jungletree

The Creep

Kategori:

Okay i just have too share this one last thing!
The Lonely Island ft. Nicki Minaj - The Creep
Bästa dansen!! Och vem passar inte bättre till denna låt än Nicki? Hon är ju helt perfekt! Hon gör ju alltid läskiga miner och ljud och här kändes det som att dom passade in perfekt, hon var liksom inte lika läskig här :D
Awesome song aswell!

Kato

Kategori:

När jag hör namnet tänker jag typ bara på Mio min Mio! Men den här låten är sååå bra! Hittade den av en slump, jag fattar inte att den inte har kommit till mig tidigare (A)
Kato ft. Outlandish - Desert walk
Bästa delen är ju lätt när han säger "Let the saxaphone blow". Det tillsammans med "I heard you had a baby, you want a New Boy in you?" och hela Drop the world remixen som någon har gjort där Drake står som huvud-artist (Den finns inte att hitta någonstans längre tyvärr...) skulle vara the GOLDEN song!!!
Wow... Now i just dream about a song that good....

Top Model

Kategori:

Nu såhär i Top Model tider så blev jag lite inspirerad ;)
This is sooo Top Model-y!
Don't know....
I should be turned into Pop Art!! Andy Warhol would have loved me :D
Okej nu ska jag sluta älska mig själv!
Har haft en bra dag faktiskt. Fick spela lite Call of Duty, fick en bra uppgift i skolan och vår egen redovisning gick bra. Nu gäller det bara att gå och duscha, ta hand om mig själv och sen sova och hoppas på en lika bra dag imorgon! Ska försöka ha på mig något roligt också för att bli lite inspirerad av mig själv :)

Birthday and dance

Kategori:

Igår var jag som sagt på Street Star. Det var roligt! Jag gillar verkligen att kolla på alla dessa talented ppl som gör det de verkligen tycker är roligt! Man blir så avundsjuk på något sätt! Tyvärr tog jag ju då inga bilder men om ni går in på denna blogg så finns en massa bilder därifrån :) Jag är t.o.m. fotografen till bilden på Benny Ninja ;)
Vi firade även min syster idag med tacos och jättegod tårta. Allt var såå himla gott och vi hade jätteroligt :) Fick öv upp mina photoshop-skills på en bild som min andra syster ska ha till jobbet också. Det är roligt att kunna en del i photoshop faktiskt, so thank you school for that!
I present av mig, mamma, min syster och min mormor fick hon iallafall dessa fina koppar, 2 av varje, tekannan och 4 st underlägg som jag inte ar någon bild på.

Allt från Indiska (klickbara bilder)

Tekannan, som ser ut som en elefant, är så himla söt! Och hon såg ut att bli nöjd med vad hon fick också så allt blev bra ^^

Out and about

Kategori:

Så va jag ute på ett going-away party igår :) Det var roligt faktiskt. Det roligaste var typ när jag och Som pratade om pinsamma saker vi råkat göra när vi jobbat, jag skrattade så jag grät! Men allt som allt var det även en lyckad kväll :)
Nu borde jag egentligen gå och fixa mig för att åka och kolla på Street Star :) Jag gillar faktiskt deras logga! Hela affischen är bra gjord tycker jag. You know, that's my professional opinion ;)
Det enda problemet jag har är bara att det ser ut som att Martha har skägg xD Jag vet inte om den gråa färgen var den bästa att använda på just det stället xD Men Annars spelar de olika färgerna ihop väldigt bra med varandra och det var ett roligt val att använda en orange och en rosa färg bredvid varandra! Att det sen ser ut som sprayfärg bakom och lite ovanpå logga ger ju hela den där street-känslan som behövs!
D.v.s. allt som allt en bra affisch!
Och så är det fest för min syster Mia imorgon och jag har fortfarande inget present! I julklapp köpte jag denna handkräm till henne från Body Shop och den blev hon väldigt nöjd med.
Hemp Hand protector heter den och ska tydligen vara jättebra. Hon i affären sa att den t.o.m. läker typ sprickor! Det är ju verkligen nåt man kan behöva såhär på vintern! jag fick typ jättetorra händer här om dan så jag kanske ska införskaffa en sån här handkräm... Hmm....
Okej nu ska jag ta tag i mitt liv!
See ya!

Ostbågar och NATM

Kategori:

Äter ostbågar!! Bästa saken som finns är väl ändå ostbågar :D Och så är det ju Not Anorther Teen Movie på TV :D:D:D:D:D <----- That's right. that many smilies!!
Så det kan liksom omöjligt bli en dålig kväll, allt är perfekt!
Jag har svårt att bestämma mig för vad som är bästa delen i filmen... Sången i slutet är ju priceless men när hans pappa tries to set him up with his mother!! Genius! Festen som han killen har när Priscilla häller vatten på Janey(Janie?)! I could just go on and on!
I'm only in this song because I'm a black guy

Chickaaaan!!

