jungletree

Cheer me up

Kategori:

Jag har varit på bästa humöret idag och sen går allt emot mig helt plötsligt. Jag hatar sånt! Men vet ni vad jag gjorde då? Jag lyssnade på Mac Miller såklart! :D (A)
Mac Miller - My team

Såhär skulle jag se ut om jag var en gräshoppa. Just saying :)

Passfoto

Kategori:

Är det bara jag eller ser jag sjukt läskig ut på mitt pass? xD
Det ser inte ut som jag! Scannade in det för en grej och då ser jag ut såhär. Jag ser kriminell ut xD
Jag tog kortet när jag hade rött hår, därav det mörka håret.
Mitt smink ser värsta fint ut! (A) Man får hoppas att det är en tjej som gillar smink som tittar på det för alla andra kommer tro att jag e kriminell! xD

"Like a Rapist"

Kategori:

Jag är sjukt besatt av Mac Miller! Han tar upp hela mina dagar! Jag gick och sjöng hans låtar för mig själv hela dagen... Tog en paus och lyssnade på Eminems Recovery album. So good! Jag tror jag har en sån där musikperiod när jag vill lyssna på musik hela tiden. Och så har jag lämnat in min stereo på reparation... Bra tajming! (Y)
Iallafall, har ni inte hört den lyssna på denna;
Eminem - Almost Famous
Har du redan hört den, lyssna igen :D
Jag känner mig värsta gangsta när jag lyssnar på Eminem! xD Han har liksom den effekten på mig. Jag blir typ avslappnad också. Haha undra om det är skumt, hans låtar är ju värsta aggresiva xD Love 'em though!

For real

Kategori:

Jag skulle ha det likadant om jag bara hade en ps3.
Looks like alot of ppl feel the same way xD

Blue Slide Park - Best songs

Kategori:

Här kommer ett inlägg med, enligt mig, de bästa låtarna från Mac Millers debutalbum Blue Slide Park. I'm sorry, det hade varit lättare att göra en lista på de jag inte tyckte så mycket om xD
Mac Miller - Missed calls
Mac Miller - Up All night

Mac Miller - Under the Weather
För all inte inlägget ska bli så långt kommer här en lista med länkar till resten:
Okej jag tror det är alla. Haha det är typ bokstavligen talat alla xD Men albumet är värsta bra! Dock gillar jag inte låter Blue Slide Park så mycket xD Det känns lite ironiskt.
Sluta läs, lyssna!

A$$

Kategori:

Kanske världens mest onödiga låt xD Men man måste ju gilla den liksom!
Big Sean ft. Nicki Minaj - Dance (A$$)
Videon är inte så bra faktiskt... Förväntade mig mer ass xD Liksom, it's the title. Whatever, Nicki is in it so it's all good.

Jeremy Scott Jacket

Kategori:

Robin i Idol hade på sig Jeremy Scott! Det var värsta coolt! :D
Jag har typ inte gillat honom genom hela, jag tycker han väljer så mainstream låtar. Visst han sjunger bra och så men han har liksom inte gjort nåt avtryck på mig än. Till i fredags! That was awesome! Han var värsta duktig! Jag tycker att hans uppträdanden var bäst på hela kvällen. Det är lite snabb vöndning faktiskt, men så bra vr han! Plus att han hade Jeremy Scott vilket inte är helt fel ;)
Jag hittar tyvärr ingen bättre bild.. Men jackan gjorde mig glad iallafall :)

Mistletoe

Kategori:

Okej jag vill inte va den där som älskar Justin Bieber. Men idag har ja och Som suttit och älskat den här låten! xD Han har blivit mycket mer hot nu! Hans röst är mer manlig och han e liksom äldre.
Justin Bieber - Mistletoe
Man känner sig typ som en pedofil om man gillar honom xD

Efter Tio

Kategori:

Vi ska undersöka lite grejer i skolan så jag har spenderat typ 3 timmar med att titta på Efter Tio. Det är ett ganska trevligt program, för jag gillar Malou. Men jag har nog aldrig spenderat så mycket tid med samhällsproblem. Jag är typ trött nu xD Modedelen var rolig dock (A)
Nu ska jag laga mat :) Ska göra lasagne :D Tyvärr har jag ju ingen ugn så jag ska köra en specialare i stekpanna som faktiskt funkar bra. Jag ska nog försöka tvinga mamma till att göra lasagne snart för inget slår hennes lasagne! Ååh och det är julmat snart! Köttbullar here I come! :D Usch nu måste jag sluta prata om mat!
Jag tränar på slängkyssar. Det ser alltid så bra ut när andra gör det! Jag vill också! Haha

Bästa klänningen!

