jungletree

New York Bitches!

Kategori:

I'm in New York! Kl är 11 här nu och jag sitter och gör skolarbete... Men det är bra för då får jag det kanske gjort så slipper jag tänka på det sen! Här bor även världens sötaste hund! Hon är min bästa kompis :) Så jag är inte alls ledsen över att bara sitta inne utan jag är sjukt nöjd! Hon är så mysig!
Pixi!! :D

God Jul önskar Lady Gaga

Kategori:

Lady Gaga - Stuck on fuckin you

Julafton

Kategori:

God Jul i efterskott! Hoppas ni hade en lika bra julafton som jag hade! Jag kom hem kl 1 efter allt firande. Det är nog nytt rekord!
Sorry för att bilderna är så dåliga. Men såhär såg jag iallafall ut igår på julafton. Hade inte så mycket tid på mig för att fota dock :P Men jag är nöjd med mitt smink! Ska definitivt göra sån ögonskugga igen! :)

Julkänsla 2011

Kategori:

Såhär får man julkänsla på Youtube 2011! Snöknappen är värsta snäll! :)

Musikvideo

Kategori:

You Da One!
Rihanna - You Da One
Den va aight.. Inte jättemycket att hänga i granen faktiskt.. Åh det uttrycket passar i sammanhanget! :D Men hon har iallafall snyggt hår! Och grillz ;) Jag älskar pagen med lugg! Jag har typ gått och tyckt att det är en jättesnygg frisyr i flera månader nu och så kommer hon med det.. Självklart.. Hon snor allt jag tycker om ;)

Ny Stereo!

Kategori:

För ett år sen köpte jag en stereo på Elgiganten av märket Bose. Den har krånglat en del sen dess och nu hade jag lämnat in den 2 gånger på service. Båda gångerna tog det över en månad(!!!). Jag var i krokarna idag så jag gick och frågade vad som hände med den. Jag förstod inte riktigt hur det kunde ta så lång tid. Och han i reklamationsdisken va the biggest bitch I have ever met! Han hittade på att saker hade hänt och att delar fanns i paketet som inte finns där! Jag fattade ingenting! Han sa att jag skulle få betala om jag vill lämna in den igen. Jag hade ju inte gjort nåt fel, det var fel på produkten i början! Jag blev så arg!
Sen gick jag in i butiken och pratade med en kille där för att se om det verkligen fanns såna där "plattor" som han i reklamationsdisken hade pratat om och frågade vad som faktiskt gällde för stereon. Denna kille var den bästa killen någonsin! Love this guy! Han gick bort en liten stund och sen sa han att jag får en ny :D Jag hade redan börjat planera sätt att hata på Elgiganten, typ skapa hatgrupp på Facebook,  använda konsumentköplagen (vad den nu heter) och alla sådana saker! Och så kommer han öch räddar dagen och julen sådär enkelt!
Så tack du snälla blonda kille på Elgiganten i Södertälje! Du gjorde min dag och jul! Och nu hatar jag inte längre Elgiganten :) Du är bäst! :D

Bose SoundDock. Väldigt bra stereo i övrigt! :)

Humor i julruschen

Kategori:

Bounce That Dick

Kategori:

hahah Jenna Marbles is crazy xD It's awesome!
Jenna Marbles - Bounce That Dick

Så mycket bättre

Kategori:

I lördags så kollade jag på säsongsavslutningen av Så mycket bättre. Det är faktiskt ett jättebra program! Jag va skeptisk först men det är så trevligt att se människor bara ha kul. Många bra låtar har gjorts faktiskt. En av de bästa denna säsongen var utan tvekan Laleh. Men efter spelningen med Timbuktu som jag var på så har jag en liten soft spot för honom :P
Tomas Ledin ft. Timbuktu - En del av mitt hjärta
Roligt att Tumbuktu fräschade upp denna gamla låt!

The Garden

Kategori:

Det här är typ my favourite dance routine ever of all times! Sonya är en fantastiskt choreographer! Och jag älskar Mark! Han är numera dansare för Lady Gaga. Det är ju typ a match made in heaven! Han passar så himla bra som weird and cool! LOVE!

Dans

Kategori:

Jag har tänkta att jag ska dansa i vår. Jag vill dansa både modernt och Hip Hop och jag tänkte att jag skulle gå på balettakademien för jag gick balett där och det var väldigt bra. Men herregud va arg man blir! Det finns inegn nybörjarkurs i Hip Hop om man inte vill gå commercial. Och det vill jag inte! Jag gillar inte den sortens Hip Hop, jag gilalr den andra sorten, som e lite coolare (enligt mig). Jag gillar inte "tjejig" Hip Hop. Den moderna dansen finns heller inte någon vanlig klass för utan så måste jag gå den "För mer vuxna" haha. Det känns ju som att jag fortfarande räknas in i ungdomar, eller?
Det som är bra är dock att Filip sa att jag kan ta kurser på hans skola när jag är där! :D Och då kan jag ju se vad jag tycker är roligast och välja det på någon annan skola kanske :) Det löser sig nog men jag ville bara dela med mig av mitt hat mot dem (A) Egentligen hatar jag dem inte ens men det är irriterande när man bli exkluderad!
Maybe this is me soon? ;)

