those are the ones I count on to diss me or overlook me"
Asså det finns ingen comeback på det. En otroligt bra och smidig förolämpning! haha
Iallafall, lyssna på albumet om du inte redan gjort det. Det är riktigt, riktigt bra. Jag slänger upp lite låtar då och då i framtiden bara så att ni inte kan escape ;)

Somebody That I Used To Know

Kategori:

Klockan är 1! Jag ligger fortfarande i sängen och bara segar. Jag har iallafall ätit frukost men jag kanske borde göra någon nytta snart...
Jag gjorde inget särskilt igår men klockan råkade ändå bli 3 innan jag gick och la mig. Så jag gissar att det inte är så konstigt att jag är lite trött nu. Iallafall så är det här en väldigt bra låt! Ja, jag är jätteseg med den men thank you to the people that showed it to me. Den är verkligen bra!
Gotye ft. Kimbra - Somebody That I Used To Know

Påskmiddag

Kategori:

Jag är på påskmiddag hemma hos pappa. Eftersom jag tvättade så har jag så mycket olika kläder att välja mellan så jag hade lust att klä upp mig lite. So I did :)

Halsbandet är nytt. Jag hittade det på Indiska och kunde bara inte låta bli att köpa det. Det kostade 149kr vilket jag tyckte var ett bra pris!

Sminket är bara eyeliner i form av ögonskugga och mitt orange läppstift DARE från Make Up Store. Det är mycket mer orange än vad bilden visar.

Jeansväst, Linne - Second Hand, Halsband - Indiska, BH - Victoria's Secret, Byxor - American Apparel

SKOR

Kategori:

Är det någon som vet vilka skor det här är? Fick dem i mitt flöde på Tumblr utan förklaring och utan källa. Typ snyggaste jag har sett!! I want them!!!!
Snygga till jeans, för sig själva, till allt! Jag Satt och kollade på dem i typ en minut innan jag kunde tänka igen! haha

Beez In The Trap

Kategori:

Nicki Minaj släppte en ny video igår.
Nicki Minaj ft. 2 Chainz- Beez In The Trap
Låten är typ okej. Inget fantastiskt och inget jättedåligt. Bara typ en låt. Men there's a loooooot of ass in this video! haha Asså var hittar dem de här tjejerna? But if you like ass, this is the video for you! ;)

Tvättar

Kategori:

Hejsan!
Jag har tvättid idag från 11 till 3 så jag är redan i full gång. Det går försvånansvärt smidigt hittills faktiskt så jag hoppas att det fortsätter så! Har varit med om att jag glömt sätta på på torktumlare och sånt och sen har hela rutinen förstörts... So let's hope for the best! :)
Fick precis ett tips om den här sidan. OMG! Bästa! Som jag har nämnt förut har jag alltid velat ha ett par! De är så fina och coola! So beautiful!
SFR Rio Disco Roller. 651kr.

Jag idag

Kategori:

Jeansjacka - Second Hand, Tröja - Second Hand (klippt och färgat själv), Jeans - Cheap Monday
Idag fick vara premiärdagen för batiktröjan. Eftersom det är påsk så kändes det passande med en gul tröja ;)
Jag har träffat en kompis idag som jag inte har träffat sen i somras. Vi fikade och hade jättetrevligt och nu är det dags att städa och göra fint för sen kommer en annan kompis hit och vi ska ha typ myskväll. Jag köpte jordgubbar när jag var och handlade så det är möjligt att vår myskväll mer ser ut som en dejt. Det brukar bli så när vi träffas haha.