Kategori:

Åååh den är så fin! Jag får verkligen ha-begär när jag ser den... Ni hittar den här. Den är tyvärr slut. Men den kanske går att hitta någon annanstans :)
Hade inte nån kändis på sig en sån nyss? Let's see...
Okej den var inte så lik, men samma koncept;
Det är värsta snyggt tycker jag! Och Rihanna måste sluta ligga före mig.. Jag ska också börja gå på röda mattan så att jag också kan ligga i modets framkant. Red Carpet here I come! :D

Bokat prov!

Kategori:

Nu har jag bokat både uppkörning och teoriprov! :D Tyvärr hade de inga tider innan 19/12... Men bättre då en aldrig! Då hinner jag ju öva iallafall :) Det är ju alltid bra :)
Jag blir typ nervös av att kolla på det xD Men jag hinner nog öva en hel del innan dess, både på körning och på teorin. Wish me luck!

Humör

Kategori:

Jag tränade igår, jag tränade idag, nu har jag träningsvärk. Inte så förvånande you say? I agree... xD
Men jag är värsta duktig då tycker jag! Det betyder att jag har kommit igång med träningen, livet, everything! Haha jag är så dramatisk. Jag mår iallafall mycket bättre den här veckan än förra och jag känner mig redo för nya äventyr. Just look at that Lady Gaga pose.
Haha som att det är en Lady Gaga pose xD Ya'll get it. I'm just too cool for school.
Jag ska sluta va kaxig nu och kolla på Top Model. Omg Jaclyn åkte ut! Jag älskade henne! Hate this show now...

Suck my Cockiness!

Kategori:

Haha provocative song. I love it! :D
Rihanna - Cockiness (Love It)
"I Love it when you eat it!"

I'm Shithead

Kategori:

No not Shit Head, Shithead. With a läspljud typ on the th. You know Shithead! Ahh, just check it out.
Jag tror faktiskt att denna video är en av de mest random videona out there... Herre gud xD Men låten fastnar faktiskt! Det är det som är det värsta! I'm Shithead! :D

Söndag 20/11

Kategori:

Asså fatta att det redan är 20/11! Det känns sjukt. Det var ju typ nyss nyår!
Jag har i princip inte gjort nåt idag utan bara went with the flow. Detta betyder att jag nu sitter hos mamma och gör ingenting :)
Jag har dock min nya mössa på mig vilket gör mig glad. 
Denna mössa är numera i min ägo. Det är ju typ enklaste mössan men den är värsta snygg! Jag älskar den! Jag ska försöka fota mig med den på också. Vi får se hur det går (A)

Life's a beach

Kategori:

Life's a beach by Anna Furberg
Jag har ritat den själv :) Jag har ingen ritplatta utan har ritat den med touchpad ^^ Så jag känner mig ganska stolt. Beviset på bristen på ritplatta är signaturen. Haha som en kråka xD
Säg gärna vad ni tycker! :)

Talk That Talk

Kategori:

OMG Rihanna har släppt sina låtar!!! Jag är värsta förvirrad för hon har sagt hela tiden att albumet släpps den 21a... Och så släpper hon dom utan vidare på Youtube.. Men who cares?? Albumet är här :D Talk That Talk bitches!!!
Rihanna ft. Jay-Z - Talk That Talk
Jag har inte lyssnat på nån av låtarna än förutom You da One ofcourse. Så jag vet inte vilka som jag gillar eller nåt, I gotta get to work!
Gå till Youtube sidan för de andra låtarna bara :)

Glasögon!!

Kategori:

Jag har inte visat min awesomeness glasögon!!
Är de inte bästa!!! :D Frogskins från Oakley.
Dåliga bilder men de ser ut såhät iallafall;
Och de ser liksom ut såå i vekligheten :D Så alltså, det är bästa glasögonen i världen. Punkt slut.

Glittriga kängor

Kategori:

Hittade denna på lookbook. Skorna är sjukt snygga! Jag funderar faktiskt å att köpa lite glitter, sprayfärg och go to town på mina egna skor... Tror ni det skulle funka? Snyggt skulle det bli iallafall!