Spanska julsånger

Kategori:

När jag gick spanska i gymnasiet fick vi alltid lyssna på spanska julsånger runt juletider. Asså spanjorerna har både de mest skumma och bästa låtarna ever! Svenska låtar är så heliga och lugna. I spanska låtar får man både tempo och skumma texter! :D
Villancico - La Marimorena
Pandora - Los peces en el río
OMG Den har t.o.m. en video! Blir det bättre???
Ur refrängen "Men titta så dom dricker, fiskarna i floden". Told you it was weird! Varför sjunger de om fiskar på julen? xD Varför sjunger man om fiskar överhuvudtaget? xD
Campana Sobre Campana
Det är så glatt och roligt! :D
Det här är de tre sånger som har fastnat hos mig. Det finns säkert en uppsjö av andra bra låtar!

Go Dance Clone

Kategori:

This video makes me want to dance! I love it!

Mo Money Mo Problems?

Kategori:

I'm not sure Biggie was right though.... xD

Filip

Kategori:

Detta inlägg är mest till filip :P
Det verkar inte riktigt som att Mac Miller har samma problem som oss andra ;) Ofta han bara tatuerar in vad som helst liksom XD

KÖRKORT!

Kategori:

Jag har körkort! Det känns så skumt! Och skönt! Nu får jag köra runt hur mycket jag vill :D
Vill ni hamna i lite julstämning så google "let it snow" och se vad som händer ;)

Hide and seek

Kategori:

Ramlade över denna låt. Jag är typ trött nu så den passar mig väldigt bra. Den är lugn, ombytlig och spännande. Tidlös låt faktiskt.
Imogen Heap - Hide And Seek

Skyscraper Live

Kategori:

Demi Lovato - Skyscraper
Jag gillade inte den här låten i början men nu tycker jag att den är riktigt bra! Videon är jättebra! Check it out. Det här klippet är från när hon kör den live på Ellen. Riktigt bra sångerska!

Best kiss ever!

Kategori:

Jag kolalr ju på Glee nu för tiden. Best clip ever!!!!! Jag ville typ springa omkring och gråta och va glad när det här hände! So romantic!
Kurt and Blaine kiss. Finally!

Bearded Belieber

Kategori:

Hahaha jag vet inte riktigt vad man ska tycka om det här xD Asså sure, det är cool att han gillar honom och så. Men varför älska honom så mycket? xD Ofta man liksom gillar en artist så mycket xD Iallafall the most surprising fan tycker jag. Såg jag honom på stan skulle jag aldrig tro att han älskade Justin Bieber!

Hot!!!

Kategori:

Shakira ft. Pitbull - Rabiosa
Damn she hot!

Check!

Kategori:

Sorry for the lack of updates... Men jag blev överöst med arbete denna vecka! Har gjort en hemsida på en dag (!!!), pluggat körkortsteori, klartat provet!!! :D Så skönt! Ni har jag bara uppkörning på måndag, visum imorgon och en massa skola. Men denna vecka blev verkligen en rivstart från mitt förra sega jag. Skönt!
Nu i sann anda för denna blogg (på senaste tiden) så kommer här ett Mac Miller klipp.
Jag följer honom på Twitter. Det är därför jag känns så mycket som hans stalker xD Vill ni följa mig på Twitter så varsågoda; @furbergAnna

Amanda Fondell

Kategori:

Amanda Fondell vann (inte helt oväntat) idol! :D Det tycker jag verkligen hon förtjänar! Hon är helt grym! Och idag i finalen hade hon en så fin klänning att jag skulle kunna börja gråta! Jag har nån skum weakspot för såna där fluffiga kjolar i tyll. Åhh I love it!
Om det dyker upp en bättre bild så lägger jag upp den sen :)
Jag vill också ha den!!!

The Old Me

Kategori:

Började titt igenom bilderna på mig på Facebook och hittade en massa saker jag hade glömt bort! Det var jättekul! :D Här får ni ett smakprov.
hahahah är jag inte lik han i Bomfunk Mc's? xD
Bilderna är äldre och äldre ju längre ner man kollar :)
Man kan se vad mycket mitt hår har bytts ut xD Plus hur antalet fräknar har förändrats! Det här är typ den senaste bilden som inte jag själv har tagit som finns på mig.

Second look

Kategori:

I stumbled upon this. The dancing is fine, not the best I've ever seen but not hte worst. Hon blonda är liksom duktig på att dansa, bara att koreografin kanske inte är den roligaste. Så jag har kollat klart och scrollar ner för att se kommentarerna.
And then I look at the video again.
HAHAHAHA omg that asian girl is as good as me! :D

Bubblegum!

Kategori:

Gammal video men måste delas ändå!
SVERIGE!!!!!
Jag önskar att jag va med i videon! Damn it...... Asså är inte tjejerna sämst? xD Ena tjejen kan inte ens uttala Blue Slide Park, hon blonda sitter och sover, typ ingen av dom kan säga sina repliker avslappnat utan stakar sig xD Hahaha vi svenskar måste verka retarded! xD

Funs is 4 Everyone

Kategori:

Mac Miller i europa
Hahah hela filmen är onödig! Men den är rolig xD Alla där är onödiga. Särskilt han vid 1.54 xD hahahah han säger inget vettigt i hela filmen! Love that guy!