Excuse Me

Kategori:

Jag borde typ få betalt så mycket som jag gör reklam för Macadelic. Eller okej, en gratis resa för att gå på Macadelic borde jag få! Anyone? :)

Igår

Kategori:

God morgon!
Jag hade jättekul igår på Debaser och det var en rolig dag jag hade igår allmänt faktiskt :) Tågen går ju konstigt den här helgen så jag började bege mig hemåt runt halv 1 bara så att jag inte skulle komma hem alltför sent. Så jag tog tunnelbanan från Slussen och skulle till Gullmarsplan och ta en buss därifrån och sen hoppa på tåget. Allt skulle gå väldigt smidigt och även fast kanske resan skulle ta lång tid så fick man ju iallafall sitta inne. Och så missar jag att gå av vid Gullmars............... Jag typ sitter och drömmer om annat och helt plötsligt har jag åkt för långt och missar då självklart bussen..... Jag fick då åka till T-centralen och ta nattbussen därifrån som jag precis hann slänga mig på innan han stängde dörrarna för att den var full. Så istället för att komma hem vid 2 så kom jag hem typ halv 4. That was an adventure! haha
Tog lite kort när jag kom hem eftersom jag inte bara kunde gå och lägga mig. Var tvungen att ta men "tatureingen" i bilden bara för att den är så awesome!
Det här är skjortan som jag har köpt second hand. Jag vet inte om jag bara ska kavla upp ärmarna eller om jag ska klippa av dem men hittills så får de vara uppkavlade. Jag vill ha flera kortärmade skjortor i vår/sommar! Jag tycker det är riktigt coolt. Gärna väldigt mönstrade skjortor får det va :)

Debaser

Kategori:

Sitter på uteserveringen på Debaser. Visst det är kallt men det är ändå skönt att sitta ute. Jag längtar så efter sommaren! Asså jag har typ värsta visionen inför sommaren och att den kommer bli värsta awesome! Jag hoppas att det blir sant!

Jag idag

Kategori:

Nu sitter jag och väntar på att åka på inflyttningsfest. Jag hade inte riktigt planerat att gå men blev tillfrågad i sista sekund innan jag åkte hemåt så varför inte liksom :) Jag ser ändå lite festlig ut med rött läppstift. Det får duga :)

Såhär har jag har sett ut idag under vår stadsvandring :) det blev bara kallare och kallare så jag ångrade mer och mer mitt val av att bara ha skinnjacka ovanpå en skjorta.. Men jag lever ännu så inte ska man klaga! Haha

Jag ska försöka komma ihåg att ta en bild på vad jag har under också :)

Jeans - Levis, Skjorta - Second Hand, Jacka - Jofama by Kenza, Halsduk - Från Scorett, Mössa - The Hundreds

Sightseeing

Kategori:

Vi har besök av släkt från Sydafrika så vi är i gamla stan på sightseeing. Det är typ som att jag behöver sightseeing i Stockholm haha. Dock var det jag dom ledde oss till detta café. Så jag känner mig lite cool ;) Man sightseear ju aldrig i sin egen stad liksom så det skulle typ va kul att verkligen gå på museum och sånt bara för att ha sett det.

Hittills har vi typ bara fikat dock och köpt lite Sverigekläder. Fikat var enormt och nu är jag typ i sockerkoma!

Nagellack

Kategori:

Nu har jag tagit påsklov och typ helt glömt bort vardagen. Jag har tagit det jättelikt på morgonen och bara fixat mina naglar, fyllt i mina handritningar, klätt på mig och sminkat mig. Det känns skönt att vara ledig. Jag ska försöka åka lite skateboard snart eftersom vädret är sågning också!

Jag fick ett krackelerande nagellack i present av en kompis i New York så jag var tvungen att prova det. Jag har aldrig provat det förut men det funkade! Jag tvivlade först haha. Det gula är typ neongult och kostade 25kr på Kicks. Inte världens bästa kvalitet men det funkar :)

Btw, sorry för mycket handbilder nu för tiden! Ni får verkligen tillfälle att studera mina händer ;)

Oakley Acid Tortoise Frogskins

Kategori:

Här är ett smakprov från Oakleys senaste kollektion av Frogskins. Det är Frogskins som jag har på mig varje dag, ni vet dem i flera färger. Jag skulle så gärna vilja ha dessa! Så coola! Och när man vet att de sitter bra liksom!
Ni kan se fler här.

Påsklov!