Prelude

Kategori:

Random Lady Gaga stuff. Men jag tyckte det var coolt! Både rolig och spännande. Jag kollade t.o.m. 2 gånger (A)

Sociala Medier

Kategori:

Jag kom precis hem från en föreläsning om Sociala Medier på Drivhuset i Söderälje. När jag hörde om den tänkte jag typ, "Ja jag vet, det finns Twitter och Facebook. Man kan finnas där...." Men omg was I wrong! Det var värsta kul! Hon som föreläste var jättebra och sa intressanta saker. Hon hette Sara Någonting.. Sorry for the bad info... Men hon var riktigt bra! Vill ni lyssna på en bra föreläsning, lyssna på henne!
Jag försöker bli aktiv på Twitter men det är typ svårt. Och Facebook gillar jag mest bara att titta omkring på... Men jag la ju nyss upp en film på youtube ;) Jag känner mig värsta stolt, den har 8 views! :D Och typ 5 av dem är mina xD Men jag tänker inte erkänna :)
Freakin hot!!!!!!!!!!!
Jag vet att fotot inte har med nåt att göra men jag ville bara dela med mig av hennes hotness :)

Vlog debut

Kategori:

This is the most ramdom, weird and totally bad video you will ever see! Jag hade inget att göa så jag slängde ihop en video. Jag vet inte ens varför den är på engelska...

Glee

Kategori:

Sitter och kollar på typmit första avsnitt av Glee och lyckas i pausen snubbla över detta.
Glee - Rumour Has It / Someone Like You
Freaking awesome!!! Värsta bra remix ju!

Bilder - Coola kläder

Kategori:

Jag tänkte bara dela med mig av en massa coola saker som kan användas som inspiration :)
Jag har fått nån fetisch för stora örhängen. Liksom inte såna som hänger utan som sitter på öronen. Fast inte pärlor! Jag hatar stora pärlor... Men ovanstående örhängen är värsta fina :D

Unfortunate name? Yes, sir!

Kategori:

ANTM

Kategori:

Jag följer inte denna cycle of ANTM så mycket men jag kollar lite då och då. Jag var bara tvungen att visa det här fotot, jag tycker det är värsta snyggt!
I love Jaclyn! Hon ser ut som vem som helst, har jätteljus, snäll röst men tar jättecoola bilder! I like her ^^

Ya'll haterz

Kategori:

Det var Mac Miller som länkade denna på Twitter. I Mean, Mac tha Man länkade den so I was like "Yeah i'll check it out" (<--- Me being gangsta). Anyway, it was good!
Liksom hans röst är inte riktigt tillräckligt gangsta för min smak men orden är det inget fel på! Great job Bieber!

Bad posing

Kategori:

Okej, jag är kanske inte den rätta personen att ta upp ämnet bad posing.
<---- evidence
Men jag säger inte heller att jag är modell. This girl on the other hand does;
hahahahahaha varför putar hon så mycket med rumpan??? Calm down! xD

Haha

Kategori:

Some smart ass motherf****r wrote that sign!

Halkbana

Kategori:

Körde halkbana idag! :D Det var sjukt kul! Jag kände mig som fast and the furious! Dock är jag typ rädd för vintern nu xD Och älgar...
Det var den här jag var på!
Jag va lätt bättre än de där tjejerna i filmen! Okej, jag dödade "älgen" typ 4 gånger... xD Men jag rekommenderar lätt utbildningen, det var typ bara praktiskt och sjukt kul!

You Da One

Kategori:

New single out from Talk That Talk!
Rihanna - You Da One
En härlig låt! :D Den tas förmodligen bort snart från youtube, asså jag menar klippet här ovan... Men leta upp den/köp den/whatever you do. Great song!

11.11.11

Kategori:

Idag är det 11.11.11! Och jag lyckades titta på kl 11.11 idag också! Totally cool! :D Det komemr ju liksom inte hända igen att det bara är ettor på hur länge som helst! Nej, jag orkar inte räkna ut exakt hur länge xD
Cool dag iallafall. So happy 11.11.11! :D

Logo design

Kategori:

Köpte en bok idag, Logo Design. Jag känner att jag behöver lite inspiration och lite utbildning i hur man gör.
GIANTFACE!!! :D
Det finns en massa roliga exempel som ni ser ovan. En cool bok faktuskt :)

Youtube - New Design

Kategori:

Youtube har ny design! Den är mycket snyggare än den gamla faktiskt men dem har kvar samma funktionalitet. Jag tänkte faktiskt på att deras design var ganska ful häromdagen faktiskt så det gjorde de bra xD
De förändringar de har gjort är typ att bakgrundsfärgen överallt är denna gråa och att knapparna är mer moderna. Jag gillar sådan layout på knappar så jag är nöjd ^^
De har även designat om knapparna längst ner till höger i videofönstret också. Och den som jag har markerat där, den i mitten heter expand. Den puttar ner allt som finns bredvid filmen och man får filmen lite större fast på samma plats. Faktiskt en ganska trevlig funktion när man inte orkar med fullscreen. Snyggare knappar där också :)
Kul att de uppdaterar sig!