Kategori:

Jag köpte precis en hel färdiggrillad kyckling och delade upp den!! I am the Masterchef!!!! Det va inte så svårt som jag hade trott heller utan det gick väldigt bra. Så nu är jag nöjd med mig själv :) Det va gott också (A)
Vi hade föreläsning idag om vad den nya delkursen vi ska läsa handlar om :) Den verkade väldigt rolig faktiskt! Fast det blir definitivt mer plugg nu är förra terminen. Denna elkurs heter IT, Individ, Organisation och Samhälle vilket låter otroligt tråkigt. Men det går ut på att vi ska lära oss hur man analyserar ett problem som kan lösas med hjälp av IT och ser vilket sorts system som skulle kunna vara till hjälp. okej det låter säkert heller inte så kul... Men det lät kul när han berättade om det för oss (A)
Nu ska jag åka och träna för att se hur mitt lår känns! I will talk too ya laters!

TNG

Kategori:

Jobbade på TNG idag igen :)
Vi packade reklam idag som vanligt. Reklamen var utformad som ett Alla Hjärtans Dag kort :D Det var jättefint! Vårat arbete såg ut som följande; Vik kortet, stoppa i ett visit-kort, håll reda på vem som står på visit-kortet, klistra på en etikett som är speciell för personen på visit-kortet, lägg allt i en påse och klistra igen påsen! Efter att vi 3 som jobbade nu har gjort ca 850 st så känner jag mig ganska duktig på den processen faktiskt ;)
Men det var roligt som vanligt att jobba där och även om vi va där verkligen hela dan så gick det väldigt fort :)
It's been a good day!
Och så var jag på rean på Weekday också :) typ jättebra rea!! Hittade en cool tröja som jag kanske ska ha på fredag när vi ska ut. Den e beige så den e inte jättespännande men jag tror jag kan göra den snygg ;)
Visar kanske upp den någon dag när jag blir ambitiös.
PZ

Freakin' long

Kategori:

Det tog mig typ jättelång tid att göra det där trädet och jag är inte ens nöjd xD Men det är iallafall bättre än helt tomt tycker jag ^^
50 first dates är på TV! Det är värsta bra film! Den är snäll hela tiden och den slutar lyckligt! Det är dom bästa filmerna :D Så ska väl kolla på slute på den filmen och sen lägga mig eftersom jag ska jobba imorgon ^^

New Boyz

Kategori:

Det var länge sen dom gjorde nåt nytt känns d som! Dom delade ju på sig och grejer ett tag... Men nu e dom tillbaka lika bra som alltid ;)
New Boyz - Backseat

I heard you had a baby, want a New Boy in you? - Best line ever!!!!
Bra låt att träna till kan också nämnas :) Gjorde nämligen just det ;)

No Hands

Kategori:

I gotta give it to you Som... It's an awesome song! Det är bara synd att du hittade den först (A)
Waka Floka Flame ft Wale And Roscoe Dash - No hands

Eclipse yoo suk!

Kategori:

No, not the Twilight Eclipse movie, men ett program för att programmera t.ex. Java. Dom sa åt oss att ladda ner det idag så nu har jag, duktig som jag är, gjort det ;)
Jag hade föreläsning idag i skolan från 12 till 2 :) Det va en introduktion till den nya delkursen vi ska läsa som heter ProG. Det står för Programmering Grunder. Typ (A) jag vet inte riktigt vad han pratade om i två timmar men det va ändå trevligt och jag tror jag fick veta lite mer allmänt om vad vi ska göra :)
Just gotta share this with you!
Hittad här
Egentligen länkade min bror den till mig på facebook men jag hittade bilden själv igen på den sidan :P
Asså hans namn e d bästa!! Hans föräldrar måsta hata honom! xD kanske inte deras fel men ändå! Det är värsta synd! hahaha jag skrattar när jag tänker på det bara xD

Adam Tensta - Like a Punk

Kategori:

OMG asså den här låten e bäst!
Jag kan inte sluta lyssna på den!!
Adam Tensta - Like a Punk
Awesome!! :D

Fetisch

Kategori:

Asså d e typ sorgligt att detta tog typ en timme xD men jag hoppas att jag har allt covered nu!
Jag e inte alls klar men jag e en bra bit på väg :) Ska fixa en bild också så att det inte är så tomt :) hoppas jag kan få till en som den ser ut i mitt huvud!
Asså när jag höll på och valde typsnitt fick jag en weird fetish för Typewriter-typsnitt... jag har aldrig tyckt om dom förut så jag vet inte vad som hände... Men i totally love them now!!! Vi får se hur länge det håller i sig.
Ska gå och fixa mig för att sova nu!
PZ y'all!

Whoooo!

Kategori:

YO!
I've got a blog! Det känns skumt! Men d kan bli kul, vi får se hur ambitiös jag orkar vara bara (A)
Tanken e att jag ska orka lägga upp bilder och så på vad jag sysslar med om dagarna men det betyder att jag måste börja fota också... Jag önskar att jag va en så ambitiös människa...
Anyway, det är alltså meningen att mitt liv ska hamna här. Vi får se hur det går :)
Ska nu lägga ner lite tid på utseendet :)
Hoppas att d blir snyggt, see ya!