Kategori:

Efter att vi slutade skolan idag kom vi på att vi faktiskt får påsklov! Vi får ungefär en vecka ledigt. Alla var typ förvånade för vi kunde inte komma ihåg när vi haft lov sist haha

Jag började lovet med att gå och äta mat hos min mormor och sen skjutsa runt min syster. När jag kom hem började jag städa men avbröt mitt i för att sätta mig och rita. Koncentrationen är inte riktigt på topp idag...

Innan och under föreläsningen fyllde jag i mina "tatueringar" också. Dessa är det senaste tillskottet till familjen.

Sovmorgon

Kategori:

Goddag!

Jag börjar kl 1 idag så jag har typ bara ätit frukost hittills och nu sitter jag på tåget på väg mot skolan :) Jag tittade på tv i typ 10 minuter också och han se en del av ett avsnitt av förhäxad. Jag kommer ihåg att jag tyckte att det programmet var jättebra när jag var yngre. Nu har min åsikt förändrats lite haha

Jag tror att jag har glömt att berätta att jag har köpt ett neutralt läppstift. Jag har iallafall på mig det idag. Det är perfekt för att ge läpparna lite glans och färg men ändå behålla den naturliga looken :)

Det jag använder är från Lumenes Natural Lipstick kollektion och heter Lilac Nude. Nr 5.

Världens snyggaste hand?

Kategori:

Jag tror att jag kan vara ägare till världens snyggaste hand just nu! Haha

Jag ritade precis en tatuering och jag ÄLSKAR den! Visst, jag gjorde lite fel på några ställen men asså designen är värsta fin! Jag tror att jag mest bara är chockad just nu över att det faktiskt blev bra...

Men visst är det fint? :)

Midnattsloppet

Kategori:

Holy shit, jag anmälde mig precis till Midnattsloppet! Några kompisar i skolan ska springa så jag blev som tvungen att hänga på. Jag är typ värsta rädd! Jag har aldrig sprungit en mil förut. Eller jo säkert under en fotbollsmatch, men liksom aldrig bara för att springa liksom. Jag måste vara bättre än de jag springer med också ju så pressen är stor! ;)
Jag får väl typ ligga i hårdträning hela sommaren. Det kommer aldrig hända.... Men jag kan typ äta bra eller nåt... Okej jag har ingen bra plan. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt! Jag är iallafall i en grupp som beräknas springa på 55-60 minuter så let's just hope I make it!

Pottfrilla

Kategori:

Jag har äntligen klippt mig! Jag gjorde det igår innan dansen eftersom jag hade lite time to kill efter skolan. Jag rockar (haha fult på svenska) numera en pottfrilla! Typ.
Det är typ bara en lugg, resten är kort. Jag har fått värsta grejen för raka linjer i hår så jag bad henne göra typ en pottfrilla. Jag är faktiskt nöjd, det känns som en rolig frisyr just nu. Den känns cool liksom :) Jag klippte mig på ett ställe som heter Hair Studio. Det ligger på en tvärgata till biblioteksgatan. Liksom mitt emot sidoingången till Urban Outfitters om det är någon som är intresserad. De var väldigt trevliga :)
Jag provar även lite ny typografi på handen ;)

Lyssnar

Kategori:

Jag är i skolan och lyssnar på när företag briefar projekt som vi kan välja mellan. Vi ska jobba med detta i 10 veckor och det är med riktiga företag vi ska jobba. Så det känns coolt att få typ 7 olika, coola projekt att bara välja och vraka mellan.

Såhär ser min bottenhalva ut idag haha. Jag är sjukt nöjd ned mina martens faktiskt! Varje dag är jag glad att jag har dem och jag är så glad att de är vita. Jag börjar få dem lite slitna också så de blir bara coolare och coolare.

Grafisk Design Tryck

Kategori:

Jag vaknade imorse och såg att jag fått ett mail om att jag kommit in på distanskursen Grafisk Design Tryck i Kristianstad! Jag hade helt glömt bort att jag ens sökt den så nu har jag ägnat lite tid åt att försöka logga in på alla ställen. Det känns jätteroligt! Det kommer bli en del teori vilket jag sååå har längtat efter och sen även några inlämningsuppgifter. Excited!
Det är så kul att jag får lust att dansa såhär! ;)
Rye Rye - Shake It To the Ground
Bra låt faktiskt! Synd att hon inte har gjort den på riktigt.