Christmas Spirit

Kategori:

Haha jag känner mig bara tvungen att dela detta! Freakin' funny!
Niga Higa
Den börjar lite kass men den blir värsta bra mot slutet! :D

Coming to Town

Kategori:

Jag tänker inte göra så mycket reklam för själva låten men dansarna var värsta bra! Jag brukar alltid hata på tjejdansare men dom var värsta bra! :D

Jeremy Scott

Kategori:

I want it all!!!
Om någon vill köpa allt till mig, varsågod :)

Hårfärg

Kategori:

Jag har färgat håret.
I don't like it.. Tror jag. Det var mycket finare förut när det var fler färger. Och så tycker jag att jag blir lite spöke när jag är så blek och har så blekt hår xD Men jag gjorde det efetrsom mitt hår va så fult! Jag måste klippa mig.
Jag behöver inspiration till roliga frisyrer! Give me some!

Julinspiration - Läppar

Kategori:

Här kommer lite inspiration till läppstift! Dessa kanske inte ska kombineras med ögonskuggorna i förra inlägget, eller så ska de det!
Jag tog med set gula läppstiftet här också efetrsom det är så himla snyggt (A)
Och taylor Momsen (längst ner till vänster) är värsta snygg i mörkt läppstift tycker jag! Eller mörkt smink överhuvudtaget! Så henne kan man absolut använda som inspiration om man gillar den mörka looken!

Stuff is happening

Kategori:

Det börjar hända grejer!
Jag ska åka till USA och hälsa på Filip efter jul!
Jag fick nyss ett hemsidejobb!
Jag har snart teoriprov för körkortet!
Jag har snart uppkörning!
Det snöar!(vilket inte känns så kul med tanke på ovanstående)
Jag har kollat klart första säsongen av Glee!
Jag har upptäckt att de kernar loggan i Glee olika i varje avsnitt (weird!)
Haha okej nu säger jag bara onödiga saker xD Men i början av listan är det ju värsta seriösa grejer! Jag är typ rädd för uppkörningen xD Det ska bli så skönt att bara ha det där kortet i handen!

Julinspiration - Ögon

Kategori:

Tänkte bidra med lite inspiration till smink man kan ha på julen, nyår eller bara när man vill. Jag har typ blivit besatt av ögonskugor på sistone och jag skulle verkligen vilja prova att göra alla dessa looker! Åhh de gula läpparna... Jag dör! Så snyggt! I want it all!

Famous

Kategori:

Jag är ännu en gång kändis. Men den här gången inte i någon lokaltidning utan i Expressen ;)
Så såg jag ut i torsdags när de stoppade mig i gallerian i Stockholm eftersom jag hade en så färgglad halsduk. Tänk så det kan gå ;)
Halsduken är för övrigt från H&M, jackan är Jofama by Kenza och mössan The Hundreds! Mässan är det bästa!! Hade dom varit coola hade dom gjort ett repotage om människor med coola mössor. DÅ hade jag ju lätt försått om de hade tagit mig ;) haha jag blir typ kaxig av mössan tror jag....

Elf

Kategori:

Det är Elf på TV! Bästa filmen! Han är så positiv och snäll!
"You did it! Congratulations!" hahahha

Just a Masterpiece

Kategori:

Lady Gaga - Marry the Night
Jag har fastnat för den. Jag är inte klar med att förstå videon riktigt men känlorna är så starka! Hon är riktigt cool.

@Klubb Molto

Kategori:

Här är ett klipp från spelningen! Man kan nog se mig där i publiken någon gång vid 0.32 om man kollar riktigt noga nere till vänster ganska nära kameran. Good luck ;) Haha jag är inte ens själv säker på om det där är jag xD Plus att jag hade mössa på mig xD
Btw, check out Felix Zenger också! Grym beatboxare från Finland av alla ställen!
Holy shit den har 32 miljoner views! Ofta han är känd :O Jag hade ingen aning! Asså jag fattade ju att han va bra, men inte känd! Bra för honom! Han förtjänar det iallafall :)

Timbuktu & Damn!

Kategori:

Jag kom precis hem från Timbuktu & Damn! i stadshuset i Södertälje. Herregud va bra det var! Timbuktu är en fantastisk performer! Han bjöd på sig själv, hade själv kul på scen och ville liksom bara att alla skulle ha kul. I loved it! Kommer dem igen går jag lätt, bara för showens skull!
Jag har inte hört så jättemånga av hans låtar men det gik hur bra som helst ändå. Han är en riktigt bra rappare med bra texter. Jag har en ny artist jag gillar nu! Tack för en bra spelning mr!
Timbuktu på Nyhetsmorgon nån gång. Har aldrig sett det men tänkte att det kunde vara ett bra exempel på honom live (A) De som står bakom honom här är inte Damn!. Damn! var också värsta roliga!