Blue Slide Park

Kategori:

Blue Slide Park är ute!!! (Sen igår)
Det är Mac Millers första official album and it's gonna be great! På det finns låtar som Smile Back och Frick Park Market! Awesome!!! :D
Nu gäller det bara att lyssna igenom det och se vad jag tycker. Det fick 4/5 i Metro idag så jag hoppas att det t.o.m. är ännu bättre än så! (A)

Sweat

Kategori:

Shit vad jag svettades idag! Jag har börjat på Friskis & Svettis och idag ramlade jag inte på ett danspass. Min mamma hade gått på ett förut och sa att det inte var så kul men jag tvingade med henne idag ändå, tänkte att jag måste prova. Och det var kul! Asså efter typ 5 minuter svettades jag som en häst och var trött i mitten faktiskt. Och det var kul att dansa istället för de vanliga gymparörelserna :)
Ja, jag är ful. Men mycket snyggare än jag var efter passet! Så tänkte lämna er med den bilden istället :)
Nu: Grand Designs!!! :D (Jag har tydligen nån hus/hem fetisch...)

You Got Served 2

Kategori:

Såg "You Got Served 2" härom dagen... Herre gud... Worst movie ever.... Kolla inte på den! Jag vet inte ens vad den handlade om typ. Den hoppade fram och tillbaka i storyn. Det var som att de hade en bra story men var sen tvugna att korta ner den så man fattade ingenting tillslut xD
Det enda som var bra i hela filmen (enligt mig) var den här tjejens klänning!
Man ser typ inte så bra här men den e typ virkad och man ser igenom den på flera ställen. Totally hot och jättesnygg!! Så vill ne se en snygg klänning, spola fram till den här scenen. Typ efter mitten någon gång :P
Jag tycker typ att jag känner igen den, undra vart man kan få tag på en...

Holy shit!!!

Kategori:

Jag skulle dött!!!!!!!

Snörök

Kategori:

Jag kom på att jag har glömt att lägga upp den film vi gjorde i skolan! Eller har jag lagt upp den...? Neeej...
Säg gärna vad ni tycker antingen här eller på Youtube! :)

Lite bilder

Kategori:

Här kommer lite bilder som jag har lovat att lägga upp :)
Calvin Harris innan Rihanna
Min och Filips tattoos. Funderar på att göra en hand-hennatatuering!!
Rihanna kör trumsolo.
Sexy in the cage.
Det är Filips fel att bilderna inte är så jättebra (A) Men det är iallafall bilder :)
Och så var jga ju på Veronica Maggio i Södertälje stadshus.
Det har varit en vecka med mycket konserter! Jag känner mig som en sån som går på konserter! :D You know what I mean ^^

In your arms video

Kategori:

Det känns kanske som konstigt att börja kolla i making of-änden men det måste ses i det här fallet! Sick!
Kina Grannis - In Your Arms

Veronica Maggio

Kategori:

Veronica Maggio uppträdde just i Södertälje och jag va där :D It was cool! Jag kan inte så måga av hennes låtar men jag har typ hört alla. Dock älskar jag "Välkommen in" och mest "Snälla bli min". Och "Satan i gatan" är också bra! :D Okej, jag gillar ganska många av hennes låtar. D va kul att se henne på riktigt!
Veronica Maggio - Snälla bli min

Veronica Maggio - Välkommen in
(Tydligen en true story xD)

Veronica Maggio - Satan i gatan
Jag ska sluta spama med henne nu xD Riktigt cool är hon iallafall.

Popcorn

Kategori:

Man måste va tjock och äta innan eventet! :D
Coldplay ft. Rihanna - Princess of China
Nej, hon spelade inte den igår. Men freaking good song! :D

Riblabluuu!!!

Kategori:

Jag har fått för vana att kalla Rihanna för Riblabluu.... Sämst vana.... xD
Jag va på hennes konsert igår!!! Lucky eftersom det blev inställt idag :D
Hon va så snygg! Love her! Och hon sjöng mycket bättre än jag trodde faktiskt. Jag lägger upp lute bilder på henne sen :)
Hon spelade så många låtar också som jag typ hade glömt bort. Det var värsta kul! Bl.a. Live your life, Breaking dishes, Please don't stop the music m.m. Riktigt kul att se henne irl! :D
Nivea kör all in med Rihanna verkligen! De hade massa reklam överallt och det fanns lite extragrejer man kunde gör här och var :) Så jag och filip tog lite kort.
Bara en bild blev fin också... xD
hahahah vi ser båda ut som hamstrar xD
Sen fick man även stick-on tattoos! Fast jag har ingen bild på det just nu. Om jag får dem av Filip sen så får ni se.
Peace!!