KFC

Kategori:

Bra blogg att följa om man vill skratta. They have some real good stuff right here. De här två skrattade jag åt värsta mycket igår.
Gangsta Nemo

Batik

Kategori:

Igår batikfärgade en tröja! Den var vit från början. Eller från början början var det en stor kill t-shirt som jag klippte lite i. Jag har aldrig batikfärgat förut så det var otroligt spännande. Jag kan inte säga att jag är jättenöjd med resultatet men jag har lärt mig mycket om hur det funkar. Jag vet nu att jag ska ha tjockare snöre och inte vara rädd för att låta ringarna överlappa.

Det tog ett tag men det var så spännande att klippa upp knutarna!

Godmorgon!

Kategori:

Det är strålande sol och bitande kallt. Jag önskar att det var sommar men solen gör en iallafall glad :)

Jag sitter i skolan och väntar på att en föreläsning ska börja. Nu ska vi börja en ny kurs så jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Eller egentligen läser vi två kurser samtidigt och det enda jag kommer ihåg är att ena kursen heter projektledning. Tror jag. Jag borde kanske vara mer uppmärksam på vad vi gör i skolan.... Haha

Såhär såg jag ut igår :) jag har blivit bättre på slängkyssar, right? ;)

I WANNA GOOOOOOOOO!!!

Kategori:

I wanna go see him!!!!!!!!!!

Eric, Please Add Some Shit To That Song

Kategori:

Mac Miller - Eric, Please Add Some Shit To That Song
The thing is, this song is really good! haha

Släktbesök

Kategori:

Jag sitter hemma hos pappa och hälsar på släkt från Sydafrika som är på besök. Jag har inte träffat dem på typ 10 år så vi har lite att catch up on ;) de hade med sig en massa gamla bilder från när min pappa var ung och lite annat. Så sjukt att se! Jag hade typ aldrig trott att det var han om jag inte visste det.

Cruisin'

Kategori:

Jag har lyssnat på låten en massa gånger men nu råkade jag snubbla över videon. Asså o m g.... Så dålig! haha
Det finns så mycket som har förändrats till de senare videorna! Typ hela upplägget är så kass, vinklarna, färgerna, klippningen, jag fattade typ ingenting. Men den är värsta söt! Jag skrattade typ genom hela videon. Och Mac Millers kläder... Thank god att han har bytt klädstil, han är mycket coolare nu! Just check it out for yourselves.
Mac Miller - Cruisin'
Men liksom, who can blame him? Vad var han här? Typ 16? Jag hade inte gjort bättre när jag var 16! Och I dressed way worse... haha

Födelsedag

Kategori:

Goddag!

Igår var jag på födelsedagsfest för min kompis som fyller 21 imorgon! Damn we getting old! Haha

Det började med en jättegod middag så att man blev typ jättetrött efter att ha ätit alldeles för mycket och sen gick vi till Pure och dansade. It was real fun! Det är så mycket house ute men there were like 2 good moments ändå. Den första va när de nästan spelade Niggas in Paris! De förstörde ganska mycket av sen genom att göra en house remix på den men de delarna som var kvar var awesome ;) sen spelade de även en kort bit av everyday im hustlin!! Bästa låten eveeer! That made me really happy!

Så jag somnade sent igår så idag ligger jag typ bara i sängen och bläddrar fram och tillbaka mellan Facebook och Tumblr haha. Otroligt hur många timmar man kan spendera på det och fortfarande va nöjd!

Jag köpte en ny penna igår också så jag ritade på mig själv igen. Det smittade även av sig så jag fick agera tattoo artist på några andra men av någon anledning dokumenterades aldrig mina mästerverk... Här är iallafall det som jag hade på mig.

Hint: hästen ska föreställa en enhörning. Ritad av födelsedagsbarnet. Ögat har hon också ritat!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2355519/images/2012/pic_196432126.jpg" class="image">